Före resan

Inden rejsen

Det er passagerens ansvar at være opdateret om gældende indrejseregler i Island.
Læs venligst denne information igennem, inden du rejser.

Inden din rejse med os, sender vi e-mails med dine rejsedokumenter til den e-mailadresse, du har angivet i din reservation. Dette inkluderer alt fra vouchers til udflugter, hoteller og lejebiler, til flybilletter og anden information om din rejse. Du modtager al den information, du har brug for, så din rejse kan forløbe så nemt som muligt, cirka 2 uger før din afrejse.

Bemærk, at du også kan downloade dine egne vouchers, når din rejse er fuldt betalt, men vi anbefaler, at du venter på vores e-mail, så vi kan sikre, at du har modtaget den senest opdaterede version af dine rejsedokumenter, hvis der skulle være sket ændringer ved din booking!

Gode ​​nyheder!  Island afskaffer nu alle indrejseregler og restriktioner pr. 25.febraur 2022. Nu kan alle rejsende rejse til Island, uanset om de er vaccinerede eller uvaccinerede. Det betyder, at der heller ikke vil være kontrol ved grænsen af ​​vaccinepas eller PCR-tests.

Vi anbefaler, at du altid rejser med pas til Island.

Ved rejser til de fleste lande uden for Schengen skal passet være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomstdatoen. Tjek at dit pas er gyldigt inden rejsen. Bestil nyt pas i god tid. Bemærk venligst, at et pas, for at være gyldigt, ikke må være beskadiget. Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte den Islandske ambassade.

Check ind senest 2,5 timer inden flyets afgangstid.

Hvis du har bestilt flybilletter hos os, er bagage inkluderet:

  • Icelandair: indchecket bagage (1x23 kg.) + håndbagage (1x10 kg.)
  • SAS: indchecket bagage (1x23 kg.)  + håndbagage (1x8 kg.)

Kan du ikke finde svaret på dine spørgsmål?

Kontakt os ved at udfylde nedenstående kontaktformular eller kontakte en af vores erfarne salgsperson direkte via telefon.