superjeep, island, vinter
reykjavik
superjeep, vinter, glaciär, island, snöskoter
superjeep, vinter, glaciär, island
snöskoter, glaciär, island
gejser, island
gullfoss, island, vattenfall
blå lagunen, island
Harpa, Reykjavik
reykjavik, stad, island

Superjeepweekend

3-5 Nætter fra 8.675,-

Afgange: Hele året
3-5 Nætter
fra 8.675,-

01. maj. - 31. aug fra 8.880,-

01. sept. - 31.okt. fra 8.960,-

01. nov. - 31.dec. fra 8.675,-

Søg rejse

Private tour

En actionrig weekend med base i Reykjavik! Rejsen tager udgangspunkt i en spændende safaritur med superjeep langs Den Gyldne Cirkel, hvor I besøger nogle af Islands mest ikoniske seværdigheder. Jeepen er ombygget til at kunne klare det barske islandske terræn og køres af en erfaren og dygtig guide, hvilket gør turen til en personlig og autentisk oplevelse! Fra det trygge bagsæde af superjeepen danner naturens forhindringer en udfordrende og spændende kulisse, og I får mulighed for at besøge ellers utilgængelige steder. Jeepen er ombygget til at kunne klare det barske islandske terræn og køres af en erfaren og dygtig guide, hvilket gør turen til en personlig og autentisk oplevelse! Turen med superjeep er en privat guidet tur kun for jer. I får en skræddersyet og personlig oplevelse med vores erfarne guide, der viser jer nogle af Islands største seværdigheder. Turen passer til 2-10 personer. Du finder flere oplysninger om rejsen nedenfor.

Afgange: Hele året; daglige

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage og fredage.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.


Lige nu! Fri afbestilling frem til 30 dage før afrejse for alle rejser.

Højdepunkter:

Superjeepsafari!
Gejsere gyldne vandfald og gletsjere
Bad i den Blå Lagune!
Reykjavik's attraktioner, restauranter og natteliv!

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
3 eller 4 nætter på hotel under hele opholdet.
Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
Transfer Keflavik lufthavn – Den Blå Lagune – hotel i Reykjavik.
Entre, lån af håndklæde og enhver drikke.
Superjeepsafari til Den Gyldne Cirkel, chauffør-guide fortæller om de steder, I besøger (8-9 timer).
Bekvem bustransfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).
Fri afbestilling frem til 30 dage før afrejse for alle rejser.

Tilvalg:

Superjeeptur dag 2 – snescooter kan tilvælges mod ekstra tillæg.
Udflugter dag 3-4 – vælg mellem rideture, hvalsafari, superjeepture, havfiskeri m.m. – se nedenfor.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.
Priserne er baseret på 2 personer, men turen bliver billigere jo flere I er, da udgiften deles mellem jer. Der kan maksimalt bookes til 10 personer via websitet. Hvis I er flere, bedes I kontakte os personligt for booking.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst til Island og en aften i Reykjavik

solfur, reykjavik, island

Afrejse fra Danmark om morgenen eller eftermiddagen. Flyrejsen til Island tager 3 timer. Ved ankomsten venter en transfer, som kører jer ind til Reykjavik. Den første aften udforsker I byen på egen hånd.

Trænger I til lidt frisk luft oven på rejsen og er vejret til det, anbefaler vi en gå- eller cykeltur langs havet. Her er gaden Eidissida et oplagt bud, for her kommer I både forbi præsidentens bopæl Bessastadir og fjeldet Keilir med sine karakteristiske tinder. En anden populær panoramarute går langs Saebraut og byder på en flot udsigt mod fjeldet Esja i nord og det centrale Reykjavik i syd. På klare vinternætter kan I endda være heldige at se nordlyset danse over jer. Nordlyset ses bedst, hvis I begiver jer lidt væk fra byens lys.

Herefter kan I slappe lidt af inden næste dags rundtur, måske med en middag på en af byens bedre restauranter? Vi giver dig gerne tips til byens bedste restauranter!

Day
Dag 2

Superjeepsafari til Den Gyldne Cirkel

superjeep, island, vinter

Morgenmad på hotellet. I afhentes på hotellet til en udflugt langs Den Gyldne Cirkel, hvor I møder nogle af Islands mest kendte og spændende naturfænomener. Dagens første stop er Thingvellirs nationalpark, der er et af Islands mest betydningsfulde historiske steder. Her blev det islandske parlament grundlagt i år 930.

Næste stop er det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem boblende lerhuller og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Lige i nærheden af Geysir finder I det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen (er inkluderet, hvis I vælger pakke med snescooter).

Efter en dag med masser af eventyr kører I gennem landsbyer og "væksthusbyen" Hveragerdi, hvor mange af Islands grøntsager dyrkes. Vi gør et kort stop ved vulkankrateret Kerid, inden turen fortsætter tilbage til Reykjavik.

Day
Dag 3

Egne aktiviteter og Den Blå Lagune om aftenen

blue lagoon, reykjavik, iceland

Dagen i dag står til fri afbenyttelse. Brug hele dagen i Reykjavik eller tag på en udflugt i nærområdet. Et tip er at leje en bil og køre ud til nogle af Islands mange populære udflugtsmål, der i mange tilfælde kan nås på en dagstur.

Hovedstaden byder på et væld af spændende museer, designbutikker og restauranter. Giv jer god tid til at slentre gennem Reykjavik og mærke byens puls. Lad de mange indtryk bundfælde sig over en god kop kaffe på en af byens hyggelige caféer. I kan også slappe af med et bad i en af de mange varme kilder rundt om Reykjavik, et tidsfordriv der er yderst populært blandt islændingene selv. I kan vælge at fylde dagene med nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter. Nedenfor ses en liste over vores anbefalede tilvalgsaktiviteter til denne pakke.

Efter dagens eventyr er det tid til at dyppe tæerne i den sagnomspundne Blå Lagune, der ligger som en oase midt på en lavamark. Afhentning finder sted kl. 17.30 og det tager ca. 50 minutter fra Reykjavik. Den Blå Lagune er en stor udendørslagune, der får sit vand direkte fra geotermiske kilder så dybe som 2.000 meter. Vandtemperaturen ligger på behagelige 36-39° hele året rundt. Anlægget rummer desuden en indendørslagune og en geotermisk sauna. Fuldend oplevelsen ved at booke en massagebehandling, så er du sikker på at vende tilbage til hotellet med fornyet energi og afslappede muskler.

Day
Dag 4

Hjemrejse (3n) eller egne aktiviteter og udflugter

Valskådning, island

Har I valgt en rejse på 3 nætter, sætter I kursen hjemad i dag. I bliver hentet på jeres hotel, så det passer med jeres fly.

For jer, som har valgt at forlænge rejsen, har I endnu en dag på øen til aktiviteter efter eget valg. Hvis I tilbragte dagen i går med at slappe af i spa eller udforske Reykjavik, kan vi måske lokke med lidt mere spænding i dag – I kunne jo f.eks. starte dagen med en spændende hvalsafari? Reykjavik er udgangspunkt for mange daglige hvalsafariture. Denne tur egner sig bedst til perioden mellem juni og august, men udflugten er populær året rundt. Det er en helt speciel følelse at se havets giganter på tæt hold, så meget kan vi godt love dig.

En anden spændende mulighed er at bruge dagen på en gletsjervandring. Fra Reykjavik kan I enten leje en bil og køre selv, eller I kan blive samlet op på jeres hotel og kørt afsted til en vandretur på gletsjertungen Solheimajökull. Udover en spændende vandretur med storslåede panoramaer og udsigt til dybe issprækker, går vejen også forbi sorte lavastrande, dramatiske fjeldtoppe og nogle af Islands største og vildeste vandfald. Under tilvalg længere nede på denne side finder I flere anbefalede aktiviteter til netop denne rejse.

Day
Dag 5

HJEMREJSE (4N) ELLER EN SIDSTE BEGIVENHEDSRIG DAG PÅ ISLAND

ATV, Quad Mad, Island

Har I valgt en rejse på 4 nætter, er det nu på tide at sætte kursen hjemad. I bliver hentet på jeres hotel, så det passer med jeres fly.

Har I valgt at forlænge rejsen, har I endnu en begivenhedsrig dag på fantastiske Island foran jer. Hvad med endelig at udleve drømmen om en tur på islandsk hesteryg? Turen kan startes i Reykjavik, hvorfra I har et stort udvalg af spændende rideture med afhentning i byen til rådighed. Nybegyndere kan vælge korte og enkle ture, mens mere erfarne ryttere kan begive sig ud på en mere krævende tur.

Skal der endnu flere hestekræfter til, end islænderhestene kan mønstre, kunne en tur med ATV måske være den perfekte ide til den sidste dag inden hjemrejsen? Under tilvalg længere nede på denne side finder I flere anbefalede aktiviteter til netop denne rejse.

Day
Dag 6

Hjemrejse (5n)

 

Morgenmad på hotellet. I dag er det tid for hjemkomst for dem, der har valgt at bo i 5 nætter. Du bliver hentet på dit hotel i forbindelse med flyafgang.

Anmeldelser af rejsen

lavagrottor, island
Jeepturen var spændende,besøgte mange flotte fantastiske steder,chaufføren,guiden,var en god fortæller jeg var tryk og i godt selskab.Jeg rejste med mine 2 piger.Vi er alle 3 blevet vilde med Islands vilde natur og den kæmpestore jeep.Vi blev hentet til aftalte tider,alt i alt en fantastisk tur tak.
L.C.Årgang 43

Tilvalg

Her finder du de mulige tilvalg for lige præcis denne rejse. Vi har håndplukket de forskellige aktiviteter til dig, så du kan tilpasse rejsen perfekt til dig og dine rejseledsageres interesser. Her finder du alt fra actionfyldte eventyr til mere rolige aktiviteter. Kig nærmere på de udflugter og aktiviteter, som interesserer dig, og tilføj dem herefter som tilvalg, når du booker selve rejsen.

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE