forsränning, grupp, island

Kundereferencer grupperejser til Island

Vi har lang erfaring med at arbejde med både store og små grupper. Nedenfor kan du se nogle af de virksomheder, der har valgt at tage en grupperejse med os til Island. Kontakt os for henvisninger!

Vara kommune

Samtlige ansatte i Vara Kommune rejste med os til Island i forbindelse med et videreuddannelseskursus. De ca. 1300 medarbejdere rejste i grupper på ca. 100 personer og brugte ugen på øen til at arbejde med kommunens erhvervsudvikling. Det ekstremt ambitiøse program, som både omfattede konference og gruppearbejde samt diverse teambuilding- og udendørsaktiviteter, blev tilrettelagt i et samarbejde mellem kommunens repræsentanter og Vulkan Rejser.

- Vi valgte primært Vulkan Rejser af to grunde. For det første deres unikke viden og erfaring med kundetilpassede konferencerejser til Island, og for det andet fordi vi følte os meget trygge ved at have dem som en aktiv partner undervejs. Desuden virkede Island som et meget spændende rejsemål.
Vara Kommunes kommunaldirektør Gert Norell.

Vara Kommun

Minnesota

 

 

Minnesota Communication

Vi har rejst med Vulkan Rejser til Island flere gange og er altid tilfredse med det høje serviceniveau, både under planlægningen og undervejs på rejsen. Topkarakter!
Minnesota Communication Emelie Rosén

 

 

Bravura

Gode konferencefaciliteter, spændende dagsudflugter og god mad.
Vi oplever Vulkan Rejser som en tryg, stabil og engageret rejsepartner.
People & Culture Business Partner Karin Vannfält-Restorp på Bravura

Bravura

Eksempler på virksomheder, der rejste med os til Island

Fristads

Trygghansa

Vara kommun

Länsförsäkringar

Microsoft

if

EY

eniro

Skandia

Capio

Tritech

wsp