Studierejse til Island

harpa, island, konsert, gruppresa
blå lagunen, island
hallgrimskirkja, island, kyrka
gullfoss, island

Udvid jeres horisont på Island!

Rejs til Island på studierejse! Besøg steder og virksomheder, som er vigtige for jeres firma. Saml information, lær noget nyt og rejs fra landet med nye kreative løsninger og motivation. Studierejsen indeholder også store naturoplevelser og aktiviteter. Studiebesøg med satsning på sundhedsplejen, energisektoren samt diverse institutioner er blot nogle eksempler på, hvad vi tidligere har arrangeret for vores kunder.  


Afgange:


Daglige direkte fly fra København.
Tilslutning kan bookes fra andre byer.

Beskrivelse dag for dag

Day
1

Velkomstbad i Den Blå Lagune

grupp, avslappning, blå lagunen, island

Flyveturen til Island tager 3 timer. En transfer kører jeres gruppe til det berømte udendørsbad Den Blå Lagune, som ligger på vejen til Reykjavik. Slap af i en klarblå oase, omgivet af golde lavafelter. Lagunen får sit varme, mineralrige vand, cirka 38°C , direkte fra geotermiske kilder.

Varme i kroppen tager I videre til hovedstaden og checker ind på hotellet. Vi anbefaler, at I om aftenen spiser middag sammen på en af Reykjaviks udsøgte restauranter for derefter at runde dagen af med en gåtur i det charmerende Reykjavik eller slappe af på en hyggelig pub sammen.

Day
2

Spændende studiebesøg

harpa, island, konsert

Besøg steder og virksomheder, som er vigtige for jeres firma. Saml information, lær noget nyt og rejs fra Island fulde af ny motivation og viden. Ud over fly og indkvartering booker vi også transfers, aktiviteter, restaurantbesøg og konferencelokaler med mere. Vi skræddersyr rejsen efter jeres ønsker og hjælper jer med at spare tid og penge gennem vores erfaring og vores gode kontakter verden over. 


Slut aftenen af med middag sammen med kollegerne efter dagens studiebesøg. Reykjavik har et bredt udbud af restauranter. Det islandske køkken har en høj klasse. Råvarerne er friske og oftest produceret lokalt. Islændingene spiser meget fisk og lam, men ud over islandske specialiteter tilbyder restauranterne også mad fra alle verdens hjørner.

Day
3

Naturoplevelser og afslutningsmiddag

gullfoss, island

Opdag nogle af Islands mest klassiske seværdigheder sammen. Turen går fra Reykjavik til et af landets smukkeste vandfald, Gullfoss. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i kløften. Lige i nærheden af Gullfoss finder I det geotermiske Geysir-område med de varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I besøger også den smukke nationalpark Thingvellir, stedet hvor det islandske Alting holdt sine møder.


Afslut jeres Islandsophold med en fælles middag i Reykjavik. Nyd det islandske køkken i godt selskab, mens I afrunder studierejsen Efter middagen er der mulighed for at udforske Reykjaviks natteliv. Der er mange barer og natklubber midt i centrum, med noget for enhver smag.

Day
4

Hjemrejse

Fly fra Island

Transfer til lufthavnen.

Udflugter og aktiviteter

Opdag vores brede udvalg af udflugter og aktiviteter.

glaciärvandring, isklättring, island

Gletsjervandring med isklatring

9 timer (hvoraf 3 timer vandring/isklatring) | Året rundt
glaciärvandring, isklättring, island

Gletsjervandring med isklatring

Benyt muligheden for at opleve en gletsjer, endda ikke hvilken som helst gletsjer. Denne tur fører os til den frosne gletsjertunge Solheimajökull. En storslået oplevelse, en rå og mildt sagt ujævn isflade, et område i konstant forandring. Vi udforsker gletsjersprækkernes hemmeligheder og deres fantastiske isformationer. Vi kommer til en isvæg og forsøger at klatre op ad den. På hjemvejen passerer vi det smukke vandfald ved Skogafoss. En oplevelse ud over det sædvanlige, noget, mange drømmer om, men som få får mulighed for at opleve.

ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandske heste

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandske heste

Island indførte importforbud for heste helt tilbage i 1100-tallet, og derfor er den islandske hest en helt ren race. Glæd dig til at udforske den islandske natur på ryggen af en godmodig følgesvend, der leder dig trygt igennem de fantastiske landskaber uanset årstid og vejrforhold. En ridetur kan gennemføres som en del af et program eller som en selvstændig udflugt og kan vare fra nogle timer til en hel dag, finde sted i nærheden af Reykjavik eller i mere afsidesliggende områder. På rideturene passerer I forbi grønklædte bjergskråninger, stejle klippevægge, øde lavamarker og dybe kløfter. Hestene fordeles blandt deltagerne alt efter rytternes kunnen, og vi sørger for det nødvendige udstyr og instruerer alle grundigt inden start.

valskådning, island

Hvalsafari

2-3 timer | Maj - September
valskådning, island

Hvalsafari

Der findes få andre steder i verden, hvor den vilde natur er så tilgængelig som på Island. Langs hele Islands sydvestlige kyst lever mange forskellige delfin- og hvalarter, og fra Reykjavik kan I komme på hvalsafari og se de graciøse kæmper glide gennem vandet eller sågar springe legesyge omkring. Island er også et af de få steder på jorden, hvor man under de rette omstændigheder har mulighed for at opleve verdens største nulevende pattedyr, blåhvalen. Udflugtens varighed afhænger af, hvor langt ude hvalerne befinder sig. Regn med at tilbringe mindst et par timer til havs. De længere udflugter finder kun sted i sommermånederne juni-august.

lavagrottor, island

Udforsk lavagrotter

2-3 timer | September - Maj
lavagrottor, island

Udforsk lavagrotter

Opdag og udforsk den skjulte verden i og under lavafeltet ved Bláfjöll, kun 25 minutters kørsel fra Reykjavik. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at gå ned i disse lavagrotter og tunneler og opleve verden under overfladeniveau. Her ser vi magiske klippeformationer efter de seneste vulkanudbrud. Om vinteren fyldes grotterne med glinsende istapper i alle mulige størrelser og former, et syn, man husker for evigt. Vi kryber og går i underjorden, så hav robuste sko og handsker med. Denne rejse i underjorden er en mildt sagt anderledes oplevelse for dig, der ikke er bange for mørke og vil have et indblik i, hvordan Island blev skabt.

Vulkanrejser-tilfredse-kunder
Vi valgte primært Vulkan Rejser af to grunde. For det første deres unikke viden og erfaring med kundetilpassede konferencerejser til Island, og for det andet fordi vi følte os meget trygge ved at have dem som en aktiv partner undervejs. Desuden virkede Island som et meget spændende rejsemål.
Vara Kommunes kommunaldirektør Gert Norell.
Vi har rejst med Vulkan Rejser til Island flere gange og er altid tilfredse med det høje serviceniveau, både under planlægningen og undervejs på rejsen. Topkarakter!
Minnesota communication Emelie Rosén
Gode konferencefaciliteter, spændende dagsudflugter og god mad.
Vi oplever Vulkan Rejser som en tryg, stabil og engageret rejsepartner.
People & Culture Business Partner Karin Vannfält-Restorp på Bravura
Vil bare sige tak for en rigtig god og velorganiseret rejse.
Alting kørte som smurt. Alt fra busser og entréer til bespisning, aktiviteter og konferencen forløb uden problemer.
At vi så oven i købet fik mulighed for at besøge et så smukt og anderledes land, gjorde turen til et minde for livet.
Endnu engang tak!
Sigicom

Vi hjælper dig med din rejse