Kick-off på Island

Superjeep, glaciär, island, gruppresa
blå lagunen, natur, island,  gruppresa
lavagrottor, island, lava, gruppresa

Kick-off på Island

Skal I arrangere en kick-off? Vi tilbyder spændende aktiviteter i et fantastisk miljø, som gør jeres næste kick-off til en ny oplevelse for alle medarbejdere. Kickoff-rejser kan være starten på et projekt eller en ny virksomhed - I fokuserer både på virksomheden og på at have det sjovt sammen. Vi skræddersyr et program efter jeres behov og ønsker.

Afgange:

Daglige direkte fly fra København.
Tilslutning kan bookes fra andre byer.

Beskrivelse dag for dag

Day
1

Velkomstdrink og bad i Den Blå Lagune

blå lagunen, island, gruppresa

Ved ankomst venter en transfer, som kører jer til det berømte udendørsbad Den Blå Lagune, hvilket bliver en uforglemmelig start på jeres kickoff. Transfer tager cirka 20 minutter. Lagunen får sit mineralrige vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på ned til 2000 meter, og vandet holder sin varme temperatur på 36-39° året rundt.

Spark jeres kickoff i gang med en velkomstdrink ved ankomsten til Den Blå Lagune. Slap af med kollegerne i et smukt miljø, omgivet af golde lavefelter, inden I varme i kroppen tager videre til hovedstaden for at checke ind på hotellet. Om aftenen spiser I middag på en af Reykjaviks mange restauranter. Hvis man har tid og lyst, har man mulighed for at udforske forlystelseslivet.

Day
2

Teambuilding og lavagrotter

lavagrottor, island, lava, gruppresa

Begynd dagen med nogle spændende teambuilding-aktiviteter, en glimrende måde at skabe holdånd og have det sjovt sammen. Efter nogle kortere gruppekonkurrencer får I lidt at spise, inden det er tid til at tage på en eksotisk og spændende rejse gennem 500 meter lange lavagrotter. Efter besøget under jordeniveau afslutter I dagen med at slappe af i geotermisk opvarmede tøndekar eller sauna.

Om aftenen spiser I middag sammen. Reykjavik har et bredt udbud af restauranter, og det islandske køkken holder høj klasse. Råvarerne er friske og oftest produceret lokalt. Islændingene spiser meget fisk og lam, men ud over islandske specialiteter tilbyder restauranterne også mad fra alle verdens hjørner. Vi anbefaler, at I efter middagen runder dagen af med en pubcrawl i verdens nordligste hovedstad.  

Day
3

Naturfænomener med superjeep

superjeep, jökulsarlon, glaciär, island, gruppresa

Start dagen med morgenmad på hotellet, inden I tager ud på eventyr. Med superjeeps besøger I nogle af landets mægtigste seværdigheder; Thingvellir, Geysir og Gullfoss. Kør østpå mod Thingvellir, stedet hvor verdens første parlament blev grundlagt. Der kan vi også se forkastningssprækken mellem Nordamerika og Europa. Turen fortsætter langs søen Thingvallavatn til det berømte Geysirområde. I det geotermiske Geysirområde kan vi iagttage den omtalte gejser Strokkur, som hvert 5. minut sprøjter vand op til 30 meter op i luften. 

Efter frokost kører I til Gullfoss, ”Det Gyldne Vandfald”, for derefter at fortsætte mod gletsjeren Langjökull. I foretager et stop på gletsjeren for videre opdagelser. Inden det er tid til at vende tilbage ser I også eksplosions-krateret Kerid og standser ved drivhusbyen Hveragerdi, inden kører tilbage til Reykjavik.

Day
4

Hjemrejse

Fly fra Island

Hjemrejse om morgenen.

Udflugter og aktiviteter

Opdag vores brede udvalg af udflugter og aktiviteter.

valskådning, island

Hvalsafari

2-3 timer | Maj - September
valskådning, island

Hvalsafari

Der findes få andre steder i verden, hvor den vilde natur er så tilgængelig som på Island. Langs hele Islands sydvestlige kyst lever mange forskellige delfin- og hvalarter, og fra Reykjavik kan I komme på hvalsafari og se de graciøse kæmper glide gennem vandet eller sågar springe legesyge omkring. Island er også et af de få steder på jorden, hvor man under de rette omstændigheder har mulighed for at opleve verdens største nulevende pattedyr, blåhvalen. Udflugtens varighed afhænger af, hvor langt ude hvalerne befinder sig. Regn med at tilbringe mindst et par timer til havs. De længere udflugter finder kun sted i sommermånederne juni-august.

Bergstoppar

ATV - Bjergtoppe

3,5 timer | Året rundt
Bergstoppar

ATV - Bjergtoppe

Turen tilbyder en komplet naturoplevelse på ATV!

Denne tur er en udvidet version af Fjeldsafari, hvor vi føjer en ekstra bjergtop til oplevelsen. En lidt mere teknisk og afgjort mere komplet ATV-oplevelse, som kombinerer grusveje, bjergstier, stenede stier og stejle skråninger. Tag med ud i den naturskønne vildmark, og oplev en fantastisk udsigt over Reykjavik fra intet mindre end to bjergtoppe. Eventyret starter med, at vi stævner ud fra vores basislejr og starter vores tur på en asfalteret vej for derefter at svinge ind på en grusvej, som løber langs den smukke sø Hafravatn. Efter det kører vi ind på en fjeldsti, som tager os hele vejen op til toppen af Hafrafell. Fremme på toppen får du en fantastisk udsigt over hele Reykjavik og den omkringliggende bjergkæde.

forsränning, gullfoss, island

Rafting

1-5 timer | Maj - Oktober
forsränning, gullfoss, island

Rafting

Udforsk den islandske natur og prøv i fællesskab kræfter med en af dens brusende elve. Rafting giver gruppen en oplevelse af fællesskab og samhørighed, som styrker holdånden. Aktiviteten kan gennemføres mange forskellige steder på øen. Flere af Islands mest populære elve udgår fra vandfaldet Gullfoss og gletsjerfloden Hvítá ikke langt fra Reykjavik. Et storslået panorama er selvsagt en del af pakken. Rafting kombineres normalt med en anden aktivitet og gennemføres på alt fra en til fem timer alt efter jeres ønsker. Transfer direkte til og fra Reykjavik på ca. 2 timer.

ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandske heste

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

Ridning på Islandske heste

Island indførte importforbud for heste helt tilbage i 1100-tallet, og derfor er den islandske hest en helt ren race. Glæd dig til at udforske den islandske natur på ryggen af en godmodig følgesvend, der leder dig trygt igennem de fantastiske landskaber uanset årstid og vejrforhold. En ridetur kan gennemføres som en del af et program eller som en selvstændig udflugt og kan vare fra nogle timer til en hel dag, finde sted i nærheden af Reykjavik eller i mere afsidesliggende områder. På rideturene passerer I forbi grønklædte bjergskråninger, stejle klippevægge, øde lavamarker og dybe kløfter. Hestene fordeles blandt deltagerne alt efter rytternes kunnen, og vi sørger for det nødvendige udstyr og instruerer alle grundigt inden start. 

Vulkanrejser-tilfredse-kunder
Vi valgte primært Vulkan Rejser af to grunde. For det første deres unikke viden og erfaring med kundetilpassede konferencerejser til Island, og for det andet fordi vi følte os meget trygge ved at have dem som en aktiv partner undervejs. Desuden virkede Island som et meget spændende rejsemål.
Vara Kommunes kommunaldirektør Gert Norell.
Vi har rejst med Vulkan Rejser til Island flere gange og er altid tilfredse med det høje serviceniveau, både under planlægningen og undervejs på rejsen. Topkarakter!
Minnesota communication Emelie Rosén
Gode konferencefaciliteter, spændende dagsudflugter og god mad.
Vi oplever Vulkan Rejser som en tryg, stabil og engageret rejsepartner.
People & Culture Business Partner Karin Vannfält-Restorp på Bravura
Vil bare sige tak for en rigtig god og velorganiseret rejse.
Alting kørte som smurt. Alt fra busser og entréer til bespisning, aktiviteter og konferencen forløb uden problemer.
At vi så oven i købet fik mulighed for at besøge et så smukt og anderledes land, gjorde turen til et minde for livet.
Endnu engang tak!
Sigicom

Vi hjælper dig med din rejse