Weekendresa Island
reykjavik, solfur, island
geyser, gyllene cirkeln, island
gullfoss, gyllene cirkeln, island
thingvellir, island
reykjavik, sommar, island
harpa, reykjavik
blå lagunen, island

Klassisk weekend

3-5 Nætter fra 5.700,-

Hele året
3-5 Nætter
fra 5.700,-

okt - dec  fra 5.700,-

jan - mar  fra 5.700,-

 

apr - jun   fra 5.800,-

jul - sep   fra 6.500,-

Søg rejse

En varieret rejse som tager jer forbi Islands største og meste klassiske seværdigheder. Første aften tilbringer I i hyggelige Reykjavik, og næste dag får I mulighed for at opleve flere af landets berømte naturfænomener, bl.a. de varme kilder ved Geysir og det mægtige vandfald Gullfoss. På tredjedagen er formiddagen til fri afbenyttelse, mens I om eftermiddagen nyder et uforglemmeligt bad i Den Blå Lagunes varme og mineralholdige vand. De efterfølgende dage kan I booke en eller flere af vores spændende aktiviteter, eller I kan udforske Reykjavik på egen hånd. Du finder detaljerede rejseoplysninger under beskrivelserne af de enkelte dage længere nede på siden. De følgende dage kan I booke jer ind på ridning, hvalsafari, superjeepsafari og andre udflugter i løbet af opholdet – eller koble af i Reykjavik på egen hånd.

Afgange 2023-2024: Hele året, dagligt.
Dagligt direkte fly fra København og fra 28/5-27/9 også fra Billund Mandage og Fredage. 

 

Højdepunkter:

Bad i den Blå Lagune
Gejsere, gyldne vandfald og Thingvellir
Reykjavik's attraktioner, restauranter og natteliv

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. skatter og bagage.
3, 4 eller 5 nætter på hotel i Reykjavik.
Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
Transfer Keflavik lufthavn - hotel i Reykjavik (1 time).
Udflugt til Den Gyldne Cirkel (8 timer).
Udflugt til den Blå Lagune (4 timer).
Indgang, lån af håndklæde og enhver drikke.
Transfer til lufthavn ved hjemrejse (1 time).
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Ekstra udflugter i dag 3, 4 eller 5.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Del dit eventyr med os!

Del din rejse og oplevelser fra island med os!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst til Island og en aften i Reykjavik

Reykjavik, solfur, island

Afrejse fra Danmark om morgenen eller eftermiddagen. Flyrejsen til Island tager 3 timer. Ved ankomsten venter en transfer, som kører jer ind til Reykjavik. Den første aften udforsker I byen på egen hånd.

Trænger I til lidt frisk luft oven på rejsen og er vejret til det, anbefaler vi en gå- eller cykeltur langs havet. Her er gaden Eidissida et oplagt bud, for her kommer I både forbi præsidentens bopæl Bessastadir og fjeldet Keilir med sine karakteristiske tinder. En anden populær panoramarute går langs Saebraut og byder på en flot udsigt mod fjeldet Esja i nord og det centrale Reykjavik i syd. På klare vinternætter kan I endda være heldige at se nordlyset danse over jer. Nordlyset ses bedst, hvis I begiver jer lidt væk fra byens lys.

Herefter kan I slappe lidt af inden næste dags rundtur, måske med en middag på en af byens bedre restauranter? Vi giver dig gerne tips til byens bedste restauranter!

 

Day
Dag 2

Den Gyldne Cirkel: Gullfoss – Geysir – Thingvellir

geysir, gyllene cirkeln, island

Morgenmad på hotellet. Afhentning på hotellet fra kl. 08:30 til en tur til Den Gyldne Cirkel. Rejsen går fra Reykjavik over højlandet Hellishei mod byen Hverager, hvor vi stopper første gang. Byen er kendt for sine mange væksthuse, som opvarmes af jordvarme.

Næste stop er det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem boblende lerhuller og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Lige i nærheden af Geysir finder I det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

Næste stop på turen er den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig. Derefter fortsætter I tilbage til Reykjavik. Aftenen er til jeres egen rådighed.

Day
Dag 3

Egne aktiviteter og Den Blå Lagune i løbet af dagen

blå lagunen, island

Om dagen kan I frit udforske byen på egen hånd. Brug dagen i Reykjavik, eller tag på en udflugt i nærområdet. Hvis I beslutter jer for at bruge dagen i Reykjavik, er et besøg i den berømte Hallgrímskirkja et must. Denne sælsomme kirken befinder sig midt i Reykjavik og byder på en fantastisk udsigt over byen og det nærmeste opland. Med sine 70 meter er kirken Islands højeste bygning.

Hvis I hellere vil gå på opdagelse i Islands fascinerende natur, kan mange af Islands mest populære attraktioner sagtens nås på en dagstur. Under tilvalg længere nede på denne side finder I flere anbefalede aktiviteter til netop denne rejse.

Efter dagens eventyr er det tid til at dyppe tæerne i den sagnomspundne Blå Lagune, en oase midt på en lavamark ca. 50 minutter fra Reykjavik. Afhentning på hotellet fra kl.14:30. Den Blå Lagune er en stor udendørslagune, der får sit vand direkte fra geotermiske kilder så dybe som 2.000 meter. Vandtemperaturen ligger på behagelige 36-39° hele året rundt. Anlægget rummer desuden en indendørslagune og en geotermisk sauna. Fuldend oplevelsen ved at booke en massagebehandling, så er du sikker på at vende tilbage til hotellet med fornyet energi og afslappede muskler. Aftenen er til jeres egen rådighed.

Day
Dag 4

Egne aktiviteter /Hjemrejse

Whale

Har I valgt en rejse på 3 nætter, sætter I kursen hjemad i dag. I bliver hentet på jeres hotel, så det passer med jeres fly.

For jer, som har valgt at forlænge rejsen, har I endnu en dag på øen til aktiviteter efter eget valg. Hvis I tilbragte dagen i går med at slappe af i spa eller udforske Reykjavik, kan vi måske lokke med lidt mere spænding i dag – I kunne jo f.eks. starte dagen med en spændende hvalsafari? Reykjavik er udgangspunkt for mange daglige hvalsafariture. Denne tur egner sig bedst til perioden mellem juni og august, men udflugten er populær året rundt. Det er en helt speciel følelse at se havets giganter på tæt hold, så meget kan vi godt love dig.

En anden spændende mulighed er at bruge dagen på en gletsjervandring. Fra Reykjavik kan I enten leje en bil og køre selv, eller I kan blive samlet op på jeres hotel og kørt afsted til en vandretur på gletsjertungen Solheimajökull. Udover en spændende vandretur med storslåede panoramaer og udsigt til dybe issprækker, går vejen også forbi sorte lavastrande, dramatiske fjeldtoppe og nogle af Islands største og vildeste vandfald. Under tilvalg længere nede på denne side finder I flere anbefalede aktiviteter til netop denne rejse.

Day
Dag 5

Hjemrejse (4n) eller en sidste begivenhedsrig dag på Island

Horse

Har du valgt en tur på 4 nætter, er dette dagen for hjemrejsen. Du bliver hentet på dit hotel i forbindelse med flyets afgang.

Du der har valgt at forlænge turen, har endnu en kraftfuld dag foran jer i det fantastiske Island. Hvad med at benytte lejligheden til at lave noget, som mange drømmer om, nemlig en tur med islandske heste? Startende fra Reykjavík har du en placering på et stort udvalg af gode rideture med afhentning i byen. Vælg mellem korte lette ture til lidt længere og mere krævende for erfarne ryttere.

Kunne du tænke dig at bytte hesten til noget med lidt mere kraft, måske en tur i en ATV kan være noget at binde tasken med sådan den sidste dag inden hjemrejse? Under muligheder længere nede på siden finder du flere af de aktiviteter, vi anbefaler til netop denne rejse.

Day
Dag 6

Hjemrejse (5n)

I dag er det tid til at sætte kursen hjemad for jer, som har valgt en rejse på 5 dage.  I bliver hentet på jeres hotel, så det passer med jeres fly. 

Anmeldelser af rejsen

lavagrottor, island
På denne forlængede weekendtur til Island var der mulighed for at opleve de fleste highlights på Island takket være et veltilrettelagt program uden at vi dog følte at vi stressede rundt på noget tidspunkt. Turist servicen er af meget høj kvalitet på Island og vi har fået et meget stort udbytte både på Islands historie, geologi og natur. Meget spændende.
Ash

Tilvalg

 

Her finder du de muligheder, du kan gøre for netop denne rejse. Vi har håndplukket dem til dig, så du kan sikre dig, at turen passer dig og dit rejsebureau bedst muligt. Du finder alt fra hurtige eventyr til mere støjsvage udflugter. Se nærmere på, hvad du er interesseret i, og tilføj derefter dine muligheder, når du booker turen.

<% totalFilter %> filter applicerade

Vi hjælper dig med din rejse