Island corona

Rejseinformation & Rejsevejledning Island 2022

Island er åbent. Nu kan alle rejsende rejse til Island, uanset om de er vaccinerede eller uvaccinerede.

Oplysninger vedrørende SAS strijken

Opdateret: 4. juli 2022

Vores sælgere arbejder fuld tid med ombookinger for kunder, hvis rejser har været ramt af SAS strejke. Vi tager reservationerne på skift og kontakter berørte rejsende så hurtigt vi kan.

Ved akutte spørgsmål, send en mail til [email protected]

Island afskaffer alle indrejseregler

Opdatert 25. Februar 2022

Gode ​​nyheder! Island afskaffer nu alle indrejseregler og restriktioner pr. 25.febraur 2022. Nu kan alle rejsende rejse til Island, uanset om de er vaccinerede eller uvaccinerede. Det betyder, at der heller ikke vil være kontrol ved grænsen af ​​vaccinepas eller PCR-tests.

 

Alle begrænsninger er også fjernet i Island

Opdatert 25. februar 2022

Den islandske regering har fra den 25. februar fjernet alle restriktioner i Island. Det betyder, at begrænsninger for, hvor mange personer der må være til arrangementer, åbningstider mv. vender tilbage til de regler, der gjaldt før pandemien.

​​​​Iceland

OM VORES REJSER TIL ISLAND I 2022

  • Eftersom vi har fri ombooking af samtlige rejser, er det også fuldstændig sikkert at booke en rejse i dag.
  • Flyafgange til Island med Icelandair. København: Dagligt. Billund: Mandage og fredage.
  • De fleste aktiviteter foregår som normalt og alle vores leverandører har iværksat tiltag, som skal minimere smittespredning og i visse tilfælde særlige restriktioner som følge af coronapandemien.
  • Island er stadig en eksklusiv destination, med fantastiske landskaber, åbne vidder og et unikt udbud af seværdigheder og aktiviteter er Island den perfekte destination for din næste rejse.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er svarene på nogle af de spørgsmål, vi ofte får, og som kan være gode at kende til, når du planlægger din ferie til Island i 2022.

Lige nu! Fri ombooking frem til 30 dage før afrejse for alle rejser med Vulkanrejser. Du kan altså trygt begynde at planlægge din rejse allerede i dag!
 

Annulleringsvilkår for pakkerejser
Gælder for nye bookinger fr.o.m. 31. Jan 2022 og indtil videre.

  • Mere end 30 dage før afrejse, fri ombooking* eller afbestilling 20% af rejsens pris.
  • 30-16 dage før afrejse, afbestillingsgebyr 50% af rejsens pris.
  • 15-0 dage før afrejse, ingen tilbagebetaling.

*I tilfælde hvor rejsen indeholder andre flybiletter end med Icelandair, tilkommer det fuldt afbestillingsgebyr for disse billetter.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til Island, og du har booket en pakkerejse, gælder fri ombooking til en anden dato eller mulighed for at anvende det indbetalte beløb til en fremtidig rejse eller tilbagebetaling af rejsen. 

Dette forudsætter dog, at du bookede rejsen, inden Udenrigsministeriet frarådede rejser, og at din afrejsedato er eller var i den periode, hvor UM fraråder rejser.
 

VORES REJSER TIL ISLAND I 2022

Se vores fantastiske rejser, og book din drømmerejse til Island!