sydkusten, island, seljalandsfoss
blå lagunen, island
Hotel Eldhestar, island, ridning, sydkusten
Hotel Eldhestar, island, sydkusten, ridning
sydkusten, vik, island
svart strand, lava, reynisfjara, sydkusten, island
gejser, island
gullfoss, island
thingvellir, island
harpa, reykjavik
solfar, reykjavik, island

Perler i sydvest

3-4 Nætter fra 3.950,-

1. Sep - 30. Apr
3-4 Nætter
fra 3.950,-

01. sep - 15. dec fra 3.950,-

07. jan - 30. apr  fra 3.950,-

Søg rejse

Rejsetilbud!

Denne rejse er et særtilbud med et begrænset antal pladser. Rejsen henvender sig specielt til jer, der gerne vil opleve den sydvestlige del af Island med udlejningsbil og samtidig bo naturnært på en gård med islandske heste. Rejsen er fuld af eventyr og fantastiske ridemuligheder, idet I bor bekvemt og hyggeligt på Hotel Eldhestar, et mekka for alle hesteglade rejsende. Herfra er I tæt på mange af landets største seværdigheder. Bliver I fire nætter, får I desuden mulighed for at opleve hovedstaden Reykjavik.

Afgange 2023-2024:
Dagligt, 7. jan - 30. apr 2024
Dagligt, 1. sep - 15. dec 2023

Dagligt direkte fly fra København også fra Billund, mandage og fredage.

 

Højdepunkter:

Vandretur på den sorte lavastrand i Vík!
Oplev dramatiske vandfald og gejsere!
Foretag fantastiske ture lige fra hotellet!
Bad i den blå lagune og den hemmelige lagune!

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island, inkl. skatter og bagage.
3-4 nætter i værelse med eget badeværelse/toilet og morgenmad på Hotel Eldhestar★★★+.
Billeje 3-4 døgn inkl. fri kilometer og selvrisikoreduktion (CDW).
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Billeje - Pakken er baseret på Hyundai I10. Mulighed for at vælge andre biltyper.
Entré til Den Blå Lagune (bookes i god tid).
Ridetur.
Entré til Secret Lagoon.
Hvalsafari fra Reykjavik.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Betales på stedet:

Ved afhentning af bilen i Keflaviks lufthavn påløber en afgift på DKK 260.
Benzin/diesel. Priserne er nogenlunde de samme som i Danmark.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Del dit eventyr med os!

Del din rejse og oplevelser fra island med os!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Velkommen til Island

Dag 1

I lander i Islands største lufthavn, Keflavik, hvor udlejningsbilen står og venter på jer. Hent jeres bagage, find udlejningsfirmaet, og begiv jer herefter ud i det islandske månelandskab.

Mange starter ferien på Island med et besøg i Den Blå Lagune. I denne pakke kan I vælge at besøge Den Blå Lagune på vejen til jeres hotel. I så fald booker I entrébilletten på forhånd. Den Blå Lagune ligger kun 20 minutter fra lufthavnen og er et verdensberømt udendørs helårsbad med 36-39 °C varmt, mineralholdigt saltvand fra undergrunden. Takket være kildens store popularitet er der opstået diverse faciliteter omkring lagunen med restaurant, bar, café, indendørs lagune og saunaer, der ligesom kilden opvarmes af varme fra undergrunden.

Uanset om I stopper ved Den Blå Lagune eller kører direkte videre, ender dagen på Hotel Eldhestar. Hotellet ligger i Hveragerði-området godt en times kørsel fra lufthavnen. Området er kendt for sin geotermiske aktivitet, som blandt andet gør det muligt for bygden at opvarme drivhuse med varmen fra vulkankilder.
Natten tilbringer I på Hotel Eldhestar.

Day
Dag 2

Udforsk sydkysten eller tag på ridetur

Dag 2

I dag har I mulighed for enten at udforske Islands fantastiske sydkyst med udlejningsbil eller nyde dagen og det unikke landskab på hesteryg. De forskellige rideture er præsenteret længere nede på siden. Hvis I hellere vil udforske sydkysten med bil, foreslår vi en udflugt til byen Vík, der ligger ca. 150 km. i østlig retning langs sydkysten.

Vík er Islands sydligste by og ligger i naturskønne omgivelser, der bl.a. tæller en sort lavastrand – men det er nok frem for alt de mange attraktioner på vejen, der gør rejsen til en af Islands mest spektakulære udflugter. Hvis I beslutter jer for at køre mod Vík, anbefaler vi et stop ved de smukke vandfald Seljalandsfoss og Skógafoss, som ligger henholdsvis ca. 90 og 120 km væk. På vejen kommer I desuden forbi vulkanen Eyjafjallajökull samt gletsjeren Solheimajökull. Her kan I vælge at tage en guidet vandretur på gletsjertungen, der strækker sig ned mod kysten. Under bilturen kan I på højre hånd nyde det fascinerende syn af de sorte lavastrande og det brusende Atlanterhav, mens I til venstre har udsigt til de dramatiske fjelde.

Lige inden I når Vík, passerer I fugleklipperne ved Dyrhólaey. Gør jer den tjeneste at holde pause her, for udsigten over klippeformationerne, den sorte strand og det oprørte Atlanterhav er intet mindre end enestående. Klipperne er kendt for deres rige fugleliv. De fleste kommer for at se den lille søpapegøje lunden, der yngler her fra maj til august. Hvis I vælger at gå en tur lags stranden, vil vi dog gerne advare jer imod at gå for tæt på vandet. Store bølger hamrer med jævne mellemrum indover stranden, og står man for tæt på, er der risiko for at blive suget med ud. Natten tilbringer I på Hotel Eldhestar.

Day
Dag 3

Oplev den Gyldne Cirkel eller tag på ridetur

Dag 3

I dag har I igen mulighed for at tage på ridetur eller udforske den såkaldte Gyldne Cirkel med bil. De forskellige rideture er præsenteret længere nede på siden. Hvis I derimod vælger at udforske Island på egen hånd, anbefaler vi jer at følge Den Gyldne Cirkel. Cirklen består nemlig af tre fænomenale stop: Þingvellir Nationalpark, Geysir og Gullfoss.

Þingvellir Nationalpark er ikke bare et naturskønt men også historisk vigtigt område. Så tidligt som år 900 lå verdens første demokratiske parlament, Alltinget, nemlig lige her. Stedet er desuden arkæologisk interessant, fordi de nordamerikanske og eurasiske kontinentalplader møder hinanden netop her. Resultatet er en 6 kilometer bred dalsænkning med stejle klipper i begge ender.

Geysir er et verdensberømt geotermisk område, hvis hovedattraktion er gejseren Strokkur, der imponerer med sine regelmæssige udbrud (hvert 5-10 minut). Når Strokkur går i udbrud, sender den 15-20 meter høje vandkaskader op i luften.

Gullfoss er et majestætisk vandfald, der af mange anses som Islands smukkeste. Faldet på i alt 32 m er delt i to trin, og neden for Gullfoss løber elven Hvítá videre i en 3 km lang og op til 70 m dyb slugt.
I dag har I mulighed for at aflægge Secret Lagoon et besøg. Lagunen er en varm kilde ca. 80 km øst for Reykjavik, hvor I desuden har adgang til brusefaciliteter og kan købe drikkevarer eller lette retter i baren. Vandet falder i flere trin, og det er muligt at komme helt tæt på de vældige vandmasser, der vælter ud over afgrunden og ned i slugten.

I dag har I desuden mulighed for at besøge Secret Lagoon, der er et geotermisk opvarmet udendørs bad beliggende ca. 80 km. øst for Reykjavik. Også denne dag afslutter I med at køre hjem til Hotel Eldhestar igen.

Day
Dag 4

Hjemrejse (3n) eller dag i Reykjavik

Dag 4

For jer, som har booket 3 nætter, er dette hjemrejsedagen. Kør udlejningsbilen til Keflavik, hvor I afleverer den igen og herefter tager flyet hjem til Danmark.

For jer, som har valgt at blive 4 nætter på Island, venter en hel dag i hovedstaden Reykjavik. Det tager ca. 1 time at køre til Reykjavik fra jeres hotel, og vel fremme i denne fascinerende ministorby venter masser af spændende oplevelser. I denne pakke kan I f.eks. vælge at tilkøbe en hvalsafari, der udgår fra havnen i Reykjavik. I stævner ud på en solid båd, hvorfra I med lidt held kan se havets kæmper boltre sig i deres naturlige element.

Der er skam også masser at se i selve Reykjavik by. Den gamle fiskerby på kanten af det grå Atlanterhav er en eksplosion af farver og udtryk. Her kæmper førsteklasses restauranter, kulturtilbud, shoppingmuligheder og et pulserede natteliv om jeres opmærksomhed. Byen egner sig perfekt til at blive udforsket til fods, for de fleste seværdigheder ligger i gåafstand fra centrum. Trænger I til velvære og afslapning oven på de seneste dages eventyr, er der flere skønne spa-faciliteter i området. Om aftenen kører I tilbage til Hotel Eldhestar.

Day
Dag 5

Hjemrejse (4n)

I dag slutter ferien også for jer, som har valgt 4 nætter på Island. Tag kystvejen fra Hveragerði til Keflavíks lufthavn (ca. 1 time), hvor I afleverer udlejningsbilen tilbage og flyver hjem til Danmark. Sørg for at komme afsted i god.

Vi håber, at rejsen levede op til jeres høje forventninger - mon ikke vi snart kan byde jer velkommen til Island igen!

Lejebiler

HL
Antal døre
Personer
Tasker
Gearkasse
Hyundai i10
Hyundai i10
highland: Nej
5 doors
4 Personer
1 luggage
Manuelt transmission
Toyota Yaris Sedan
Toyota Yaris Sedan
highland: Nej
5 doors
4 Personer
2 luggage
Automat/Manuelt transmission
Skoda Octavia Sedan
Skoda Octavia Sedan
highland: Nej
5 doors
5 Personer
3 luggage
Automat/Manuelt transmission
Skoda Octavia Station Wagon
Skoda Octavia Station Wagon
highland: Nej
3 doors
5 Personer
5 luggage
Automat/Manuelt transmission
Dacia Duster 4WD
Dacia Duster 4WD
highland: Nej
5 doors
4 Personer
4 luggage
Automat/Manuelt transmission
Ford Galaxy
Ford Galaxy
highland: Nej
5 doors
7 Personer
2 luggage
Manuelt transmission
Toyota Land Cruiser GX 4WD
Toyota Land Cruiser GX 4WD
highland: Ja
5 doors
5 Personer
5 luggage
Automat transmission

Indkvartering på Eldhestar Hotel★★★

Hotel Eldhestar

Hotel Eldhestar

Dette hotel begejstrer med sin landlige charme og er omgivet af endeløse vidder. Som navnet antyder ligger hotellets fokus på heste. Mange af gæsterne vælger da også dette hotel på grund af de dejlige islandske heste, der ganske praktisk går på fold i direkte forlængelse af hotellet. Selve hoteller emmer ligeledes af historie og autentisk charme, idet væggene er udsmykket med gamle billeder og tekster om de islandske hestes store betydning gennem århundreder.

Indretningsstilen er inspireret af farver og materialer fra den islandske natur og kultur. Hotellet er derudover bygget med bæredygtig teknologi, og har derfor som det første på Island fået bæredygtighedscertificeringen "Nordic Swan".
De 44 værelser har alle egen indgang direkte fra det omkringliggende terræn. Her sover gæsterne i kvalitetssenge og kan slappe af med TV og en lille sofagruppe.

Hotellet har egen restaurant, en hyggelig bar og en fælles lounge med åben pejs. Hvis vejret tillader det, kan gæsterne nyde den friske luft på terrassen eller i vildmarksbadet.

Området
Hotellet ligger i Hveragerði, der også går under navnet "hot springs capital of the world". Byen ligger ca. 45 km. fra Reykjavik, og her venter der gæsterne et usædvanligt syn - det ryger og damper nemlig fra mange af byens huse. Dette skyldes, at mange af de varme kilder bogstavelig talt ligger midt i beboernes haver. Byen huser selvsagt også en geotermisk park med et naturligt fod-lerbad og varme kilder. I et hul i parken kan de lokale indbyggere sågar bage deres berømte sorte brød med jorden som ovn. Om sommeren springer Hveragerði ud i et festfyrværkeri af grønne farver, og området har i det hele taget usædvanlig mange træer for et goldt landskab som Islands. Uanset hvornår på året I kigger forbi, kan det ikke undgå at blive et spændende besøg.

Ridture som tilvalg

Her finder du de mulige tilvalg for lige præcis denne rejse. Kig nærmere på de udflugter og aktiviteter, som interesserer dig, og tilføj dem herefter som tilvalg, når du booker selve rejsen.

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE