Book en lejebil på Island

Billeje Island

.

Afrejsedato
Hjemrejsedato

Oplysninger om vores biludlejning Island

Information om lejebil

At rejse Island rundt i en lejebil er en af de bedste måder at opleve landet på. Undervejs kører I forbi den ene storslåede udsigt efter den anden og kan i ro og mag udforske øens spektakulære landskaber. Det er ikke svært at køre bil på Island, men kræver koncentration og en vis kørselserfaring. Din lejebil leveres gennem en af vores samarbejdspartnere; Avis, Europcar eller Rás. Vi har valgt at samarbejde med disse leverandører, fordi de helt enkelt tilbyder gode biler og god service.

Priser
Vores priser inkluderer fri kilometer og selvrisikoreducering (CDW). Med fri kilometer beregnes der ingen ekstra udgifter pr. kørte strækninger. Selvrisikoreduceringen varierer mellem de forskellige biludlejningsfirmaer og biltyper. Se detaljerede oplysninger under den respektive biltype. Bemærk, at selvrisikoreduceringen (CDW) ikke dækker alle skader, fx skader på bilens underdel. Samtlige biludlejningsfirmaer tilbyder ekstra selvrisikoreducering (SCDW), som sænker selvrisikoen betydeligt. Denne forsikring køber du, når du henter bilen på Island. 

Biltyper
Det er kun muligt at bestille biltype – ikke bilmærke/model. De bilmærker/modeller, som vi præsenterer, er kun ment som illustration, men er repræsentative for de respektive biltyper. Hvis I planlægger at køre i det islandske højland, kan vi tilbyde i alt 16 forskellige biltyper. Disse er mærket med HL (højlandet).

 

Udflugter til højlandet (eksempelvis Thorsmörk og Landmannalaugar) kræver en bil som er godkend til kørsel på F-markerede veje og til det islandske højland.

Bokningsregler 
Alle udlejningsbiler bookes pr. døgn, dvs. hvis du henter bilen kl. 17.00, skal du aflevere den igen senest kl. 17:00 på afleveringsdagen. Ellers beregnes der yderligere et døgns leje.

Alle lejere skal have haft gyldigt kørekort i mindst ét år samt have et kreditkort som garanti, når de afhenter bilen. Minimumsalderen for lejeren varierer mellem de forskellige biludlejningsfirmaer og biltyper. Se detaljerede oplysninger under den respektive biltype.

Sene ankomster til Island

Autocamperudlejning lukker kl. 18:30, og hvis du ankommer til Island efter dette tidspunkt, opkræves et gebyr på 200 euro for at køre autocamperen frem.

Læs mere