Firmarejser og grupperejser til Island

Kontakt os
Firmarejser og grupperjser til Island

VI SKRÆDDERSYR JERES GRUPPEREJSE TIL ISLAND!

Lad jeres næste grupperejse gå til Island. Nye omgivelser giver nye perspektiver, hvilket kommer jeres organisation til gode i form af kreative ideer og inspiration. Kombiner jeres grupperejse med spændende aktiviteter, og forkæl ganen med det islandske køkkens fortræffeligheder. Nedenfor ser I nogle eksempler på forslag til, hvordan jeres grupperejse til Island kunne se ud. Vi skræddersyr selvfølgelig gerne en rejseplan, der er tilpasset jeres individuelle forudsætninger og behov.

ANBEFALEDE FIRMA AKTIVITETER

Vi tilbyder et bredt udvalg af dagsture og aktiviteter. Nedenfor præsenterer vi nogle få udvalgte aktiviteter.

Hvalsafari

Hvalsafari

2-3 timer | Maj - September
Hvalsafari

Hvalsafari

Der findes få andre steder i verden, hvor den vilde natur er så tilgængelig som på Island. Langs hele Islands sydvestlige kyst lever mange forskellige delfin- og hvalarter, og fra Reykjavik kan I komme på hvalsafari og se de graciøse kæmper glide gennem vandet eller sågar springe legesyge omkring. Island er også et af de få steder på jorden, hvor man under de rette omstændigheder har mulighed for at opleve verdens største nulevende pattedyr, blåhvalen. Udflugtens varighed afhænger af, hvor langt ude hvalerne befinder sig. Regn med at tilbringe mindst et par timer til havs. De længere udflugter finder kun sted i sommermånederne juni-august.

Sydkusten

Safari med superjeep

5-10 timer | Året rundt
Sydkusten

Safari med superjeep

Med en superjeep danner naturens forhindringer en udfordrende og spændende kulisse for passagerne. En superjeep er en modificeret firhjulstrukket jeep, der er specialudstyret til at klare ujævne terræner. Det gør den perfekt til at nå frem til mange af Islands mest spændende seværdigheder. En safari med superjeep kan vare alt fra nogle timer til flere dage og kan kombineres med andre aktiviteter som f.eks. snescooter, ridning, rafting eller andre teambuilding-aktiviteter. Gruppen kan standse ved spændende steder undervejs.

forsränning, gullfoss, island

Rafting

1-5 timer | Maj - Oktober
forsränning, gullfoss, island

Rafting

Udforsk den islandske natur og prøv i fællesskab kræfter med en af dens brusende elve. Rafting giver gruppen en oplevelse af fællesskab og samhørighed, som styrker holdånden. Aktiviteten kan gennemføres mange forskellige steder på øen. Flere af Islands mest populære elve udgår fra vandfaldet Gullfoss og gletsjerfloden Hvítá ikke langt fra Reykjavik. Et storslået panorama er selvsagt en del af pakken. Rafting kombineres normalt med en anden aktivitet og gennemføres på alt fra en til fem timer alt efter jeres ønsker. Transfer direkte til og fra Reykjavik på ca. 2 timer.

ridning, islandshäst, island

Ridning på islandske heste

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

Ridning på islandske heste

Island indførte importforbud for heste helt tilbage i 1100-tallet, og derfor er den islandske hest en helt ren race. Glæd dig til at udforske den islandske natur på ryggen af en godmodig følgesvend, der leder dig trygt igennem de fantastiske landskaber uanset årstid og vejrforhold. En ridetur kan gennemføres som en del af et program eller som en selvstændig udflugt og kan vare fra nogle timer til en hel dag, finde sted i nærheden af Reykjavik eller i mere afsidesliggende områder. På rideturene passerer I forbi grønklædte bjergskråninger, stejle klippevægge, øde lavamarker og dybe kløfter. Hestene fordeles blandt deltagerne alt efter rytternes kunnen, og vi sørger for det nødvendige udstyr og instruerer alle grundigt inden start.

Nogle af vores tilfredse kunder!

Skandia          Länsförsäkringar     Trygghansa          Microsoft

rafting af hvidt vand, gruppe, Island
Vi valgte primært Vulkan Rejser af to grunde. For det første deres unikke viden og erfaring med kundetilpassede konferencerejser til Island, og for det andet fordi vi følte os meget trygge ved at have dem som en aktiv partner undervejs. Desuden virkede Island som et meget spændende rejsemål.
Vara Kommunes kommunaldirektør Gert Norell.
Vi har rejst med Vulkan Rejser til Island flere gange og er altid tilfredse med det høje serviceniveau, både under planlægningen og undervejs på rejsen. Topkarakter!
Minnesota communication Emelie Rosén
Gode konferencefaciliteter, spændende dagsudflugter og god mad.
Vi oplever Vulkan Rejser som en tryg, stabil og engageret rejsepartner.
People & Culture Business Partner Karin Vannfält-Restorp på Bravura
Vil bare sige tak for en rigtig god og velorganiseret rejse.
Alting kørte som smurt. Alt fra busser og entréer til bespisning, aktiviteter og konferencen forløb uden problemer.
At vi så oven i købet fik mulighed for at besøge et så smukt og anderledes land, gjorde turen til et minde for livet.
Endnu engang tak!
Sigicom