Före resan

Før rejsen

Selvom Island er med i Schengen-aftalen, anbefaler vi altid alle rejsende at medbringe pas. Den enkelte passager er selv ansvarlig for at indhente og medbringe de nødvendige ID-papirer. Har du spørgsmål? Kontakt ambassaden.

Priserne kan variere fra dato til dato
Vores priseksempler her på websitet er såkaldte fra-priser. Fra-priserne er de lavest mulige priser på en given rejse i en bestemt rejseperiode. Derfor kan prisen godt være højere på dine valgte datoer, fordi fly- og hotelpriserne varierer året rundt.

1. Søg på anderledes udrejse- og hjemrejsedage
De dyreste flypriser er almindeligvis torsdag - søndag, eftersom disse er de populæreste. Hvis du ikke finder en god pris, så prøv f.eks. at søge på fredag til mandag, lørdag til tirsdag eller søndag til onsdag.

2. Priserne varierer afhængigt af sæson
Prisen på en pakke er også afhængig af rejseperioden (lav-, mellem- og højsæson) og derfor lønner det sig at søge på flere datoer indenfor den periode du vil rejse. Hold øje med månedsskift, eftersom det kan påvirke prisen. 

  • Højsæson: 1/5 - 30/9, samt højtider så som jul, nytår, påske etc.
  • Mellemsæson: 1/10- 31/10, 1/3 - 30/4.
  • Lavsæson: 1/11-19/12, 8/1-28/2.

Vulkan Rejser tilbyder en traditionel afbestillingsforsikring, som gælder ved sygdom og fremvisning af lægeerklæring. Prisen er 395,- per person.
Afbestillingsforsikring kan kun tegnes ved booking af rejsen, og skal betales sammen med den første betaling. Afbestillingsforsikringen er personlig og tilbagebetales ikke ved afbestilling af rejsen.

Afbestillingsforsikringen indebærer at du få hele rejsebeløbet tilbage, undtagen en selvrisiko på 600 kr. Herved er du som rejsende beskyttet mod andre udgifter end selvrisikoen, i tilfælde af sygdom, ulykke eller dødsfald hos dig eller nære pårørende.

Afbestillingsforsikring kan tegnes af alle privat rejsende, men ikke af virksomheder og grupper. Afbestilling skal gøres snarest efter at en forhindring af rejsen er opstået.

Af lægeerklæringen skal følgende fremgå: Undersøgelsesdato, resultat og diagnose, at sygdommen er akut og at sygdommen eller ulykken udgør en alvorlig forhindring for at kunne gennemføre rejsen. Afbestillingen skal ske inden rejsens start. Afbestilling skal gøres via telefon (kun under vores åbningstider, hverdage 9.00-17.00), alternativt via e-mail til ([email protected]). Afbestilling som modtages af Vulkan Rejser efter rejsens start accepteres ikke. Rejsende har ikke ret til at afbestille en rejse med en lægeerklæring, af hvilken det ikke klart fremgår at sygdommen er af akut karakter. Lægeerklæring som modtages senere end 7 dage efter afbestilling tages ikke i betragtning.

Afrejse fra Sverige

Hvis du bor i Sverige, kan du bestille din rejse direkte hos os på Vulkanresor AB. Book din rejse her på www.vulkanresor.se, eller kontakt vores personale.

Afrejse fra Norge

Hvis du bor i Norge, kan du bestille din rejse direkte hos os på Vulkanreiser AS. Book din rejse her på www.vulkanreiser.no, eller kontakt vores personale.

Kan du ikke finde svaret på dine spørgsmål?

Kontakt os ved at udfylde nedenstående kontaktformular eller kontakte en af vores erfarne salgsperson direkte via telefon.