Weekendrejser til Island

Weekendrejser til Island 2024

Dine valg: Weekendrejser x <% slider.settings.value[0] %> to <% slider.settings.value[1] %> nights x <% monthsNames[item] %> x <% filterRanger.regions[item] %> x <% filterRanger.types[item] %> x <% filterRanger.interests[item] %> x
Ryd filtre

<% tempItems %> fundne rejser rejse fundet

Sorting:
Loading

OM VORES WEEKENDREJSER TIL ISLAND

Få det maksimale ud af din ferie på vores weekendrejser til Island, som byder på en unik kombination af natur og by!

Uanset om du er på udkig efter en 2-, 3- eller 4-nætters weekendrejse, er Reykjavik det helt rigtige rejsemål på alle tider af året. Denne lille, nordlige hovedstad med 120.000 indbyggere er den perfekte destination til en weekendrejse eller en miniferie midt på ugen med venner og familie. Den korte afstand til naturen og dermed nogle af verdens mest spektakulære naturvidundere gør Reykjavik helt unik.

Gullfoss waterfall in Iceland.

HVAD KAN MAN LAVE PÅ EN WEEKENDTUR TIL ISLAND?

Vores weekendrejser til Island fokuserer på Island og den sydlige region eller en specifik oplevelse såsom vandring, nordlys, ridning eller spa. På en weekendtur til island har du god tid til at opleve Islands forbløffende landskab og seværdigheder i løbet af dagen, slappe af i en geotermisk pool om eftermiddagen og nyde en lækker middag på en af Reykjaviks berømte restauranter om aftenen. For de fest- og danselystne er der alt fra hyggelige pubber til dansesteder og pulserende diskoteker, hvor musikken spiller til langt ud på natten.

HVAD ER EN WEEKENDREJSE?

En weekendrejse kaldes ofte for en miniferie og strækker sig fra midten til slutningen af ugen, fx torsdag til søndag. Vores pakker omfatter som regel fly, transfer, hotel og visse skemalagte udflugter. Du kan blive i Reykjavik og udforske byen på egen hånd eller booke en byvandring med en erfaren guide. Alle vores weekendrejser er fleksible, og du kan tilføje ekstra nætter og valgfri aktiviteter, hvis du vil. Du vælge mellem en bred vifte af aktiviteter, fx grottevandring, snorkling, ridning, hvalsafari, kajaksejlads, nordlysture (kun om vinteren), gletsjervandring, spabehandling og meget mere.

Reykjavik City Break

6 FORDELE VED EN WEEKENDREJSE TIL ISLAND

Happy face

Forfriskende
På en weekendrejse får du et kort afbræk fra arbejdet og hverdagen. Når du vender hjem, vil du føle dig friskere og mere energisk.

Ikon timesaving

Spar tid
Perfekt, hvis du vil have det maksimale ud af Island i løbet af nogle få dage.

Ikon stars

Få det bedste fra begge verdener
Du behøver ikke at vælge mellem at udforske byen eller at nyde naturen.
 

Ikon tools

Fleksibilitet 
Gør rejsen til din egen! Du kan vælge logi efter smag, behag og budget og tilføje aktiviteter, der passer til dine interesser.
 

Ikon calendar

Kort og enkelt
En weekendrejse er perfekt, når du har brug for luftforandring og nye oplevelser uden at skulle holde fri i en hel uge.
 

Ikon photoalbum

Mindeværdigt
Den begrænsede tid tvinger dig til at fokusere på kun at gøre de ting, du har lyst til, og det kan ende med at give dig flere mindeværdige oplevelser end ellers.
 

Vi hjælper dig med din weekendtur