Kør selv ferie Island

Kør selv ferie i Island 2024

Dine valg: Kør selv ferie x <% slider.settings.value[0] %> to <% slider.settings.value[1] %> nights x <% monthsNames[item] %> x <% filterRanger.regions[item] %> x <% filterRanger.types[item] %> x <% filterRanger.interests[item] %> x
Ryd filtre

<% tempItems %> fundne rejser rejse fundet

Sorting:
Loading

UDFORSK ISLAND PÅ EN KØR-SELV FERIE 

Island er et kontrasternes land, og der er utallige måder at udforske det på. En af de mest populære måder at opleve landet på er i bil. Det giver dig en frihed og fleksibilitet, som du ikke har på en grupperejse. At køre Island rundt er et fantastisk eventyr – uanset årstid. En bilrundrejse, også kaldet en kør-selv ferie, indebærer, at du er din egen guide og chauffør, men med den fordel, at du har en gennemtænkt rejseplan og forhåndsbooket overnatning hver dag. Du bestemmer selv tempoet, hvad du skal besøge, og hvornår du skal holde pause undervejs. Hold en foto- eller spisepause, og skab dine egne oplevelser langs din rute. Vi tager os af alle detaljerne: booking af fly, udlejningsbil og overnatning. Derudover sørger vi for, at du får en detaljeret rejseplan med anbefalinger af seværdigheder, køretips, valgfri aktiviteter samt praktiske råd og sikkerhedsmæssige anbefalinger.

Self drive tours in highlands Iceland.

AT KØRE ISLAND RUNDT ER ET EVENTYR I SIG SELV

Få steder i verden tilbyder i samme grad som Island et sådant væld af naturvidundere på et så lille område, hvilket betyder, at du kan nå at opleve mange af dem på relativt kort tid. Det giver mere tid til ekstra aktiviteter og afslapning. Fra vejen kan du lade dig henføre af Islands forbløffende og konstant skiftende terræn, fra vulkanske tinder til vidtstrakte lavasletter, buldrende vandfald og smukke kyststrækninger. Du har desuden mulighed for at tilvælge spændende aktiviteter på vejen. At rejse handler ikke kun om at bevæge sig fra ét sted til et andet. Det handler om at udforske og opleve på egen hånd undervejs. Vores motto er: Island skal ikke bare ses, det skal opleves! Oplev alt det, som Island har at tilbyde. Takket være den dramatiske natur, de mange aktiviteter og steder, du kan udforske, kan du være sikker på, at din bilferie på Island bliver en oplevelse for livet.

Self drive tour in winterly wonderland, Iceland.

6 FORDELE VED KØR-SELV FERIE

Freedom Icon

Frihed 
Du kan rejse i dit eget tempo og bestemme, hvad du vil besøge, og hvor længe du vil blive på hvert sted eller ved hver attraktion. 
 

Northern lights Icon

Fleksibilitet
Du bestemmer selv, hvornår og hvor længe du vil rejse. Du kan også tilpasse din rejseplan efter dine behov og interesser.
 

Personalization Icon

Personlig tilpasning
Gør kør selv ferie i Island til din helt egen ved at tilføje valgfri aktiviteter.

Northern lights Icon

Gennemtænkt og afslappende
Der er sørget for forhåndsbooket overnatning på hele rejsen og en professionelt udformet rejseplan med alle informationer, der er nødvendige for at gøre din bilrundrejse i Island både behagelig og afslappende.
 

Icon-pig

Billigere
Kør selv ferie er som regel billigere end grupperejser med guide, eftersom du jo fungerer som din egen guide. 

Expert Icon

Ekspertvejledning
En ekstra fordel ved vores kør selv ferie er, at du kan få ekspertvejledning og personlige råd fra vores islandsspecialister – før, under og efter din rejse.


VI HJÆLPER DIG MED DIN Kør selv ferie