hallgrimskirkja, island, reykjavik, nyårsafton, julafton
blå lagunen, island
harpan, reykjavik, island
harpan
harpan, island, reykjavik
reykjanes, fyrverkerier, island, nyårsafton
nyårsresa, reykjavik, island
Gejser, island, sommar
gullfoss, island, vinter

Nytårsrejse til Island

3-4 Nætter fra 9.960,-

29 dec 2022
3-4 Nætter
fra 9.960,-

Pris 2022:
3 nætter:
fra 9.960,-
4 nætter: fra 10.050,-

Søg rejse

Udsolgt 2022

For sekstende år i træk inviterer vi dig og dit nytårsselskab til Reykjavik for at skyde det nye år ind. Weekendpakken indeholder alt det bedste Reykjavik og omegn har at byde på: nyd en dukkert i den verdensberømte Blå Lagune under vinterhimlen, en tur rundt langs den imponerende Gyldne Cirkel samt en unik gallamiddag på selveste nytårsaften i Reykjaviks fedeste bygning Harpa, der byder på en fantastisk udsigt over havnen. Hele turen guides på svensk, og udover det guidede program får I god tid til at udforske byen på egen hånd.

29 dec: Velkommen til Island og bad i den Blå lagune.
30 dec: Guidet udflugt til den gyldne cirkel.
31 dec: En dag med egne oplevelser og nytårsfest med gallamiddag.
1   jan: Hjemrejse, Reykjavik på egen hånd eller ekstra udflugt.
2   jan: Hjemrejse.

Afgange 2022:
København. 29 dec: Afgang 13:10 - Ankomst 15:25.
Keflavik. 01 jan: Hjemrejse 17:00 - Ankomst 21:10.
Keflavik. 02 jan: Hjemrejse 07:45 - Ankomst 12:00.

Højdepunkter:

Bad i den Blå Lagune
Nytårsmiddag i restaurant La Primavera
Den Gyldne Cirkel

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
3-4 nætter på valgt hotel i Reykjavík. Morgenmad indgår.
Transfer til hotel i Reykjavík via Den Blå Lagune med skandinavisk talende guide.
Comfort entré til Den Blå Lagune. inkl valgfri drink
Nytårs gallamiddag i Reykjavik's spektakulære koncertsal, Harpa.
Prosecco og canapé, 3 retters gallamiddag, ½ flaske vin. (alkoholfrit alternativ tilgængeligt).
Nytårs skål ved 12-takten på et udsigtspunkt over Reykjaviks fyrværkeri.
Udflugt Den Gyldne Cirkel, inkl frokost (8 timer) med skandinavisk talende guide.
Transfer til lufthavnen ved hjemrejsen.
I guides på skandinavisk af en dygtig islandsk lokalguide.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Den 31 dec og 1. januar kan i vælge mellem hvalsafari, nordlysturen, køre ATV, superjeeptur eller ridetur på islandske heste.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Flyvetider:

Afgange fra København:
29 dec: Afgang 13:10 - Ankomst 15:25.
Afgange fra Keflavik:
01 jan: Hjemrejse 17:00 - Ankomst 21:10.
02 jan: Hjemrejse 07:45 - Ankomst 12:00.

Beskrivelse dag for dag

Day
29 DEC

Velkommen til Island og Bad i Den Blå Lagune

blå lagunen, island

Ved ankomst til Keflavik lufthavn mødes I af vores skandinavisk talende guide, der byder jer velkommen til Island. Vores transferbus tager jer med til en uforglemmelig start på jeres Islands-ophold – et afstressende bad i den berømte Blå Lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på vejen mellem Keflavik lufthavn og Reykjavík.

Den blå lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Efter badet transporteres I til jeres hotel i Reykjavík, hvor aftenen er fri til jeres egen rådighed. 

Day
30 DEC

Guidet udflugt til Den Gyldne Cirkel

geysir, island, vinter

Morgenmad på hotellet. Cirka kl. 09:30 afhentes I på hotellet til en guidet udflugt til Gullfoss og Geysir. Turen går fra Reykjavík til det majestætiske Gullfoss, ”det gyldne vandfald”, som er kendt som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

I nærheden af Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I utallige chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem huller med boblende ler og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Hvis vejret tillader det, bliver sidste stop på turen et besøg i den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, der er verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig. Cirka kl. 17:00. Tilbage i Reykjavík, aftenen er fri til egen aktiviteter. 

Day
31 DEC

En dag med egne oplevelser og nytårsfest med gallamiddag

reykjanes, fyrverkerier, island, nyårsafton

Her på årets sidste dag har I mulighed for at udforske Reykjavik på egen hånd eller deltage i nogle af vores valgfrie aktiviteter såsom sightseeing i Reykjavik eller måske en tur med super-jeep. Hvis I vælger at tilbringe dagen med at gå på opdagelse i Reykjavik, venter der jer mange spændende oplevelser. Byen byder på overraskende gode shoppingmuligheder i forhold til sin størrelse, og hvis man ikke har lyst til at shoppe, findes der masser af museer og hyggelige cafeer, hvor man bare kan koble af. Hvis I vil, kan I også bruge årets sidste dag til total afslapning i nogle af Reykjaviks spafaciliteter såsom Laugar Spa, Nordens største spaanlæg.

Om aftenen skal I tage afsked med det gamle år og tage hul på det nye. Kl. 19.15 bliver I afhentet på hotellet, og kl. 19.45 ankommer I til Harpa, byens fedeste bygning. Bygningen er et arkitektonisk mesterværk, der med sin konstant facetterende transparente glasfacade indfanger myten om Island. Harpa indfanger og reflekterer byens lys, havet og himlen og udøver en uimodståelig tiltrækning på alle, som kommer forbi. Herinde finder nytårsfesten sted i restauranten Kolabrautin, hvor I kan nyde en smuk udsigt over havnen samt førsteklasses mad.

Hver person får:

  • Prosecco og kanapé
  • 3 retters gallamiddag
  • ½ flaske vin

Kl. 23.00 kører vi til et udkigspunkt over Reykjaviks fyrværkeri, og det er det blevet tid til at forberede jer til at skåle det nye år ind i prosecco! Når festen er klinget af, sluttes aftenen af med en bekvem transport tilbage til hotellet for at få den første søvn i det nye år.

Day
1 JAN

Hjemrejse (3n) eller Reykjavik på egen hånd

hallgrimskirkja, island, reykjavik, nyårsafton, julafton

Du, der har valgt en tur på 3 nætter, tager hjem i dag. Formiddagen er fri til egne aktiviteter, hvis I flyver hjem om eftermiddagen. Jeres transfer henter jer på, hotellet så det passer med jeres flyafgang. Vi ønsker jer godt nytår og håber, at starten på det nye år har været fantastisk!

Dagen efter nytårsaften står til fri disposition til jer der har valgt at forlænge turen. Hvis I bare trænger til en afslappet dag uden udflugter, er der masser at lave i Reykjavik. Nyd en gåtur gennem de gamle kvarterer, udforsk centrum eller lad tilfældighederne råde og se, hvor I ender. Lad de mange indtryk bundfælde sig over en god kop kaffe på en af byens hyggelige caféer, besøg et termisk bad eller et wellnesscenter.

I kan også tilkøbe en udflugt. Udforsk lavamarkerne rundt om Reykjavik med firhjulstrækker eller jeep. Eller kom tæt på Islands dyreliv: rid på islandske heste eller tag på hvalsafari. Om aftenen kan I booke en nordlystur, enten til vands eller til lands – måske kombineret med et dampbad i løbet af dagen? Mulighederne for en aktiv ferie er mange.

Day
2 JAN

Hjemrejse (4n)

Formiddagen er fri til egne aktiviteter, hvis I flyver hjem om eftermiddagen. Jeres transfer henter jer på, hotellet så det passer med jeres flyafgang. Vi ønsker jer godt nytår og håber, at starten på det nye år har været fantastisk!

Overnatning

Grandi

Centerhotel Grandi ★★★

Grandi

Centerhotel Grandi ★★★

På dette hotel bor du midt i Reykjavíks kreative kvarter, blot én gade fra havet nær havneområdet. Hotellet er som taget ud af 70’erne, når det gælder indretningen, og er blevet et mødested, hvor du både kan træffe andre gæster og folk fra lokalområdet.

Hotellet ligger ligesom de fleste af byens hoteller i rimelig gåafstand fra det meste. Du og dit selskab har for eksempel 5 minutter til havnen, 13 minutter til Laugavegur (byens førende butiksstrøg) og ca. 20 minutter til vartegnet Hallgrímskirkja.

Arnarhvoll

CenterHotel Arnarhvoll ★★★

Arnarhvoll

CenterHotel Arnarhvoll ★★★

Et moderne hotel med nærmest perfekt beliggenhed. Fra restauranten har du panoramaudsigt over byen, havet og bjergene. Beliggende i Reykjaviks hjerte, men i rolige omgivelser. På den anden side af gaden: det kendte koncerthus Harpa. Bag det: Atlanterhavet.

CenterHotel Arnarhvoll ligger i Reykjaviks hjerte og kan kaldes et 3- stjernet hotel med guldkant. Guldkanten kommer af udsigten fra hotellets skybar og af relax-afdelingen. Også restaurantetagen holder høj standard. Her kan du give dig god til ved morgenmaden eller aftensmaden, for at nyde omgivelserne.

Midgardur

Centerhotel Midgardur ★★★+

Midgardur

Centerhotel Midgardur ★★★+

Et lyst og moderne hotel i den rolige østlige udkant af centrum. Her får du ro og fred samtidigt med at du har Reykjavíks centrum og seværdigheder så som Hallgrímskirkja indenfor en kortere gangafstand.

Er du til moderne, lækre hoteller med indbydende fællesarealer, vil du trives her. Centerhotel Midgardur ligger i den østlige udkant af centrum. Hotellet ligger på shoppinggaden Laugavegur, og du har flere af Reykjavíks seværdigheder indenfor gangafstand.
 

Klettur

Hotel Klettur ★★★

Klettur

Hotel Klettur ★★★

Hotel Klettur ligger lige øst for centrum og er dermed et fint udgangspunkt for udflugter, idet mange seværdigheder ligger inden for gåafstand. "Klettur" betyder klippe, og sten-temaet går da også igen overalt på hotellet.

Laugavegur, Reykjaviks travleste gågade, ligger bare få minutters gang derfra, oh lidt længere væk ligger Hallgrímskirkja.

Anmeldelser af rejsen

lavagrottor, island
Meget velarrangeret tur med fint afstemt tid på egen hånd, både som helhed og på de fælles ture. Nytårsaften kan ikke holdes i bedre omgivelser end på kulturhuset Harpa: smukke omgivelser, fantastisk udsigt og dejlig mad og service. Og turen til bål midt på aftenen var en ganske særlig oplevelse og et fint brud på aftenen.
Vulkanrejser

Tilvalg

Her finder du de mulige tilvalg for lige præcis denne rejse. Vi har håndplukket de forskellige aktiviteter til dig, så du kan tilpasse rejsen perfekt til dig og dine rejseledsageres interesser. Her finder du alt fra actionfyldte eventyr til mere rolige aktiviteter. Kig nærmere på de udflugter og aktiviteter, som interesserer dig, og tilføj dem herefter som tilvalg, når du booker selve rejsen.

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE