sydkusten, vik, island
Sky Lagoon, Island
lavastrand, sydkusten, reynisfjara, island
seljalandsfoss, sydkusten, island
secret lagoon, sydkusten, island
gullfoss, island
gejser, island
thingvellir, island
harpa, reykjavik
solfur, reykjavik, island

Islandsk weekend med lejebil

4-5 Nætter fra 4.400,-

Hele året
4-5 Nætter
fra 4.400,-

jan - mar  fra 4.850,-

apr - jun   fra 4.550,-

jul - sep   fra 4.850,-

okt - dec  fra 4.400,-

Søg rejse

Bestseller

Oplev det bedste af Islands sydkyst med egen lejebil. I bor tre nætter på hotel i det sydvestlige Island og afslutter rejsen med en eller to hotelovernatninger i Reykjavik. Under hele rejsen kan I udforske Island, præcist som I har lyst til. I bestemmer dagens program helt frit - skal den stå på vulkaner, gletsjere, sorte lavastrande, vandfald eller måske hellere en verdensberømt gejser?

Afgange 2024: Hele året; dagligt. 
Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage og fredage.

Højdepunkter:

Se kraften i den aktive gejser Strokkur.
Bad i Secret Lagoon's naturligt varme vand!
Vandretur på Vik's sorte lavasandstrand!
Reykjavik's attraktioner, restauranter og natteliv.

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island, inkl. skatter og bagage.
3 nætter på hotel med eget badeværelse/toilet beliggende i den sydvestlige del af Island.
1 eller 2 nætter på hotel med eget badeværelse/toilet i Reykjavik.
Billeje 4-5 døgn inkl. fri kilometer og selvrisikoreduktion (CDW).
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Billeje - Pakken er baseret på Hyundai I10. Mulighed for at vælge andre biltyper.
Entré til Sky Lagoon (bookes i god tid).
Entré til Secret Lagoon.
Ridning på Eldhestar, dag 2 og 3.
Hvalsafari fra Reykavík.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Betales på stedet:

Benzin/disel. Priserne er nogenlunde de samme som i Danmark.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Del dit eventyr med os!

Del din rejse og oplevelser fra island med os!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

I Lander på Island

Dag 1

Velkommen til smukke Island! Ved ankomsten til Keflavík Lufthavn står jeres udlejningsbil parat. Hent jeres bagage, find udlejningsfirmaet, og begiv jer herefter ud i det islandske månelandskab, som har mange overraskelser parat til jer. Alle hotellerne i denne pakke ligger i den sydvestlige del af Island. På vejen har I mulighed for at besøge Sky Lagoon, som kan tilkøbes til denne pakke.

Sky Lagoon er en stor udendørs badeanlæg fyldt med varmt vand, der opvarmes af geotermisk aktivitet. Vandtemperaturen her er behagelige 38-40°C året rundt. Området har også en 7-trins ritual, hvor man blandt andet kan nyde saunaoplevelser i forskellige saunaer, tage et isbad og fugte huden med en dejlig skrub. Køb og nyd en drink i Sky Bar eller måske spis på Sky Café, inden I kører videre mod jeres valgte indkvartering på øens sydvestlige del (40-50 min fra Reykjavik).

Day
Dag 2

Udforsk den fantastiske Sydkust

Dag 2

Med en udlejningsbil kan I udforske den fascinerende sydkyst i jeres helt eget tempo. Her på sydkysten ligger Islands mest interessante seværdigheder nemlig som perler på en snor. Selvom mulighederne er mange, anbefaler vi jer at sætte kurs mod byen Vík, der ligger ca. 150 km mod øst langs sydkysten.

Med sin berømte sorte lavastrand er Islands sydligste by, Vík, et populært stop. På vejen har I udsigt til vulkaner, gletsjere og vandfald på den ene side og det brusende Atlanterhav på den anden. Gør et stop ved vandfaldene Seljalandsfoss og Skogafoss, der begge er en unik oplevelse. Ved førstenævnte er det muligt at gå ind bag vandfaldet, mens det andet kan bestiges og betragtes oppefra.

I kommer også forbi vulkanen Eyjafjallajökull samt gletsjeren Solheimajökull, hvor I kan tage en vandretur langs gletsjertungen. I det hele taget skorter det ikke på imponerende oplevelser, for vejen bugter sig afvekslende mellem dramatiske vulkaner og fjelde på den ene side og det mægtige Atlanterhav på den anden.

Husk at sætte tid af til et stop lige inden Vík. Før I når Vík, passerer I nemlig fugleklipperne ved Dyrhólaey. Her har havet ædt sig ind på klipperne på dramatisk vis, og resultatet er en populær yngleplads for øens fugle, herunder den karakteristiske lunde (mellem maj og august). Hvis I vælger at gå en tur langs den sorte lavastrand, skal I dog holde godt øje med de store, lumske bølger, der har det med pludselig at dukke op ud af intet og suge de uforsigtige med sig til havs.

I dag har I desuden mulighed for at besøge Secret Lagoon, der er et geotermisk opvarmet udendørs bad beliggende ca. 80 km. øst for Reykjavik.

Når endnu en begivenhedsrig dag er slut, tager I tilbage til hotellet for endnu en overnatning.

Day
Dag 3

Følg den Gyldne Cirkel

Dag 3

Den tredje dag på rejsen tilbringer I ligeledes på Islands magiske sydkyst. I dag anbefaler vi jer at udforske Den Gyldne Cirkel, der har fået sit navn på grund af de fantastiske seværdigheder langs den cirkelformede rute. Cirklen består af de tre stop Þingvellir Nationalpark, Geysir og Gullfoss.

Þingvellirs nationalpark er både af stor historisk og geologisk interesse. Stedet er desuden arkæologisk interessant, fordi de nordamerikanske og eurasiske kontinentalplader møder hinanden netop her. Resultatet er en 6 kilometer bred dalsænkning med stejle klipper i begge ender. Så tidligt som år 900 lå verdens første demokratiske parlament, Alltinget, desuden lige her.

Geysir er et stop med eksplosive kvaliteter. Dette verdensberømte geotermiske område er nemlig hjemsted for en af verdens få aktive gejsere: Strokkur. Med ca. 5-10 minutters mellemrum skyder Strokkur en ca. 20 meter høj vandkaskade op i luften.

Vandfaldet Gullfoss er ikke mindre imponerende og betragtes af mange som Islands smukkeste. Her kan I se floden Hvítá styrte sig ca. 32 meter ned i dybet. Vandet falder i flere trin, og I kan komme helt tæt dette dramatiske naturskuespil.

Dagen slutter igen hjemme på hotellet.

Day
Dag 4

Kør til Reykjavik

Dag 4

I dag er det tid til at sætte kursen mod Reykjavik, hvor I tilbringer rejsens sidste dag. I bestemmer selv, om I vil køre om formiddagen eller eftermiddagen. Hvis I kører om eftermiddagen, har I hele formiddagen til at få set de af sydkystens attraktioner, I endnu ikke har nået.

Reykjavik er en interessant by af mange årsager. Fra sin fortid som en lille fiskerby ud til det barske Atlanterhav fremstår den nu som en moderne og farvestrålende ministorby. Her er der masser at tage sig til, uanset om I interesserer jer for shopping, kultur, gourmetmad eller måske byens verdensberømte natteliv. Det skorter bestemt heller ikke på muligheder for at slappe af og komme ned i gear. Besøg byens lækre spafaciliteter, eller tag en svømmetur i de varme kilder.

I har desuden mulighed for at booke en hvalsafari, der udgår direkte fra Reykjaviks havn. I stævner ud på en solid båd, hvorfra I med lidt held kan se havets kæmper boltre sig i deres naturlige element.

Denne nat sover I på et hotel i Reykjavik.

Day
Dag 5

Hjemrejse (4n) eller en dag i Reykjavik

Dag 5

For jer, som har valgt en rejse på 4 nætter, er dette hjemrejsedagen. Kør udlejningsbilen til lufthavnen, hvor I afleverer den og flyver hjem til Danmark.

For jer, som har valgt at blive i 5 nætter, har I endnu en begivenhedsrig i Reykjavik foran jer. Brug dagen til at få set alle de attraktioner, I ikke nåede i går. Besøg den imponerende Hallgrímskirkja eller nogle af byens museer, eller forkæl jer selv med shopping og caféhygge.

I nat sover I igen på jeres hotel i Reykjavik.

Day
Dag 6

Hjemrejse (5n)

For jer, som har valgt en rejse på 5 nætter, er dette hjemrejsedagen. Kør udlejningsbilen til lufthavnen, hvor I afleverer den igen. God flyvetur hjem til Danmark!

Lejebiler

HL
Antal døre
Personer
Tasker
Gearkasse
Hyundai i10
Hyundai i10
highland: Nej
5 doors
4 Personer
1 luggage
Manuelt transmission
Toyota Yaris Sedan
Toyota Yaris Sedan
highland: Nej
5 doors
4 Personer
2 luggage
Automat/Manuelt transmission
Skoda Octavia Sedan
Skoda Octavia Sedan
highland: Nej
5 doors
5 Personer
3 luggage
Automat/Manuelt transmission
Skoda Octavia Station Wagon
Skoda Octavia Station Wagon
highland: Nej
3 doors
5 Personer
5 luggage
Automat/Manuelt transmission
Dacia Duster 4WD
Dacia Duster 4WD
highland: Nej
5 doors
4 Personer
4 luggage
Automat/Manuelt transmission
Ford Galaxy
Ford Galaxy
highland: Nej
5 doors
7 Personer
2 luggage
Manuelt transmission
Toyota Land Cruiser GX 4WD
Toyota Land Cruiser GX 4WD
highland: Ja
5 doors
5 Personer
5 luggage
Automat transmission

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE