Julefrokostrejse til Reykjavík

Julbordsresa till Reykjavik
Blå lagunen på Island i vinterlandskap
Norrsken på Island

Tage med dine kolleger på en julerejse til Reykjavík!

En weekend i Reykjavík med udflugter, varme bade og islandsk julemiddag. I juletiden er Reykjavík fascinerende smuk og stemningsfuld med flotte udsmykninger. I besøger Den blå lagune, hvor I nyder et afstressende bad i det varme vand. På restaurant Reykjavíks kombinerer de bedste traditionelle islandske juleretter som lam og fisk med skandinavisk julemad. I kommer også på udflugt til nogle af landets mest fascinerende naturfænomener – de varme kilder ved Geysir og det fantastiske vandfald Gullfoss.

Periode: 16. nov - 20. dec

Afgange:

Daglige direkte fly fra København.
Tilslutning kan bookes fra andre byer.

Beskrivelse dag for dag

Day
1

Ankomst til Island – bad i Den blå lagune

blå lagunen, island

Afrejse fra Danmark om morgenen eller eftermiddagen. Flyrejsen til Island tager 3 timer. Ved ankomsten venter en transfer, som tager jer med til det afstressende bad i Den blå lagune, som giver en uforglemmelig start på jeres Islands-ophold. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt tæt på vejen mellem Keflavik lufthavn og Reykjavík. Transfer tager cirka 20 minutter. 

Den blå lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39 °C året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Der er også mulighed for at booke en kortere massagebehandling. Efter badet fortsætter transferen til hotellet i Reykjavík. På stedet kan I vælge mellem flere forskellige afgangstider i løbet af dagen. Den sidste afgår kl. 21:00. Transfer til hotellet i Reykjavík tager cirka 1 time. Aftenen er fri til jeres egen rådighed.

Day
2

ISLANDSK JULEFROKOST PÅ RESTAURANT REYKJAVÍK

Jul i Reykjavik

Dagen i dag står til fri afbenyttelse i Reykjavik. Om aftenen begiver I jer hen til Restaurant Reykjavík i fælles flok. På restauranten har de dækket et lækkert julebord med islandske og internationale juleretter. Maden består af traditionelle islandske juleretter som lam og fisk, kombineret med amerikanske og skandinaviske specialiteter. De islandske restauranter og det islandske køkken er af meget høj kvalitet, ikke mindst fordi man frem for alt arbejder med lokale råvarer./p>

Efter middagen foreslår vi jer at fortsætte aftenen med hyggeligt samvær i afslappede rammer. Kig forbi en hyggelig pub, eller slå jer løs på dansegulvet på en af byens mange natklubber. I Reykjavík findes et livligt natteliv med noget for enhver smag.
 

Day
3

Den gyldne cirkel

gullfoss, island, vinter

I dag oplever du nogle af Islands største seværdigheder sammen med dine kollegaer. I bliver hentet på hotellet og kørt til vandfaldet Gullfoss og landets mest aktive gejser, Strokkur. Strokkur sender sine vandkaskader højt til vejrs hver femte minut, og I får derfor flere chancer for at opleve det imponerende skue. Herudover kan I vandre rundt mellem boblende mudderpøle og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.  

I nærheden af Geysir besøger I det imponerende vandfald Gullfoss, som plejer at blive kaldt for Islands smukkeste. Vandfaldet har to fald, og I kan komme helt tæt på de mægtige vandmasser, der kaster sig udover kløften og ned i dybet. 

Day
4

Hjemrejse

Fly fra Island

Transfer til lufthavnen.

Udflugter og aktiviteter

Opdag vores brede udvalg af udflugter og aktiviteter.

ATV

ATV - Bjergtoppe

3,5 timer | Året rundt
ATV

ATV - Bjergtoppe

Turen tilbyder en komplet naturoplevelse på ATV! 

Denne tur er en udvidet version af Fjeldsafari, hvor vi føjer en ekstra bjergtop til oplevelsen. En lidt mere teknisk og afgjort mere komplet ATV-oplevelse, som kombinerer grusveje, bjergstier, stenede stier og stejle skråninger. Tag med ud i den naturskønne vildmark, og oplev en fantastisk udsigt over Reykjavik fra intet mindre end to bjergtoppe. Eventyret starter med, at vi stævner ud fra vores basislejr og starter vores tur på en asfalteret vej for derefter at svinge ind på en grusvej, som løber langs den smukke sø Hafravatn. Efter det kører vi ind på en fjeldsti, som tager os hele vejen op til toppen af Hafrafell. Fremme på toppen får du en fantastisk udsigt over hele Reykjavik og den omkringliggende bjergkæde.

Superjeep

SAFARI MED SUPERJEEP

5-10 timer | Året rundt
Superjeep

SAFARI MED SUPERJEEP

Med en superjeep danner naturens forhindringer en udfordrende og spændende kulisse for passagerne. En superjeep er en modificeret firhjulstrukket jeep, der er specialudstyret til at klare ujævne terræner. Det gør den perfekt til at nå frem til mange af Islands mest spændende seværdigheder. En safari med superjeep kan vare alt fra nogle timer til flere dage og kan kombineres med andre aktiviteter som f.eks. snescooter, ridning, rafting eller andre teambuilding-aktiviteter. Gruppen kan standse ved spændende steder undervejs.

Norrsken

Nordlysturen

3 timer | 28. August - 14. April, dagligt
Norrsken

Nordlysturen

Nordlyset (Aurora Borealis) er et spektakulært naturfænomen, som ofte danser som et farvestrålende bånd hen over den arktiske himmel. På denne tur begiver vi os ud på landet på jagt efter nordlyset. Turens destination afhænger af, hvor vejrforholdene er mest gunstige i i forhold til at se nordlys den pågældende dag. 

Nordlyset opstår i solen, hvor store eksplosioner og elektriske storme slynger gasser fra solens indre og elektronisk ladede partikler i store skyer ud i rummet. Disse skyer indfanges ved polerne af jordens magnetfelt. Når solpartiklerne rammer gasserne i jordens atmosfære, dannes dette mystiske og smukke lys. Nordlys kan ses ved specielle vejrforhold – sædvanligvis, når det er bidende koldt på stille aftner. Hvis vejret ikke tillader det, gennemføres turen ikke. Turen tilbagebetales da efterfølgende mod forevisning af voucher.

ridning, islandshäst, island

Ridning på islandske heste

2-8 timer | Året rundt
ridning, islandshäst, island

Ridning på islandske heste

Island indførte importforbud for heste helt tilbage i 1100-tallet, og derfor er den islandske hest en helt ren race. Glæd dig til at udforske den islandske natur på ryggen af en godmodig følgesvend, der leder dig trygt igennem de fantastiske landskaber uanset årstid og vejrforhold. En ridetur kan gennemføres som en del af et program eller som en selvstændig udflugt og kan vare fra nogle timer til en hel dag, finde sted i nærheden af Reykjavik eller i mere afsidesliggende områder. På rideturene passerer I forbi grønklædte bjergskråninger, stejle klippevægge, øde lavamarker og dybe kløfter. Hestene fordeles blandt deltagerne alt efter rytternes kunnen, og vi sørger for det nødvendige udstyr og instruerer alle grundigt inden start.

Vulkanrejser-tilfredse-kunder
Vi valgte primært Vulkan Rejser af to grunde. For det første deres unikke viden og erfaring med kundetilpassede konferencerejser til Island, og for det andet fordi vi følte os meget trygge ved at have dem som en aktiv partner undervejs. Desuden virkede Island som et meget spændende rejsemål.
Vara Kommunes kommunaldirektør Gert Norell.
Vi har rejst med Vulkan Rejser til Island flere gange og er altid tilfredse med det høje serviceniveau, både under planlægningen og undervejs på rejsen. Topkarakter!
Minnesota communication Emelie Rosén
Gode konferencefaciliteter, spændende dagsudflugter og god mad.
Vi oplever Vulkan Rejser som en tryg, stabil og engageret rejsepartner.
People & Culture Business Partner Karin Vannfält-Restorp på Bravura
Vil bare sige tak for en rigtig god og velorganiseret rejse.
Alting kørte som smurt. Alt fra busser og entréer til bespisning, aktiviteter og konferencen forløb uden problemer.
At vi så oven i købet fik mulighed for at besøge et så smukt og anderledes land, gjorde turen til et minde for livet.
Endnu engang tak!
Sigicom

Vi hjælper dig med din rejse