Före resan

Inden rejsen

Det er passagerens ansvar at være opdateret om gældende indrejseregler i Island.
Læs venligst denne information igennem, inden du rejser.

Inden din rejse med os, sender vi e-mails med dine rejsedokumenter til den e-mailadresse, du har angivet i din reservation. Dette inkluderer alt fra vouchers til udflugter, hoteller og lejebiler, til flybilletter og anden information om din rejse. Du modtager al den information, du har brug for, så din rejse kan forløbe så nemt som muligt, cirka 2 uger før din afrejse.

Bemærk, at du også kan downloade dine egne vouchers, når din rejse er fuldt betalt, men vi anbefaler, at du venter på vores e-mail, så vi kan sikre, at du har modtaget den senest opdaterede version af dine rejsedokumenter, hvis der skulle være sket ændringer ved din booking!

Alle navne ifølge pas.

Har du flere efternavne og fornavne, skal disse indtastes i rækkefølgen ifølge passet.

Island afskaffet alle indrejseregler og restriktioner pr. 25.febraur 2022. Nu kan alle rejsende rejse til Island, uanset om de er vaccineret eller uvaccineret. Det betyder, at der heller ikke vil være kontrol ved grænsen af ​​vaccinepas eller PCR-tests. 

Vi anbefaler, at du altid rejser med pas til Island.

Ved rejser til de fleste lande uden for Schengen skal passet være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomstdatoen. Tjek at dit pas er gyldigt inden rejsen. Bestil nyt pas i god tid. Bemærk venligst, at et pas, for at være gyldigt, ikke må være beskadiget. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte den Islandske ambassade.

Tjek ind på en selvbetjent check-in maskine i lufthavnen. Indtast din reservationsreference, der fremgår af din elektroniske flybillet. Du får dit boardingkort og dine bagagemærker i maskinen. Sæt bagagemærket på din bagage. Sæt mærket rundt om taskens håndtag med stregkoden udad. Efterlad derefter tasken ved bagage drop skranken (Bag Drop)

Du kan også vælge at tjekke ind ved skranken hos det flyselskab, du skal flyve med.

Vi anbefaler, at du er i lufthavnen i god tid, 2,5-3 timer før afgang for de større lufthavne.

Bemærk! Køerne ved sikkerheden og indtjekningsskrankerne kan være ekstremt lange i højsæsonen og i ferier, hvor mange rejser.

For checkin online, besøg venligst flyselskabets hjemmeside for mere information.

For at se hvor meget bagage du må tage med, skal du klikke på flyselskabet nedenfor:

Kan du ikke finde svaret på dine spørgsmål?

Kontakt os ved at udfylde nedenstående kontaktformular eller kontakte en af vores erfarne salgsperson direkte via telefon.