Familierejser til Island

Familierejser med børn til Island 2024

Dine valg: Familierejser x <% slider.settings.value[0] %> to <% slider.settings.value[1] %> nights x <% monthsNames[item] %> x <% filterRanger.regions[item] %> x <% filterRanger.types[item] %> x <% filterRanger.interests[item] %> x
Ryd filtre

<% tempItems %> fundne rejser rejse fundet

Sorting:
Loading

OM VORES FAMILIERREJSER MED BØRN

En rejse til Island med børnene er et herligt afbræk fra en travl hverdag og en god mulighed for at slappe af og lade batterierne op sammen med din familie. Island er et land fyldt med spændende eventyr og sjove aktiviteter, så der er med garanti noget for både store og små. Forestil dig at stå på toppen af en vulkan eller bade i en varm kilde, mens du beundrer midnatssolen sammen med din familie.

Overrask din familie med en udflugt på hesteryg, hvalsafari eller en tur ud over en lavaslette på ATV. Mulighederne for en mindeværdig familieferie i Island er uendelige. Der er så meget at se og udforske, at dine børn næppe kommer til at kede sig! Derudover er Island et utroligt sikkert land, som er klar til at tage imod familier. Sammen kan I opleve den mest eventyrlige natur og spændende udflugter. 

Horse-riding is fun for kids, Iceland.

HVAD ER EN FAMILIEREJSE?

Vores familierejser til Island inkluderer som regel fly, transfer, hotel og fleksible aktiviteter med udflugter til Islands mest kendte attraktioner. Alle vores rejser kan tilpasses, og du kan tilføje ekstra nætter og valgfri aktiviteter, hvis du vil. 

Overnatningsmulighederne varierer fra skønne familiegårde, gæstgiverier og bondegårde til hoteller og pensionater, hvor morgenmad de fleste steder er inkluderet.  

Derudover er der børnevenlige aktiviteter som ridning, hvalsafari, søpapegøje-kigning, vandring, lette gletsjerudflugter, vandfaldsjagt, rafting, grotteudforskning, bad i varme kilder, superjeep-eventyr og meget mere. Husk dog, at visse udflugter og eventyraktiviteter har en lavere aldersgrænse. Det fantastiske ved en familierejse med børn i Island er, at mange attraktioner er gratis eller koster mindre for yngre børn.

Bicycling in family, Iceland.

 


Vi hjælper dig med din familierejse