South coast Iceland.

Anmeldelser - Vulkanrejser

DET SIGER VORES KUNDER  

Måske kan nogle af vores mange tilbagemeldinger fra tilfredse kunder være en hjælp. De seneste bedømmelser og anmeldelser finder I under beskrivelsen af rejsen, hotellet eller udflugten.

 

Fantastisk rejse

En fanstastisk rejse til et land, hvor den ene naturoplevelse efter den anden dukker op, næsten efter hvert sving. Rigtig gode hoteller I havde fundet - de lå så godt. Alt var bare i orden lige fra tjek in i Billund til vi landede igen 8 dage efter. Køreetaperne var bare så fine, så der var tid til at stå ud og se de vildt spændende steder, langs hele ruten. Det er en rejse som varmt kan anbefales, da det hele stort set er naturskabt. Og så skal Vulkanrejser lige have et cado også, for der er blevet ydet så fin service hele vejen igennem, og Jenny har været så god til at svare tilbage på spørgsmål vedr. rejsen inden. Jeg kan helt klart anbefale Vulkanrejser som rejsearrangør til jeres rejse til et fantastisk land. For det SKAL OPLEVES. En 8 dages rejse som vores var helt fin, for vi fik også tilrettelagt det sådan, at vi fik det meste af den 7. dag i Reykjavik.

EL, 28/07/2022
Island rundt, 7 nætter »

Dejlig tur

Vores tur var alt i alt perfekt. Man skulle lige finde ud af opsamling og busskift, men det var ikke et problem. God betjening og venlige mennesker hele vejen rundt.

KK, 25/07/2022
Klassisk weekend »

 

Blue lagoon Iceland

 

Fantastisk natur - og sjove overnatningssteder!

Naturen er jo det vigteste og mest fantastiske ved Island. Og den er jo tæt på på hele turen. Overnatninstederne var meget varierede, og det var sjovt at bo både på bodengårde, i bjerhytter, på fine hotellser og på mere primitive foaciliteter.

jaj, 24/07/2022
Island rundt, 7 nætter »

Spændende oplevelse

Island har en fascinerende natur med flere gode og spændende natur fenomener som ikke ses andre stæder i Europa

HB, 05/07/2022
Klassisk weekend »

Rib boat whale watching, Iceland.

 

Roadtrip med Vulkanrejse

Vi købte en pakkerejse for en uge hvor vi kørte rundt selv i bil. Der var en god rejsebeskrivelse for hver dag. Der var påskrevet det væsentlige vi kunne se på turen. Vi så det meste. Der er rigeligt at se og fordybe sig i fra dag til dag. Det er perfekt at få det serveret så kan vi selv vælge ud. Hotellerne var ok. Bilen var fin. Islandsoplevelsen vi fik pga. Vulkan rejsers planlægning var for os god. Vi kan varmt anbefale det til andre. Man skal være rørlig for at kunne gå til de mange naturoplevelser.

Birte, 19/06/2022
Island rundt, 7 nætter »

Virkelig god oplevelse

Vi havde en fantastisk tur. Lækkert hotel, gode udflugter. Alt klappede bare. Rigtig god oplevelse at booke ved Vulkan rejser.

Mette, 24/05/2022
Klassisk weekend »

Island rundt

Oplevelsen levede op til vores forventninger i forhold til det reklamerede. Virkelig en oplevelse værd!

Rytter, 05/05/2022
Fleksible pakker »

Icelandic horses

 

Island rundt

Fantastisk land med en storslået natur
Det har været en oplevelse af se så storslået og anderledes natur, mange fine oplevelser undervejs.

Berit, 26/04/2022
Island rundt med Snaefellsnes »

 

Positiv oplevelse

Samlet set har vi haft en positiv oplevelse med Vulkan Rejser. Vi havde en ændring til pakkerejsen i forhold til det første hotel, som Vulkan Rejser ændrede hurtigt, så det passede med vores ønsker.

Team Lykke, 22/04/2022
Island rundt med Snaefellsnes »

 

Dejlige hoteller

Vi boede på 10 forskellige hoteller, hvor alle hver især var en positiv oplevelse. Nogen nyere i nordisk stil andre med islandsk sjæl og charme. Fælles for alle var rummelige værelser samt det var pænt og rent og alle med meget venlig personale.

22/04/2022
Island rundt med Snaefellsnes »

 

Secret lagoon in Iceland by travelanddeco-addict

 

Alt spillede

Fra mit første opkald til Vulkan rejser til jeg stor tilbage i Kastrup lufthavn har alt fungeret perfekt og alle er opfyldt som lovet.

Nine, 21/04/2021
Fleksible pakker »

 

Island er fantastisk!

Jeg var afsted med min kæreste og søn på 2 år. Vi havde en helt fantastisk tur! Island er det smukkeste land, keg nogensinde har oplevet - jeg vil anbefale ALLE at rejse derop!

Mia, 15/02/2020
Islandsk weekend med lejebil »

Smukt land

Det er 5. Gang min mand og jeg har besøgt Island og nærmeste omegn. Første gang var i 1973 sammen med vores dengang 3 årige søn. Denne gang havde vi hele familien med vores 2 sønner, 4 børnebørn og 2 svigerdøtre. I 1973 var en mellemlanding på vej til Grønland, hvor vi boede og arbejdede de følgende 3 år. Vi har altid været fascineret af Islands smukke natur og vilde og anderledes landskab, og ville gerne give vores familie denne oplevelse. Den gyldne cirkel er et must og det var splefes 5. gang vi gjorde besøget. Denne gang var vi også ved Svarta strand og Silje vandfaldet, smukt og vildt. Det længste nordpå vi har været er Husavik for ca. 20 år siden, denne gang var vores yngste søn med.

BMØ, 22/07/2020
Skræddersydd rejse til Island »

Blå Lagunen, Island.

Det perfekte arrangement

Meget velarrangeret tur med fint afstemt tid på egen hånd, både som helhed og på de fælles ture. Nytårsaften kan ikke holdes i bedre omgivelser end på kulturhuset Harpa: smukke omgivelser, fantastisk udsigt og dejlig mad og service. Og turen til bål midt på aftenen var en ganske særlig oplevelse og et fint brud på aftenen.

Dorte & Jesper, 06/01/2020
Nytårsrejse til Reykjavik »

VILDE ISLAND

Island har været en fantastisk og vild oplevelse for vores familie! Vi taler om rejsen hele tiden, og vil komme til det mange år frem! Island overgik vores vilde forhåbninger til, hvad sådan en tur kunne byde på, og har også givet "Road Trip" en helt ny betydning for os. Her oplever du hele tiden - også mens du transporterer dig fra et sight til et andet! Det vilde og voldsomme vejr og den barske natur er bare så imponerende, og det føles ganske sundt og godt, at få lov til at føle sig lille i (og underlagt) den store og omskiftelige Natur! Vi så SÅ mange ting på bare 5 dage, og drømmer om at vende tilbage i en helt anden årstid, bare for at se, hvor smuk Island også vil være i "grønt"! Det var en fantastisk tur!

Malene, 17/02/2020
Skræddersydd rejse til Island »

DEN SKØNNESTE FERIE

Det har været en fantastisk smuk og dejlig ferie. Det er kun tidsændringerne i forhold til covid 19 der har været idfordrende men sådan blev vores hverdag i 2020. Alle steder vi har boet og været har været skønne og alle krav og ønsker er opfyldt. Vi vil spare sammen til en udvidet tur til Island.

Lise Ellitsgaard, 09/07/2020
Island rundt, 7 nætter »

Dettifoss, Island.

Fantastisk god og veltilrettelagt ferie

Logistikken fungerede perfekt, og alt var nemt at finde ud af. Gode og spændende endagsture med super gode guider. Man fik en oplevelse af, at få mange oplevelser på forholdsvis kort tid. En rejse, der gav lyst til at opleve mere af dette skønne land.

Britt L, 28/02/2020
Klassisk weekend »

Smukt og overvælenede

Der er utroligt smukt men kræver selvfølgelig godt bentøj, der skal gås meget hvis der skal fuldt udbytte af landet. Føler sig tryk alle vejen, tror nærmest ikke der er nogle kriminalitet. Meget rent land, man smider bare ikke affald i natur og på gader i byerne.

Kim Sinding, 19/07/2019 
Island rundt, 7 nætter »

En unik, uforglemmilig tur ad rute 1

Det er sådan med Island: Har man ikke været der, vil man det gerne - og har man været der, vil man det meget gerne igen. Turen var vel tilrettelagt med passende dagsstrækninger, hvor man kunne nå at være på de steder, der var beskrevet - og også selv opdage noget, der var en omvej værd. Når man har gjort sit hjemmearbejde mht. historie, kultur og øens opståen og det deraf vekslende, voldsomme og smukke landskab, kan man ikke undgå at få fornemmelsen af, at dette sted er helt sit eget, ganske som folket der har bidt sig fast her. Islændingene er overlevere - og imødekommende overfor den strøm af turister, der invaderer landet. Det kan kun anbefales at gøre turen, for man får en oplevelse for livet - og de fotos man ikke når at få i kassen, dem har man på sin indre tegnefilm. Disse billeder er ofte de bedste at have på hjernens "hukommelseskort", for de dukker op af sig selv og skal ikke ses på en skærm.

B.S.Lobedanz, 31/07/2019 
Island rundt, 10 nætter »

Islandshästar, Island.

Island en fantastisk oplevelse

var på rejse med mit barnebarn i 5 dage. Hver dag var en kæmpe oplevelse. Bus afhentning på hotellet fungerede fint, guiderne på turene var gode og meget engagerede i at fortælle os om Island. Selv turen på hesteryg den dag vi landede var en oplevelse som også satte sig i benene----. i flere dage. Fik fin service af medarbejderne hos Vulkan Rejser. Vi ser begge tilbage på en fantastisk tur, som vi sent vil glemme.

KMH, 06/09/2019 
Klassisk weekend »

I love Island

Det har været en uforglemmelig uge på skønne Island - føles som meget længere. Overalt har vi mødt smilende, venlige, imødekommende og utroligt hjælpsomme islændinge. Svært at beskrive alle de mange fantastiske oplevelser, indtryk og informationer af særdeles kompetente guider - TAK for det! Man bliver langt fra færdig med Island på 1 uge ! Jeg vil helt sikkert foreslå alle i min omgangskreds: TAG AF STED OG OPLEV ISLAND.

Signe Krahl, 14/07/2019 
Island på en uge »

En overvældende naturoplevelse.

At køre Island rundt i 10 dage er en kæmpe naturoplevelse samt en appetitvækker på, " hvad gemmer der sig mere på Island". Det er mange km. på kort tid, og det umuligt at nå alle forslag på ruteplanen. Derfor lærte man efter nogle dage at plukke mellem forslagene, og herved også gøre rejsen til ens egen rejse med mere tid på de enkelte steder. Naturen på Island taler for sig selv, man bliver ganske enkelt mundlam. Menneskerne på Island er meget imødekommende på den rare naturlige måde, og maden er helt i top. Samlet set kom vi hjem med lyst til mere. Næste gang bliver det et sted med flere lange vandreture samt et smut ud til de små øer omkring. Tak for en kæmpe oplevelse.

Ulla Jensen, 21/07/2019 
Island rundt, 10 nætter »

Reykjadalur, Island.

Fantastiske Island

Et super skønt, råt, smukt og vildt land. Perfekt at leje en bil og tage turen og fordybe os i eget tempo. Dejligt med en rejsebeskrivelse fra Vulkan Rejser -vi så noget, som ikke stod i andre rejsebøger. Kan varmt anbefale turen til andre som ønsker ro og lækker rå natur;O).

mwo, 24/10/2019 
Sydlige Island »

Island en fantastisk oplevelse

var på rejse med mit barnebarn i 5 dage. Hver dag var en kæmpe oplevelse. Bus afhentning på hotellet fungerede fint, guiderne på turene var gode og meget engagerede i at fortælle os om Island. Selv turen på hesteryg den dag vi landede var en oplevelse som også satte sig i benene----. i flere dage. Fik fin service af medarbejderne hos Vulkan Rejser. Vi ser begge tilbage på en fantastisk tur, som vi sent vil glemme.

KMH, 06/09/2019 
Klassisk Weekend »

ISLAND I´m in Love

Det smukkeste sted jeg nogensinde har været. Der er så mange oplevelser at det har ikke bundfældet sig endnu. Geysir, vandfald, bjerge, farver osv osv Fantastisk oplevelse.

Lone, 06/08/2019 
Island rundt 10 nætter »

Jökulsárlón, Island.

I love Island

Det har været en uforglemmelig uge på skønne Island - føles som meget længere. Overalt har vi mødt smilende, venlige, imødekommende og utroligt hjælpsomme islændinge. Svært at beskrive alle de mange fantastiske oplevelser, indtryk og informationer af særdeles kompetente guider - TAK for det! Man bliver langt fra færdig med Island på 1 uge ! Jeg vil helt sikkert foreslå alle i min omgangskreds: TAG AF STED OG OPLEV ISLAND.

Signe Krahl, 14/07/2019 
Island på en uge med guide »

Island leverede 110%

Alt med booking fungerede super fint, fly, hoteller og bil, alt var der styr på fra start til slut Hotellet var rigtig gode til at give råd og vejledning om den tur man havde planlagt og de spurgte selv ind til ens planer for at være sikre på at man ikke gjorde noget dumt, det var faktisk en rigtig fint service Vejret var super fint og der var masser af nordlys at se. Alt var bare 100% som vi havde forstillet os.

JAK, 31/10/2019
Islandsk weekend med lejebil »

Oplevelsesrig og veltilrettelagt forlænget weekend på Island

På denne forlængede weekendtur til Island var der mulighed for at opleve de fleste highlights på Island takket være et veltilrettelagt program uden at vi dog følte at vi stressede rundt på noget tidspunkt. Turist servicen er af meget høj kvalitet på Island og vi har fået et meget stort udbytte både på Islands historie, geologi og natur. Meget spændende.

ASH, 21/09/2018 
Klassisk weekend »

Hotspring bad, Island

Perfekt

Alt har været tip top i orden på vores tur til Island. God flyvetur dertil uden forsinkelser, nemt med bil lejen. Rigtig gode indkvarteringer, som var nemme at finde. Eneste minus var en mindre forsinkelse på en time, da vi skulle flyve hjem. Helt fantastisk land - kommer helt sikkert igen

Nanna, 28/08/2018 
Island rundt, 7 nætter »

Varieret tur i fantastiske sydlige Island

Vi have den mest fantastiske tur - første gang på Island; to voksne og to 13-årige. Turen var meget varieret, og vi kørte fra højdepunkt til højdepunkt. Rutebeskrivelserne var gode - man kunne måske godt skrive lidt mere om Hverdagerdi, som vi var meget begejstrede for :). Vi kunne sagtens have brugt endnu mere tid de forskellige steder, og vi vender helt sikkert tilbage! Hotellerne var fin standard, og maden var rigtig god.

Christel, 28/10/2017 
Sydlige Island »

Skønne Island

Jeepturen var spændende,besøgte mange flotte fantastiske steder,chaufføren,guiden,var en god fortæller jeg var tryk og i godt selskab.Jeg rejste med mine 2 piger.Vi er alle 3 blevet vilde med Islands vilde natur og den kæmpestore jeep.Vi blev hentet til aftalte tider,alt i alt en fantastisk tur tak.

L.C.Årgang 43, 20/11/2016 
Superjeepweekend »

Island

Min første Islandstur

Min første Islandstur gik over al forventning med en vidunderlig natur. Alt var godt tilrettelagt med biltur rundt i Island. Kan kun anbefales.

lvj, 08/06/2018 
Sydlige og vestlige Island »

En dejlig oplevelse med god hjælp fra Vulkanrejser

Vi havde alt i alt en dejlig oplevelse og var på nogle gode udflugter med kompetente guider. Da vores fly til Island blev aflyst, opstod der nogle problemer som følge heraf. Men vi fik god hjælp fra vores rejsebureau til ændring af udflugt Man skulle overveje, at der i weekenden er et telefon nr., hvorpå man kan komme i kontakt med rejsebureauet.

susbe, 22/06/2018 
Sydlige Island og Reykjavik »

Perfekt

Alt har været tip top i orden på vores tur til Island. God flyvetur dertil uden forsinkelser, nemt med bil lejen. Rigtig gode indkvarteringer, som var nemme at finde. Eneste minus var en mindre forsinkelse på en time, da vi skulle flyve hjem. Helt fantastisk land - kommer helt sikkert igen

Nanna, 28/08/2018 
Island rundt, 7 nætter »

Riverjet Island

Fantastisk oplevelse

Vi havde en fantastisk ferie, med mange unikke oplevelser,med en fantastisk natur. Vi havde en super god guide,der gjorde Islands historie,levende For os alle, En tur der kan anbefales,til alle der holder af natur og historie.

RBM, 21/06/2018 
Islands perler »

Super guider

Alt i alt en fantastisk oplevelser og de guider specielt den sidste (Sydkysten)satte virkelig prikken over i'et. Dog kunne det være ønskeligt at der var venteskure på Jeres opsamlingssteder, for man kunne nemt vente op til en lille time, og så er det koldt at stå i blæst og regn. Synes det var lidt bøvlet at komme fra lufthavnen, og vi landede kl. 19, og var først på hotellet kl. 21.45, kunne have været en forklaring på hvor vi skulle henvende os henne når vi ankom til lufthavnen, mere skulle der ikke til.

Mette Bramsbye, 21/10/2018 
Island på en uge med guide »

God pakkerejse, med gode forslag...

God pakkerejse, med gode forslag til udflugter. Dette har uden tvivle været en af de bedste familie rejser vi har været på, med mange fantastiske indtryk. Vi er 100% klar til at rejse til Island igen

Jan Balsby Offersen, 17/09/2016 
Børnenes Island »

Vores rejser til Island i 2021

Se vores fantastiske rejser, og book din drømmerejse til Island i 2021.