sydkusten, island

Anmeldelser og anbefalinger - Vulkanrejser

DET SIGER VORES KUNDER  

Overvejer du stadig, om du skal rejse til Island med os? Måske kan nogle af vores mange tilbagemeldinger fra tilfredse kunder være en hjælp. Med tilladelse fra vores kunder har vi valgt at offentliggøre nogle af de e-mails og citater, vi har modtaget fra vores gæster gennem tiden. Vores kundebedømmelser viser, hvor tilfredse vores rejsende har været med de enkelte produkter (gæsterne kan kun bedømme de produkter, de rent faktisk har prøvet). Alle kundebedømmelserne fra vores gæster offentliggøres på vores website (vi skjuler altså ingen bedømmelser). De seneste bedømmelser og anmeldelser finder I under beskrivelsen af rejsen, hotellet eller udflugten.

 

Fly/hotel/rejsekøb

Jeg synes alt har fungeret fint - Jeg har fået fin hjælp fra jeres personale i forbindelse med bookning og spørgsmål til ture. Det er en meget nem hjemmeside at gå til.
Fly havde et super udvalg af film til turen og også faktafilm om Island - meget godt.
Hotellet lå rigtig godt - midt i Reykjavik - super morgenmadsbuffet. De værelser vi havde, var nok ikke hotellets bedste - der var støj fra elevator og udsigt til en baggård, men det var ikke af den store betydning, for vi skulle bare bruge dem til at sove i. Når man har været på udflugt hele dagen, men udsigt over det smukkeste landskab - snorklet - redet - kravlet i grotter - set vandfald og geysere, så gør det ikke noget.

Pia G. Larsson, Fly og hotel, 06 apr 15

Den blå lagune

Det var så surrealistisk at se og være i den blå lagune. Det blå vand, røg p.g.a. varmen, mennesker med hvide ansigter (muddermaske) og endelig den lille bar ved vandet. Vi blev helt høje af den oplevelse!!! Området var meget større, end vi havde regnet med. Senere var vi i den store spa i Reykavik, - også en hyggelig oplevelse, hvor islændingene selv bruger tid.
Vi synes, at vi fik meget ud af dagene fra torsdag til søndag. Prøvede de bedste restauranter (god ide at bestille bord via nettet inden rejsen) og var på 2 ture, byrundtur og den gyldne cirkel. Vi vendte berigede hjem til DK igen.

Irene, Weekendrejse med guide, 14 maj 13

Perfekt

Alt har været tip top i orden på vores tur til Island.
God flyvetur dertil uden forsinkelser, nemt med bil lejen.
Rigtig gode indkvarteringer, som var nemme at finde.
Eneste minus var en mindre forsinkelse på en time, da vi skulle flyve hjem.
Helt fantastisk land - kommer helt sikkert igen

Nanna, Island rundt 7n, 28 aug 18

 

Smukt og overvælenede

Der er utroligt smukt men kræver selvfølgelig godt bentøj, der skal gås meget hvis der skal fuldt udbytte af landet.
Føler sig tryk alle vejen, tror nærmest ikke der er nogle kriminalitet. Meget rent land, man smider bare ikke affald i natur og på gader i byerne.

Kim Sinding, Island rundt 7n, 19 jul 19

En unik, uforglemmilig tur ad rute 1

Det er sådan med Island: Har man ikke været der, vil man det gerne - og har man været der, vil man det meget gerne igen.
Turen var vel tilrettelagt med passende dagsstrækninger, hvor man kunne nå at være på de steder, der var beskrevet - og også selv opdage noget, der var en omvej værd.
Når man har gjort sit hjemmearbejde mht. historie, kultur og øens opståen og det deraf vekslende, voldsomme og smukke landskab, kan man ikke undgå at få fornemmelsen af, at dette sted er helt sit eget, ganske som folket der har bidt sig fast her. Islændingene er overlevere - og imødekommende overfor den strøm af turister, der invaderer landet.
Det kan kun anbefales at gøre turen, for man får en oplevelse for livet - og de fotos man ikke når at få i kassen, dem har man på sin indre tegnefilm. Disse billeder er ofte de bedste at have på hjernens "hukommelseskort", for de dukker op af sig selv og skal ikke ses på en skærm.

B.S.Lobedanz, Island rundt 10n, 31 jul 19

God pakkerejse, med gode forslag...

God pakkerejse, med gode forslag til udflugter.
Dette har uden tvivle været en af de bedste familie rejser vi har været på, med mange fantastiske indtryk.

Vi er 100% klar til at rejse til Island igen

Jan Balsby Offersen, Børnenes Island, 17 sep 16

Island en fantastisk oplevelse

var på rejse med mit barnebarn i 5 dage. Hver dag var en kæmpe oplevelse. Bus afhentning på hotellet fungerede fint, guiderne på turene var gode og meget engagerede i at fortælle os om Island. Selv turen på hesteryg den dag vi landede var en oplevelse som også satte sig i benene----. i flere dage. Fik fin service af medarbejderne hos Vulkan Rejser.
Vi ser begge tilbage på en fantastisk tur, som vi sent vil glemme.

KMH, Klassisk weekend, 06 sep 19

En overvældende naturoplevelse.

At køre Island rundt i 10 dage er en kæmpe naturoplevelse samt en appetitvækker på, " hvad gemmer der sig mere på Island". Det er mange km. på kort tid, og det umuligt at nå alle forslag på ruteplanen. Derfor lærte man efter nogle dage at plukke mellem forslagene, og herved også gøre rejsen til ens egen rejse med mere tid på de enkelte steder.
Naturen på Island taler for sig selv, man bliver ganske enkelt mundlam. Menneskerne på Island er meget imødekommende på den rare naturlige måde, og maden er helt i top.
Samlet set kom vi hjem med lyst til mere. Næste gang bliver det et sted med flere lange vandreture samt et smut ud til de små øer omkring.
Tak for en kæmpe oplevelse.

Ulla Jensen, Island rundt 10n, 21 jul 19

 

Varieret tur i fantastiske sydlige Island

Vi have den mest fantastiske tur - første gang på Island; to voksne og to 13-årige. Turen var meget varieret, og vi kørte fra højdepunkt til højdepunkt. Rutebeskrivelserne var gode - man kunne måske godt skrive lidt mere om Hverdagerdi, som vi var meget begejstrede for :). Vi kunne sagtens have brugt endnu mere tid de forskellige steder, og vi vender helt sikkert tilbage! Hotellerne var fin standard, og maden var rigtig god.

Christel, Sydlige Island 4-5n, 28 okt 17

Is, is, og atter is

Vi havde en fantastisk ferie på Island, fra storslåede scenerier med is-klædte bjergtoppe, vandring på gletscherens mangefarvede is, og til hyggelige små byer med gode isboder. De islændinge kan altså bare noget med is.
Rejsen var fleksibelt og fint tilrettelagt, og der var plads til egne input. Netop fleksibilitet er der behov for, når man besøger en ø, hvor vejret kan være en udfordring.
Vi passede de foreslåede ruter ind efter hvad vi havde lyst til at se, og hvor mange km. vi ville tilbringe på vejene.
Gæstfriheden er høj, og servicen er god på overnatningsstederne.

Feiferfamily, Sydlige Island & Reykjavik, 04 aug 14

I love Island

Det har været en uforglemmelig uge på skønne Island - føles som meget længere.
Overalt har vi mødt smilende, venlige, imødekommende og utroligt hjælpsomme islændinge.
Svært at beskrive alle de mange fantastiske oplevelser, indtryk og informationer af særdeles kompetente guider - TAK for det!

Man bliver langt fra færdig med Island på 1 uge !
Jeg vil helt sikkert foreslå alle i min omgangskreds: TAG AF STED OG OPLEV ISLAND.

Signe Krahl, Island på en uge, 14 jul 19

Skønne Island

Jeepturen var spændende,besøgte mange flotte fantastiske steder,chaufføren,guiden,var en god fortæller jeg var tryk og i godt selskab.Jeg rejste med mine 2 piger.Vi er alle 3 blevet vilde med Islands vilde natur og den kæmpestore jeep.Vi blev hentet til aftalte tider,alt i alt en fantastisk tur tak.

L.C.Årgang 43, Superjeepweekend, 20 nov 16

Oplevelsesrig og veltilrettelagt forlænget weekend på Island

På denne forlængede weekendtur til Island var der mulighed for at opleve de fleste highlights på Island takket være et veltilrettelagt program uden at vi dog følte at vi stressede rundt på noget tidspunkt. Turist servicen er af meget høj kvalitet på Island og vi har fået et meget stort udbytte både på Islands historie, geologi og natur. Meget spændende.

ASH, Klassisk weekend, 21 sep 18