Far og søn besøger vandfaldet Skogafoss på Island
reykjavik, island
valskådning, island
valskådning, island
lunnefågel, lunnefåglar, island
island, sommar
ridning, islandshäst, island
blå lagunen, island
videy, reykjavik, island
gejser, island
thingvellir, island
gullfoss, island
seljalandsfoss, vattenfall, sydkusten, island
dyraholaey, sydkusten, island

Børnenes Island

4-5 Nætter fra 6.600,-

Hele året
4-5 Nætter
fra 6.600,-

jan - mar  fra ,-
apr - jun   fra 7.450,-
jul - sep   fra 7.800,-
okt - dec  fra 6.600,-

Søg rejse

En oplevelse for hele familien! Tag børnene med på en indholdsrig rejse til Island. Oplev sagalandet med storslåede vandfald, sorte lavastrande og en magisk tur, der er som hentet ud af sagaernes verden. Bad i varme udendørskilder, besøg Reykjaviks dyrepark, rid på islandske heste, og udforsk det unikke landskab. Denne rejse har noget for hele familien!

Afgange 2024: Hele året; dagligt. 

Dagligt direkte fly fra København og under maj - september også fra Billund mandage og fredage. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

Højdepunkter:

Spændende hvalsafari uden for Reykjavík.
Magisk bad i den blå lagune.
Det buldrende vandfald Seljandsfoss

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. skatter og bagage.
Overnatning 4-5 nætter
Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
Billeje i 4-5 døgn inkl. fri kilometer og selvrisikoreduktion (CDW).
Hvalsafari.(3tim)
Entre til den blå lagune, lån af håndklæde og valgfri drink.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Billeje – pakken er baseret på bilklasse N: VW Polo (5 døre). Mulighed for at opgradere til andre biltyper.
Afbestillingsforsikring.

Betales på stedet:

Ved afhentning af udlejningsbil i Keflaviks lufthavn påløber en lufthavnsafgift på DKK 280.
Benzinpriserne på Island er nogenlunde de samme som i Danmark.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Del dit eventyr med os!

Del din rejse og oplevelser fra island med os!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Land på Island og en aften i reykjavik

reykjavik, island

Afgang fra Sverige om morgenen eller eftermiddagen. Flyvningen til Island tager 3 timer. En gang i Keflavík lufthavn venter lejebilen allerede på dig i lufthavnen. Hent din bagage, find udlejeren og tag dig derefter ud i det islandske månelandskab! Det tager cirka en times kørsel at komme til dit hotel i Reykjavik.

Efter check-in på hotellet, og hvis du blænder i frisk luft efter turen, anbefaler vi en gåtur eller cykeltur langs havet. Eidissida-ruten er populær, og undervejs vil du se præsidentens bopæl Bessastadir og bjerget Keilir med deres karakteristiske tip. En anden populær vandrerute er langs Saebraut, hvor du har udsigt over Mount Esja i det nordlige og det centrale Reykjavík i syd. Hvis du er heldig, kan du se spektakulære nordlys på en klar vinteraften. De er mest synlige, når du er lidt væk fra byens lys.

Day
Dag 2

Hvalsafari og spændende dyr!

valskådning, island

Både børn og voksne bør spise en solid morgenmad på hotellet, for dagen i dag byder på fantastiske oplevelser til havs: hvalsafari! I begiver jer til Reykjaviks havn til fods eller med bil, hvor en komfortabel båd venter på at sejle jer til havs og forhåbentlig danne rammen om et spektakulært møde: havet omkring Island vrimler nemlig med delfiner, vågehvaler, pukkelhvaler og sågar spækhuggere. Island er også et af de få steder på jorden, hvor du og din familie kan være heldige at opleve verdens største nulevende pattedyr: blåhvalen.

Efter frokost kan I besøge aktivitetsparken Laugardalur. I aktivitetsparken er der masser af aktiviteter at vælge imellem: en stor legeplads, en zoologisk have med islandske dyr, en botanisk have og Islands største udendørs svømmeanlæg. Vi anbefaler jer at tage en kop kaffe på caféen Flora, som ligger smukt placeret i den botaniske have. Entréen indgår i kortet Reykjavik Welcome Card. Hvis I besøger Reykjavik i vinterhalvåret, har I endnu en aktivitet at vælge imellem, her har skøjtebanen nemlig åbent.

Day
Dag 3

En dukkert i den magiske Blå Lagune og byhygge i Reykjavik

blå lagunen, island

Oven på turens anden dag håber vi, at alle familiemedlemmer har sovet godt, for i dag venter den eksotiske Blå Lagune, knap en times bilkørsel fra Reykjavik. Den Blå Lagune får sit lyseblå, mineralrige vand direkte fra geotermiske kilder så dybt nede som 2.000 meter. Vandtemperaturen ligger på behagelige 36-39° hele året rundt. Mens de voksne slapper af i det varme vand eller får en drink i en af poolbarerne, kan familiens yngste udforske tunneller og saunagrotter – Den Blå Lagune er kort sagt et hit for hele familien.

Om eftermiddagen kan I sænke tempoet lidt og udforske Reykjavik i ro og mag. Den spektakulære kuppelkonstruktion Perlan ligger lidt uden for byen, og her kan I besøge en roterende restaurant og museet Saga, som bruger voksdukker til at gøre Islands historie levende. Tilbage i Reykjavik centrum vil børnene bestemt også værdsætte et besøg i tårnet på den 70 meter høje Hallgrímskirkja, Islands højeste bygning.

Om sommeren og i tilfælde af godt vejr i øvrigt kan I i stedet planlægge en udflugt til den idylliske ø Viðey, som kun ligger en kort færgetur fra Reykjavik. Den lille ø huser blandt andet Yoko Onos Imagine Peace Tower. Andre kunstværker på øen omfatter skulpturer og malerier af både islandske og internationale kunstnere. I kan også leje cykler og udforske øen på to hjul, tage en kop kaffe på Viðeyjarstofa café, eller hvorfor ikke slå jer ned i græsset med en picnickurv og bare nyde de skønne omgivelser?

Day
Dag 4

Overraskende naturoplevelser

gejser, island

Dagen byder på Islands mest kendte seværdigheder, der alle befinder sig i den såkaldte Gyldne Cirkel! I kører mod nordvest fra Reykjavik til den majestætiske Gullfoss, også kendt som "det gyldne vandfald". Som navnet antyder går det for at være Islands smukkeste vandfald. Vandfaldet har to fald, og man kan komme helt tæt på de vældige vandmasser, som buldrer ned i klippekløften fra stor højde. Her ligger Gullfosskaffi, det perfekte sted til dagens frokost.

Tæt på Gullfoss finder I det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser. Den lyder navnet Strokkur og skyder sin imponerende vandstråle til vejrs hvert 5. minut i op til 30 meters højde. Det er en helt særlig oplevelse at gå rundt blandt de boblende og spruttende mudderhuller og dampende underjordiske kilder – her mærker man virkelig jordens enorme indre kraft direkte under fødderne. En nærmest overjordisk oplevelse.

Fortsæt herefter videre til smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Allting allerede i 900-tallet, hvilket gør det til verdens ældste rigsdag. Island ligger lige der, hvor de amerikanske og europæiske kontinentalplader mødes, og i Thingvellir kan du se den fysiske sprække mellem de to kontinenter, der langsomt glider længere og længere fra hinanden.

Day
Dag 5

Hjemrejse (4n) eller udforsk det sydlige Islands enestående natur

dyraholaey, sydkusten, island

Har I valgt en rejse på 4 nætter, er det nu på tide at sætte kursen hjemad. I kører fra Reykjavik til Keflavik (cirka 45 min.) og afleverer bilen i Keflavik Lufthavn i forbindelse med jeres hjemrejse.

Har I valgt at forlænge rejsen, har I endnu en begivenhedsrig dag på fantastiske Island foran jer. Vi foreslår jer at tage en heldagsudflugt til den sydlige del af øen på turens femte dag. Start med at køre mod Hveragerði, hvor I kan stifte bekendtskab med de charmerende islandske heste på gården Eldhestar. Fortsæt herefter turen til Seljandsfoss, et vandfald i eventyrlige omgivelser, der i roligt vejr bl.a. omfatter muligheden for at komme ind bag vandfaldet. Alternativt kører I mod nordøst og besøger "den hemmelige lagune", Gamla Laugin, i den lille by Fludir. Dette er Islands ældste geotermiske bad (anlagt i 1891), og den dag i dag har den en naturtro udformning, som garanterer en helt speciel og unik oplevelse.

Som næste stop anbefaler vi Eyjafjallajökull Center, et lille besøgscenter, hvor I kan se en fascinerende film om vulkanudbruddet, som lammede hele Europas flytrafik og tiden efter. Meget interessant for alle aldre. Næste seværdighed på turen er vandfaldet Skógarfoss. Det er muligt at gå helt op til toppen af vandfaldet og nyde det imponerende syn oppefra. Det er også muligt at købe noget at spise her. I nærheden ligger desuden et museum om Islands historie.  

Som sidste stop på turen anbefaler vi byen Vik, hvor en gåtur på de berømte sorte sandstrande og en kop kaffe i restauranten Sudur-Vik er et helt klart must, inden I vender tilbage til Reykjavik.

Day
Dag 6

Hjemrejse (5n)

Hjemrejse. I kører fra Reykjavik til Keflavik (cirka 45 min.) og efterlader bilen i Keflavik lufthavn i forbindelse med hjemrejsen.

Anmeldelser af rejsen

familj, island, reykjavik
God pakkerejse, med gode forslag til udflugter.
Dette har uden tvivle været en af de bedste familie rejser vi har været på, med mange fantastiske indtryk.
Vi er 100% klar til at rejse til Island igen
Jan Balsby Offersen

TILVALG

Her finder du de mulige tilvalg for lige præcis denne rejse. Vi har håndplukket de forskellige aktiviteter til dig, så du kan tilpasse rejsen perfekt til dig og dine rejseledsageres interesser. Her finder du alt fra actionfyldte eventyr til mere rolige aktiviteter. Kig nærmere på de udflugter og aktiviteter, som interesserer dig, og tilføj dem herefter som tilvalg, når du booker selve rejsen.

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE