iceland, nature

Oplysninger om Coronavirus på Island

AKTUELLE OPLYSNINGER OM CORONAVIRUS

Opdateret den 21. marts 

Vi kontakter alle vores gæster som er berørt af dette efter tur ud fra afrejsedato, så du behøver ikke kontakte os for at få ændret eller annulleret din rejse.

 

Rejser fra Danmark fra den 13. marts - 13. april 2020

Udenrigsministeriet har meddelt, at man indtil videre fraråder alle ikke-nødvendige rejser til hele verden. Vi giver dig selvfølgelig også mulighed for at ændre din rejse, hvis du ønsker afrejse på et senere tidspunkt.

Er du på rejsemålet?
Hvis du har hjemrejse inden den 20. marts, skal som du som udgangspunkt rejse hjem som planlagt. Ligger din hjemrejse efter den 20. marts arbejder vi lige nu for at finde en tidligere afgang til dig. 

 

Rejser fra Danmark fra den 14. april 2020

Vores ture fortsætter som planlagt til Island. Vi forholder os altid til Udenrigsministeriets anbefalinger og vi følger loven om pakkerejser. 

Så længe der ikke frarådes rejser til Island, så vil alle gennemføres som planlagt. De samme afbestillings- og ombookningsregler gælder. Skulle der ske ændringer, som påvirker vores kunder, vil de blive informeret.

Vi opfordrer også vores kunder til at holde sig opdateret og følge Udenrigsministeriets anbefalinger.

Læs mere her:

 

VIGTIGE INFORMATIONER FOR TURISTER PÅ ISLAND

  • Turister er fortsat velkomne på Island, og vi ønsker jer et dejligt ophold på øen.
  • Det er vigtigt, at alle rejsende sørger for at beskytte sig selv bedst muligt ved at vaske hænderne grundigt og være bevidste om hygiejnen. Undvig at røre næse, mund eller øjne.
  • Smittespredningen er begrænset på Island, og turister som rejser til Island sættes ikke i karantæne.

Oplysninger fra den islandske regering (engelsk):

 

FORANSTALTNINGER IGANGSAT AF DE ISLANDSKE MYNDIGHEDER

De islandske myndigheder har truffet forebyggende foranstaltninger for at mindske spredningen af coronavirus i landet. Man har været hurtig til at identificere og om nødvendigt sætte islandske indbyggere i karantæne, hvis de er vendt hjem fra højrisikoområder. Myndighederne opfordrer til 14 dages hjemmekarantæne, hvis man vender tilbage fra et højrisikoområde, eller hvis man har været i kontakt med smittede personer. Der findes ingen restriktioner vedrørende rejser til Island, eftersom rejsende højst sandsynligt ikke kommer i kontakt med udsatte grupper.

Mere information (engelsk):

 

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til situationen på Island, eller hvis du ønsker at bestille en rejse til Island, er du meget velkommen til at ringe eller e-mail til os.
Telefon: 75 12 95 50
E-mail: [email protected]