Om Vulkanrejser

Om os - Vulkanrejser.dk

VI ARBEJDER MED OPLEVELSEN AF ISLAND

Vi er specialiseret på rejser til Island, med markedets bredeste udbud. Ved at nøje udvælge og sammensætte rejserne vil vi maksimere oplevelsen af Island for privatpersoner, grupper og virksomheder. Vores rejsende vælger fra et bredt udbud af rejser som de selv kan tilpasse – direkte på vores web eller sammen med vores personale.

 

AT REJSE MED VULKAN REJSER

Mange af vores rejsende er glade for at planlægge og booke rejsen selv på vores web. Andre kan lide den personlige kontakt med vores personale som selv har gennemført rejserne, boet på hotellerne og kan tale om Island i timer. Uanset hvad du foretrækker, har vi gjort det enkelt at opdage Island både fra vores web og gennem vores personale.Vi tager et helhedsansvar for vores rejser: fra fly, hotel og transfer til udlejningsbil og aktiviteter. Takket være det, at vi arbejder direkte med håndplukkede leverandører i Island, kan vores rejsende fokusere på oplevelsen. Desuden kan vi holde priserne konkurrencedygtige.

 

AT REJSE SOM GRUPPE MED VULKAN REJSER

Vi har længe hjulpet grupper med at opleve Island. Vi arrangerer helhedsløsninger ved konferenser, kickoff eller andre grupperejser. Hen ad vejen har vi udviklet en god fornemmelse for at tilpasse rejserne efter hver gruppes forudsætninger og behov. Derfor giver vi vores grupper en personlig kontakt, som sørger for at alle får så meget som muligt ud af rejsen.

 

VI ER IATA-CERTIFICEREDE

Takket været at vi er IATA-certificerede udarbejder vi selv flybilletter. For vores rejsende indebærer det en hurtigere og bedre service.

 

VI HAR STILLET LOVPLIGTIG REJSEGARANTI 

Rejsegarantiordningen gør at du er sikret at få pengene tilbage hvis pakkerejsen (en garantidækket rejse) aflyses som følge af konkurs. Vulkanrejser er gennem moderselskabet Vulkanresor AB (556538-2685) og tilsluttet Kammarkollegiet i Sverige. Yderligere information er tilgængelig på Kammarkollegiets hjemmeside.

 

OM VIRKSOMHEDEN

Vulkanrejser blev grundlagt i 2011 og er en del af Vulkan Travel Group. Vi er tilsammen 9 ansatte, som sidste år hjalp godt 7.000 rejsende med at opleve Island. Vi er den største rejsearrangør med speciale i rejser til Island fra Skandinavien.

 

KONTAKT OS

 

Privatrejse

Tlf: 75 12 95 50
E-post: [email protected]

 

Firmarejse og Grupperejse

Tlf: 75 12 95 50
E-post: [email protected]

 

VULKANREJSER

Org.nr: 556538-2685
Rosenørns Allé 31, 2.
DK-1970 Frederiksberg C
Kun administrativ adresse, ikke salgskontor.

Mere om os