Konference på Island

Konferens, Island, Reykjavik
Geysir på Island
harpa, reykjavik, island
Grupptur forsränning på Island

Island er et ideelt sted for jeres konference.

Her kan vi væve eventyrlig natur, konferencemøder og kreative gruppeøvelser sammen med oplevelser, som giver deltagerne en fantastisk oplevelse. Med et effektivt informationsudbytte og gode resultater i fokus udformer I sammen med vores projektleder et program, som kombinerer gruppeaktiviteter, middage og andre afkoblende arrangementer under konferencen.

Afgange:
Daglige direkte fly fra København.
Tilslutning kan bookes fra andre byer.

Beskrivelse dag for dag

Day
1

Et dampende velkomstbad og Reykjavik

blå lagunen, island, faciliteter

Ved ankomsten venter en transfer, som kører jer til det afkoblende bad i Den Blå Lagune, hvilket bliver en uforglemmelig start på jeres forretningsrejse Transferen tager ca. 20 minutter. Den Blå Lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder sin varme temperatur på 36-39° året rundt.

Slap af med kollegerne i et smukt miljø, inden I varme i kroppen tager videre til hovedstaden for at checke ind på hotellet. Om aftenen spiser I middag på en af Reykjaviks mange restauranter. Hvis man har tid og lyst, har man mulighed for at udforske forlystelseslivet.

Day
2

Konference eller møder

blå lagunen, konferens, grupp

Diskuter firmaets fremtid kolleger imellem i stimulerende og smukke omgivelser. Dagen består af to konferencepas, afbrudt af frokost. Flere hoteller tilbyder gode konferencemuligheder, men der er også andre alternativer, for eksempel koncert- og konferencebygningen Harpan eller anlægget ved Den Blå Lagune.

Aftenen sluttes af med middag på en af Reykjaviks mange restauranter. Det islandske køkken har en høj klasse. Råvarerne er friske og oftest produceret lokalt. Islændingene spiser meget fisk og lam, men ud over islandske specialiteter tilbyder restauranterne også mad fra alle verdens hjørner.

Day
3

Den Gyldne Cirkel og afslutningsmiddag

geyser, gyllene cirkeln, island

En vellykket konferencerejse kombinerer forretning med fornøjelse! Dagen begynder med et besøg på nogle af Islands naturvidundere.. Turen går fra Reykjavik til den smukke nationalpark Thingvellir. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig.

Efter en frokostpause tager I videre til Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. Næste stop på turen er Gullfoss, vandfaldet har to etaper, og det er muligt at komme tæt på de vældige vandmasser, som kaster sig ud over klippen ned i kløften.

 

På vej tilbage til Reykjavik kører I gennem byen Hveragerdi, hvor der dyrkes frugt og grønt i drivhus, som opvarmes af geotermiske kilder. I er tilbage på hotellet ved 17-tiden. Om aftenen spiser I en middag sammen på en af Reykjaviks mange restauranter.

Rund aftenen af sammen på en hyggelig pub eller et gyngende dansegulv. Islands natteliv er lige så hedt som de varme kilder. De fleste barer og natklubber ligger samlet i det centrale Reykjavik, så saml flokken en sidste gang og tag på pubcrawl - en perfekt afslutning på jeres Islandsophold og konference.

Day
4

Hjemrejse

Flygplan från Island

Hjemrejse om morgenen eller eftermiddagen.

Udflugter og aktiviteter 

Opdag vores brede udvalg af udflugter og aktiviteter.

 

 

valskådning

HVALSAFARI

2-3 timer | Maj - September
valskådning

HVALSAFARI

Der findes få andre steder i verden, hvor den vilde natur er så tilgængelig som på Island. Langs hele Islands sydvestlige kyst lever mange forskellige delfin- og hvalarter, og fra Reykjavik kan I komme på hvalsafari og se de graciøse kæmper glide gennem vandet eller sågar springe legesyge omkring. Island er også et af de få steder på jorden, hvor man under de rette omstændigheder har mulighed for at opleve verdens største nulevende pattedyr, blåhvalen. Udflugtens varighed afhænger af, hvor langt ude hvalerne befinder sig. Regn med at tilbringe mindst et par timer til havs. De længere udflugter finder kun sted i sommermånederne juni-august.

Superjeep

Safari med superjeep

5-10 timer | Året rundt
Superjeep

Safari med superjeep

Med en superjeep danner naturens forhindringer en udfordrende og spændende kulisse for passagerne. En superjeep er en modificeret firhjulstrukket jeep, der er specialudstyret til at klare ujævne terræner. Det gør den perfekt til at nå frem til mange af Islands mest spændende seværdigheder. En safari med superjeep kan vare alt fra nogle timer til flere dage og kan kombineres med andre aktiviteter som f.eks. snescooter, ridning, rafting eller andre teambuilding-aktiviteter. Gruppen kan standse ved spændende steder undervejs.

Snorkling

Snorkling i Thingvallasøen

4 timer | Året rundt
Snorkling

Snorkling i Thingvallasøen

Silfra-sprækken er en af Islands mest hemmeligholdte seværdigheder – en overjordisk scene, som er verdensberømt for sine himmelske blå nuancer. Det krystalklare vand i den dybe sprække giver dig en følelse af at være vægtløs, når du sagte flyder med strømmen. Snorklingen er en afslappende, men eksotisk rejse i et miljø, som de fleste kun kommer til at møde i deres drømme.

ridning,islandske heste , island

Ridning på islandske heste

2-8 timer | Året rundt
ridning,islandske heste , island

Ridning på islandske heste

Island indførte importforbud for heste helt tilbage i 1100-tallet, og derfor er den islandske hest en helt ren race. Glæd dig til at udforske den islandske natur på ryggen af en godmodig følgesvend, der leder dig trygt igennem de fantastiske landskaber uanset årstid og vejrforhold. En ridetur kan gennemføres som en del af et program eller som en selvstændig udflugt og kan vare fra nogle timer til en hel dag, finde sted i nærheden af Reykjavik eller i mere afsidesliggende områder. På rideturene passerer I forbi grønklædte bjergskråninger, stejle klippevægge, øde lavamarker og dybe kløfter. Hestene fordeles blandt deltagerne alt efter rytternes kunnen, og vi sørger for det nødvendige udstyr og instruerer alle grundigt inden start.

Vulkanrejser-tilfredse-kunder
Vi valgte primært Vulkan Rejser af to grunde. For det første deres unikke viden og erfaring med kundetilpassede konferencerejser til Island, og for det andet fordi vi følte os meget trygge ved at have dem som en aktiv partner undervejs. Desuden virkede Island som et meget spændende rejsemål.
Vara Kommunes kommunaldirektør Gert Norell.
Vi har rejst med Vulkan Rejser til Island flere gange og er altid tilfredse med det høje serviceniveau, både under planlægningen og undervejs på rejsen. Topkarakter!
Minnesota communication Emelie Rosén
Gode konferencefaciliteter, spændende dagsudflugter og god mad.
Vi oplever Vulkan Rejser som en tryg, stabil og engageret rejsepartner.
People & Culture Business Partner Karin Vannfält-Restorp på Bravura
Vil bare sige tak for en rigtig god og velorganiseret rejse.
Alting kørte som smurt. Alt fra busser og entréer til bespisning, aktiviteter og konferencen forløb uden problemer.
At vi så oven i købet fik mulighed for at besøge et så smukt og anderledes land, gjorde turen til et minde for livet.
Endnu engang tak!
Sigicom

Vi hjælper dig med din rejse