Grupperejse til Island

geyser, island, sommar
island, reykjavik, austurvollur, sommar
jul, island, vinter, hallgrimskirkja
fishmarket, restaurang, island

Grupperejse til Island

Tage på en fantastisk grupperejse med fokus på opdagelser. Island rummer både storbypuls og fantastiske naturoplevelser. Reykjavík har alt fra spændende designerbutikker til et livligt byliv. Lige uden for byen kan I nyde den fascinerende natur med gletsjere, varme kilder, fjeld og vulkanlandskab samt I kan deltage i forskellige aktiviteter. Træningslejr, polterabend eller familiesamkomst? Vi arrangerer rejser for alle slags grupper. 

Grundpakke: fra 3 250 DKK pr. person
Periode: 10 nov - 31 marts
 

Afgange:
Der går dagligt fly direkte fra København, og fra juni til september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.
Rejse med mellemlandinger kan bookes fra andre danske lufthavne.

I pakken indgår:

 • Fly til Island t/r, inkl. moms. 
 • 2 nætter på Hotel Cabin**+ i Reykjavík.
 • Del i et dobbeltværelse, inkl. morgenmad.

  Tilvalg:

  • Transport fra lufthavnen via Den blå lagune inkl indgang, håndklæde og en valgfri drink. fra 940:- pr. person
  • Transport fra/til lufthavn, enkelt tur fra 190:- pr. person
  • Udflugter: Vi udbyder et bredt utvalg af dagsture og aktiviteter. Nedenfor er nogle udvalgte.

  Udflugter og aktiviteter

  blå lagunen, island

  Den Blå Lagune

  3-6 timer | Året rundt
  blå lagunen, island

  Den Blå Lagune

  Den Blå Lagune er en udendørs pool, som modtager sit vand direkte fra de geotermiske brønde så dybe som 2000 meter, og vandet holder den varm og indbydende temperatur 36-39 ° året rundt. Pladsen har også en indendørs lagune og en geotermisk sauna. Den Blå Lagune varmt vand indeholder naturlige aktive ingredienser såsom lindrende mineralsalte og grønne alger kan hjælpe dig slappe af og slippe for stress og pres i hverdagen. Den hvide silica mudder, som blidt renser og skrubber din hud har en foryngende effekt, mens blå-grønne alger giver din hud næring og gør den blød og glat. De mineralsalte har afbalancere og afslappende effekt på både krop og sjæl.

  gejser, island

  Den Gyldne Cirkel

  6-8 timer | Året rundt
  gejser, island

  Den Gyldne Cirkel

  Turen ”Den Gyldne Cirkel” er en islandsk klassiker, hvor I på en og samme dag oplever nogle af Islands mest kendte attraktioner. Mød landets naturfænomener ved de varme kilder, blandt andet ved Geysir og det fantastiske vandfald Gullfoss.

  valskådning, island

  Hvalsafari

  2-3 timer | Maj - September
  valskådning, island

  Hvalsafari

  Der findes få andre steder i verden, hvor den vilde natur er så tilgængelig som på Island. Langs hele Islands sydvestlige kyst lever mange forskellige delfin- og hvalarter, og fra Reykjavik kan I komme på hvalsafari og se de graciøse kæmper glide gennem vandet eller sågar springe legesyge omkring. Island er også et af de få steder på jorden, hvor man under de rette omstændigheder har mulighed for at opleve verdens største nulevende pattedyr, blåhvalen. Udflugtens varighed afhænger af, hvor langt ude hvalerne befinder sig. Regn med at tilbringe mindst et par timer til havs. De længere udflugter finder kun sted i sommermånederne juni-august.

  ridning, islandshäst, island

  Ridning på Islandske heste

  2-8 timer | Året rundt
  ridning, islandshäst, island

  Ridning på Islandske heste

  Island indførte importforbud for heste helt tilbage i 1100-tallet, og derfor er den islandske hest en helt ren race. Glæd dig til at udforske den islandske natur på ryggen af en godmodig følgesvend, der leder dig trygt igennem de fantastiske landskaber uanset årstid og vejrforhold. En ridetur kan gennemføres som en del af et program eller som en selvstændig udflugt og kan vare fra nogle timer til en hel dag, finde sted i nærheden af Reykjavik eller i mere afsidesliggende områder. På rideturene passerer I forbi grønklædte bjergskråninger, stejle klippevægge, øde lavamarker og dybe kløfter. Hestene fordeles blandt deltagerne alt efter rytternes kunnen, og vi sørger for det nødvendige udstyr og instruerer alle grundigt inden start.

  VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE