Sorte sandstrand på Islands sydkyst.
reykjavik, island
whale watching, iceland
harpa, reykjavik, island
hallgrimskirkja, reykjavik, island
harpa, reykjavik, island
blå lagunen, island
gejser, island
gullfoss, island
thingvellir, island
reykjavik, sommar, island
reynisdrangar, sydkusten, island
seljalandsfoss, sydkusten, island
vik, sydkusten, island
reykjavik, island

Island på en uge med guide

6-7 Nætter fra 11.200,-

Maj - Oktober
6-7 Nætter
fra 11.200,-

maj - jun  fra 12.050,-

jul - aug   fra 11.800,-

sep - okt  fra 11.200,-

Søg rejse

Bestseller

En variationsrig rejse, som tager os med til nogle af Islands klassiske seværdigheder – med fascinerende natur, spændende historie og afkoblende geotermisk bad i den Blå Lagune. Vi bor bekvemt i Reykjavik og tager på dagsudflugter, som guides på skandinavisk af dygtige islandske guider. I løbet af rejsen er der god tid til at udforske Reykjavik og byens mange udbud inden for kultur, shopping, restauranter og underholdning.

Afgange 2024: Maj - Oktober; onsdage. Direkte fly fra København. 


 

Højdepunkter:

Badet i den blå lagune.
Gejsere, gyldne vandfald og Thingvellir.
Hvalsafari fra Reykjavik!
Sydkysten magi med vulkaner & lavastrande!
Reykjavik seværdigheder, kultur og restauranter.
FlyOver Iceland!
Rejsen guides på skandinavisk.

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
6 eller 7 nætter på hotel i Reykjavik.
Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
Rejse med skandinavisktalande guide, ifølge program.
Ankomsttransfer til hotellet i Reykjavik.
Udflugt til Den Blå Lagune (6,5 timer, guide).
Entre, lån af håndklæde og en valgfri drikkevare.
Byrundtur i Reykjavik (3 tim).
Udflugt til Den Gyldne Cirkel (8 timer, guide).
Hvalsafari fra Reykjavik (3 tim, engelsk).
Udflugt til Sydkusten (10 tim).
FlyOver Iceland (40 min).
Entre til Skogar musuem.
Minibustransfer til lufthavnen ved hjemrejsen (1 tim).
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Ekstra udflugter, Vælg mellem: rideture, havfiskeri, lavagrotter.
Afbestillingsforsikring.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Del dit eventyr med os!

Del din rejse og oplevelser fra island med os!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day
Onsdag

VELKOMIN TIL ÍSLANDS!

reykjavik, island

Eftersom flyveturen til Island ikke tager mere end tre timer, burde du og dine medrejsende ankomme friske og veludhvilede med masser af energi til at udforske denne fascinerende ø. Fra den lille, strømlinede lufthavn tager I flybussen ind til Reykjavik. Turen tager ca. 50 minutter, og landskabet udenfor bussens vinduer giver en jer forsmag på Islands fantastiske natur. Vel fremme i hovedstaden tjekker I ind på hotellet og har herefter god tid til at udforske denne gamle fiskerby, der i dag fremstår som en moderne nordatlantisk metropol. Glæd jer til at opleve både kultur og gastronomi på højt niveau. Vores tip til den første aften er at gøre jer fortrolige med byen og spise en god middag på en af byens mange gode restauranter.

Velkomin til Íslands!

Day
Torsdag

Hvalsafari

valskådning, island

Der er kun få steder, hvor den vilde natur er mere tilgængelig end på Island. Om morgenen udforsker vi det åbne hav. Langs hele Islands sydvestlige kyst lever mange forskellige delfin- og hvalarter, hvis graciøse spring og spektakulære dyk er en fryd for øje og sjæl.

Eftermiddagen er fri til jeres egen rådighed. Her kan I tage på shopping, udforske byen lidt mere indgående eller booke jer ind på en af vores populære halvdagsudflugter.

Day
Fredag

Byrundtur i Reykjavik, FlyOver Iceland og Bad i Den Blå Lagune

blå lagunen, island

Morgenmad på hotellet.

Vi tager jer med på en byrundtur i Reykjavik. Sammen med jeres dygtige guide stifter I bekendtskab med Reykjaviks bykerne og dykker ned i byens historie og samtid. Vi udforsker Reykjaviks historiske og moderne steder, hvor nogle af højdepunkterne er Perlen, kirken Hallgrímskirkja, Reykjaviks havn og centrum, og det nye konference- og koncerthus Harpa.

Vi afslutter turen med et stop på FlyOver Iceland. FlyOver Iceland benytter den seneste teknik til at give dig fornemmelsen af at flyve. Med fødderne dinglende i luften hænger du foran en 20 meter stor sfærisk skærm og ser en film, som tager dig med på en spændende rejse gennem Island. Specialeffekter som vind, tåge og dufte i kombination med bevægelser undervejs på turen skaber en uforglemmelig oplevelse.

Efter FlyOver Iceland besøger vi den verdens berømte Blå Lagune, der ligger midt i et lavafelt lige uden for Reykjavik. Den Blå Lagune er et spa- og badeanlæg med veltempereret geotermisk vand året rundt. Vandet har en unik sammensætning af mineraler, silica/kvarts og alger, som også giver det den turkise farve.

Vandet har en velgørende effekt på huden, men et besøg i Den Blå Lagune er mindst lige så velgørende for sindet. I vender tilbage til Reykjavik. Aftenen er fri til jeres egen rådighed.

Day
Lördag

Den Gyldne Cirkel (Geysir, Gullfoss og Thingvellir)

gejser, island

Afhentning på hotellet fra til en tur til Den Gyldne Cirkel, som rummer nogle af de største seværdigheder på Island. Turen går fra Reykjavik over højlandet Hellisheiði mod byen Hveragerði, hvor vi stopper første gang. Byen er kendt for sine mange væksthuse, som opvarmes af jordvarme.

Næste stop er det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får vi flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. Vi kan vandre rundt mellem boblende lerhuller og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Lige i nærheden af Geysir finder vi det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

Næste stop på turen er den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, der er verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig. Derefter fortsætter I tilbage til Reykjavik. Aftenen er fri til egne aktiviteter.

Day
Söndag

Sydkysten

seljalandsfoss, sydkusten, island

Vores guide henter jer hvor I bor i Reykjavík. Turen tager jer til Seljalandsfoss, et højt og tyndt vandfald som kaster sig udover det vestlige Eyjafjölls klipper. Ved foden af klipperne er der en stig, som I kan følge gennem vandtågen ind i en grotte bag vandfaldet.

  
Senere bevæger vi os mod et af landets mest imponerende vandfald: det 60 meter høje Skógafoss. Tæt på Skógafoss ligger byen Skógar, hvor vi også besøger muséet. I seks historiske bygninger og tre museumsbygninger fremvises 15.000 objekter, fremstillet af lokale håndværkere.

Fra Skógar fortsætter vi mod Vík, som er Islands sydligste samfund. Byen ligger mellem bjerget Reynisfjall og den islandske sydkyst, og landskabet er kendt for sin skønhed. Fuglelivet er rigt ved Víks spektakulære sorte lavastrand; her kredser både havterner og lunder. Udenfor kysten rejser sig tre basaltklipper 66 meter over havets overflade: Skessudrangar, Landdrangar og langhamrar. Ifølge islandsk folketro er klipperne trolde der
skulle flytte deres både ud til havet, som blev forvandlet til sten, da de blev ramt af daggryets
første solstråler.

Vest for Vík ligger den 120 meter høje øspids Dyrhólaey, som tidligere har været en vulkanisk ø. Øspidsen ender ud i en atypisk bueform, hvilket er det som har navngivet den: Dyrhólaey betyder nemlig ‘’dørhulsøen’’. Herfra ser I den store gletsjer Mýrdalsjökull, og om sommeren kredser lunder rundt om klipperne.

Day
Måndag

Reykjavik på egen hånd

reykjavik, sommar, island

Dagen er åben udforskning af Reykjavik på egen hånd. Byen er særdeles velegnet til en hyggelig spadseretur, besøg på museer eller shopping. 

Det er også muligt at booke yderligere udflugter i tillæg til rejsens øvrige udflugter. Vælg mellem rideture på islandske heste, hvalsafari og forskellige aktivitetsture som vandring, river rafting og snorkling. Disse udflugter er også åbne for andre rejsende og guides primært på engelsk, men visse guides også på skandinavisk.

Day
Tisdag

Reykjavik på egen hånd

reykjavik, island

 

Morgenmad på hotellet. I dag har du frie hænder til at gøre det, der passer bedst til dig. Tilbring en hel dag i Reykjavík, hvor du udforsker byen på egen hånd eller tager en udflugt i nærområdet. Et tip er at leje en bil for at komme til et af Islands mange højdepunkter, der er inden for gåafstand. Under indstillinger længere nede på denne side finder du flere af de aktiviteter, vi anbefaler til netop denne rejse. Du kan også slappe af i et af de mange varme udendørs bade omkring Reykjavík, noget, der er populært blandt islændingerne selv. I hjertet af Reykjavík ligger Laugar Spa, den største spa i Norden. En anden populær destination på en dag i byen er Hallgrimskyrkan, som ligger på en bakke i centrum af Reykjavík. Det er med sin 70 meter Islands højeste bygning.

Day
Onsdag

Hjemrejse

Morgenmad på hotellet. I afhentes af lufthavnsbussen på jeres hotel i forbindelse med flyets afgang.

Anmeldelser af rejsen

natur, island
Det har været en uforglemmelig uge på skønne Island - føles som meget længere. Overalt har vi mødt smilende, venlige, imødekommende og utroligt hjælpsomme islændinge. Svært at beskrive alle de mange fantastiske oplevelser, indtryk og informationer af særdeles kompetente guider - TAK for det! Man bliver langt fra færdig med Island på 1 uge ! Jeg vil helt sikkert foreslå alle i min omgangskreds: TAG AF STED OG OPLEV ISLAND.
Signe Krahl

Tilvalg

Her finder du de mulige tilvalg for lige præcis denne rejse. Vi har håndplukket de forskellige aktiviteter til dig, så du kan tilpasse rejsen perfekt til dig og dine rejseledsageres interesser. Her finder du alt fra actionfyldte eventyr til mere rolige aktiviteter. Kig nærmere på de udflugter og aktiviteter, som interesserer dig, og tilføj dem herefter som tilvalg, når du booker selve rejsen.

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE