Kør selv ferie Island

Kør selv ferie i Island 2022

Dine valg: Kør selv ferie x <% slider.settings.value[0] %> to <% slider.settings.value[1] %> nights x <% monthsNames[item] %> x <% filterRanger.regions[item] %> x <% filterRanger.types[item] %> x <% filterRanger.interests[item] %> x
Ryd filtre

<% tempItems %> fundne rejser rejse fundet

Sorting:
Loading

Om vores bilferie Island og kør selv ferie Island  

På et roadtrip til Island kommer du og dine medrejsende rundt i det fascinerende landskab på enkelt og ukompliceret vis, helt tæt på øens mange spændende attraktioner såsom sorte lavastrande, vulkaner, gletsjere og vandfald. Vi har nøje sammensat vores kør selv pakker med optimale dagsruter og passende indkvartering, der sikrer dig den bedst mulige oplevelse af Island, selvfølgelig tilpasset længden af din rejse. Hvis du lader os om at ordne alt det praktiske på forhånd, kan du og dine medrejsende koncentrere jer fuld og helt om at opleve og udforske fantastiske Island.

Det er altid spændende at køre i et nyt land, særligt et land hvor vejret kan slå om i løbet af nul komma fem, og hvor visse veje kræver firehjulstræk og stor frigangshøjde. De fleste vælger dog en helt normal lejebil og holder sig til Islands hovedvej, ringvej 1, som tager dig forbi alle øens vigtigste byer og seværdigheder på komfortabel vis. Uanset hvilken slags roadtrip du drømmer om, skaffer vi dig den rigtige bil og klæder dig desuden godt på til sikker kørsel på Island.