Under resan

Under rejsen

Transfer fra Keflavik Lufthavn til Reykjavik
Lufthavnsbussen kører direkte ind til Reykjavik ca. 35 - 40 minutter efter hver flyankomst. Kuponen, du har fået af os, bytter du til busbilletter i Reykjavik Exkursions billetkontor, som ligger i ankomsthallen. I kører først til BSI Reykjavik Busterminal og derfra videre med minibusser til de forskellige hoteller eller busholdepladser i nærheden af hotellerne.

Transfer fra Keflavik Lufthavn via Den Blå Lagune og videre til Reykjavik.
Transfer fra Keflavik Lufthavn via Den Blå Lagune tager cirka 20 minutter. Busturen, adgang til lagunen og håndklæde er inkluderet i denne transfer.

Vel fremme kan du låse din bagage inde hos en bemandet bagageopbevaringsservice mod et mindre gebyr, som betales med kort.

Når I færdige med lagunen, vælger I selv, hvornår I ønsker at tage bussen videre ind til Reykjavik. Chaufføren spørger jer, hvilket hotel I bor på. Først kører I til BSI (Reykjavik Busterminal) og derfra videre med minibusser til de forskellige hoteller eller busholdepladser i nærheden af hotellerne.

Transfer fra Reykjavik til Keflavik Lufthavn.
Aftenen før afrejse bedes du informere personalet i receptionen om, at du ønsker at blive hentet af lufthavnsbussen. Du vælger selv, hvilken af bussens afgange du vil med. Vi anbefaler dig at møde i lufthavnen senest 2 timer inden afgang.

Transfer fra Reykjavik til Keflavik Lufthavn via Den Blå Lagune.
Hvis I har booket Den Blå Lagune på afrejsedagen, bliver I hentet på jeres hotel eller ved et busstoppested i nærheden af jeres hotel på et bestemt tidspunkt. I kører først til BSI (Reykjavik busterminal) for at skifte til en større bus med kurs mod Den Blå Lagune. Når I er færdige med Den Blå Lagune, tager I bussen videre til Keflavik Lufthavn. Vi anbefaler jer at møde i lufthavnen senest 2 timer inden afgang.

Mange gader i det centrale Reykjavik er lukket for biltrafik. Derfor sker afhentning og aflevering ofte ved busstoppesteder rundt omkring i Reykjavik i stedet for direkte ved dit hotel. Tjek med receptionen i god tid inden afgang præcist hvor du bliver samlet op. Hvis I er usikre på, hvor I vil blive samlet op eller sat af, er I meget velkomne til at kontakte os hos Vulkanrejser, så hjælper vi jer videre.

Vi refunderer det betalte beløb, hvis en udflugt bliver aflyst. Det sker ganske vist meget sjældent, men nogle gange kan en udflugt ikke gennemføres på grund af dårligt vejr (i så fald er det normalt en hvalsafari eller nordlys-tur). I bliver i så fald tilbudt at foretage udflugten en anden dag, og hvis det ikke passer jer, får I refunderet beløbet omgående.

Ved længere forsinkelser er flyselskabet forpligtet til at tilbyde gratis mad og drikke i et rimeligt omfang i forhold til ventetiden. Hvis du bliver forsinket i en eller flere nætter, er flyselskabet også forpligtet til at betale for indkvartering på hotel. Flyselskabet skal altid tilbyde dig en ombooking, så du enten når frem til din destination så hurtigt som muligt, eller alternativt på et senere tidspunkt der passer dig.

Har du købt en pakkerejse inklusive flybillet hos os, hjælper vi dig, hvis dit flyselskab strejker, når du skal afsted. Vi ombooker enten din rejse til en senere dato eller refunderer det fulde beløb for rejsen. Vær opmærksom på, at du kun har ret til gratis ombooking eller fuld refusion af rejsen, hvis flyselskabet har aflyst flyvningen. Det er ikke nok, at der er varslet strejke, eller at der er risiko for at flyet bliver aflyst, hvis du skal have ret til gratis ombooking/refusion.

Kan du ikke finde svaret på dine spørgsmål?

Kontakt os ved at udfylde nedenstående kontaktformular eller kontakte en af vores erfarne salgsperson direkte via telefon.