hallgrimskirkja, island, reykjavik, nyårsafton, julafton
island, nytårsaften, fyrværkeri, reykjavik
harpan, reykjavik, island
Gejser, island, sommar
gullfoss, island, vinter
Fridheimar, tomater, island
Fridheimar
blå lagunen, island
harpan
harpan, island, reykjavik
nyårsresa, reykjavik, island
reykjanes, fyrverkerier, island, nyårsafton

Nytårsrejse til Island

4 Nætter fra 12.990,-

29 dec 2023
4 Nætter
fra 12.990,-

Pris 2023:
4 nætter: fra 12.990,-

Søg rejse

For syttende år i træk inviterer vi dig og dit nytårsselskab til Reykjavik for at skyde det nye år ind. Weekendpakken indeholder alt det bedste Reykjavik og omegn har at byde på: nyd en dukkert i den verdensberømte Blå Lagune under vinterhimlen, en tur rundt langs den imponerende Gyldne Cirkel samt en unik gallamiddag på selveste nytårsaften i Reykjaviks fedeste bygning Harpa, der byder på en fantastisk udsigt over havnen. Hele turen guides på svensk, og udover det guidede program får I god tid til at udforske byen på egen hånd.

29 dec: Velkommen til Island.
30 dec: Guidet udflugt til den gyldne cirkel.
31 dec: Bad i Den Blå Lagune om morgenen, egne oplevelser og nytårsfest med gallamiddag.
1   jan:  Reykjavik på egen hånd eller ekstra udflugt.
2   jan:  Hjemrejse.

Afgange 2023:
København. 29 dec: Afgang 13:05 - Ankomst 15:30.
Keflavik. 02 jan: Hjemrejse 08:00 - Ankomst 12:10.

Højdepunkter:

Bad i den Blå Lagune
Nytårsmiddag i restaurant La Primavera
Den Gyldne Cirkel

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. lufthavnskat og bagage.
4 nætter på valgt hotel i Reykjavík. Morgenmad indgår.
Velkomsttransfer med skandinavisk talende guide til hotellet i Reykjavík.
Udflugt til Den Gyldne Cirkel, inkl frokost (8 timer) med skandinavisk talende guide.
Transfer inkl. Comfort indgang til Den Blå Lagune, lån af håndklæde og en drink efter eget valg.
Nytårs gallamiddag i Reykjavik's spektakulære koncertsal, Harpa.
Prosecco og canapé, 4 retters gallamiddag, ½ flaske vin. (alkoholfrit alternativ tilgængeligt).
Nytårs skål ved 12-takten på et udsigtspunkt over Reykjaviks fyrværkeri.
Transfer til lufthavnen ved hjemrejsen.
I guides på skandinavisk af en dygtig islandsk lokalguide.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Den 31 dec og 1. januar kan i vælge mellem hvalsafari, nordlysturen, køre ATV, superjeeptur eller ridetur på islandske heste.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Flyvetider:

Afgange fra København:
29 dec: Afgang 13:05 - Ankomst 15:30.
Afgange fra Keflavik:
02 jan: Hjemrejse 08:00 - Ankomst 12:10.

Beskrivelse dag for dag

Day
29 DEC

Velkommen til Island

harpa, island, reykjavik

Ved ankomst til Keflavik lufthavn mødes I af vores skandinavisk talende guide, der byder jer velkommen til Island. Guiden ledsager dig til transferbussen, der tager dig til dit hotel i Reykjavik.

Resten af ​​aftenen kan du udforske byen på egen hånd. Måske går du langs promenaden eller beundre Hallgrímskirkjas arkitektur, før du spiser middag på en af ​​de mange restauranter. Vi har flere yndlingsrestauranter i Reykjavík - spørg os venligst inden din rejse, så hjælper vi dig med at finde en der passer til dig.

Day
30 DEC

Guidet udflugt til Den Gyldne Cirkel

geysir, island, vinter

Morgenmad på hotellet. Cirka kl. 09:30 afhentes I på hotellet til en guidet udflugt til Gullfoss og Geysir. Turen går fra Reykjavík til det majestætiske Gullfoss, ”det gyldne vandfald”, som er kendt som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

I nærheden af Gullfoss ligger det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I utallige chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem huller med boblende ler og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder. Hvis vejret tillader det, bliver sidste stop på turen et besøg i den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, der er verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig. Cirka kl. 17:00. Tilbage i Reykjavík, aftenen er fri til egen aktiviteter.

Derudover besøger vi det idylliske Friðheimar-dyrkningscenter, hvor du kan opleve magien bag dyrkningen af ​​lækre tomater og agurker. Dyrkningerne foregår uden pesticider og ved hjælp af den geotermiske varme, som Island har i overflod.

Day
31 DEC

Bad i den blå lagune, egne oplevelser og nytårsfest med gallamiddag

blå lagune, island

Om morgenen, efter en solid morgenmad, kører en guidet transferbus dig til Den Blå Lagune, en af ​​Islands mest berømte varme kilder. Her kan du slappe af i det mineralrige vand – en oase midt i en lavamark på vejen mellem lufthavnen og Reykjavík. Området har også en indendørs lagune og flere saunaer, alle opvarmet af de geotermiske kilder hundreder af meter under jorden.

Brug eftermiddagen på at vandre rundt i Reykjavik og opdage byens charme, måske et besøg i Hallgrimskirken eller en af ​​de hyggelige butikker?

Hvis du er sulten efter lidt spænding inden nytårsfejringen, kan vi anbefale "FlyOver Iceland", som er en virtuel oplevelse, tager cirka 35 minutter og kan lægges direkte i indkøbskurven. Det er en simuleret flyvning med dufte og lyde af det smukke islandske landskab, mens du svæver over hav, enge og bjerge. En smagsprøve på de magiske oplevelser, Island har at byde på.

Om aftenen skal I tage afsked med det gamle år og tage hul på det nye. Kl. 18.15 bliver I afhentet på hotellet, og kl. 18.45 ankommer I til Harpa, byens fedeste bygning. Bygningen er et arkitektonisk mesterværk, der med sin konstant facetterende transparente glasfacade indfanger myten om Island. Harpa indfanger og reflekterer byens lys, havet og himlen og udøver en uimodståelig tiltrækning på alle, som kommer forbi. Herinde finder nytårsfesten sted i restauranten Kolabrautin, hvor I kan nyde en smuk udsigt over havnen samt førsteklasses mad.

Hver person får:

  • Prosecco og kanapé
  • 4 retters gallamiddag
  • ½ flaske vin

Efter middagen går I i bus med guiden og der gives mulighed for at besøge et nytårsbål (hvis vejret tillader det) eller en byrundtur med guiden.
Omkring klokken 23.30 begynder en magisk opvisning af fyrværkeri over hele byen, som er en populær islandsk tradition nytårsaften.

Prosecco står klar ved bussen ved midnat for at fejre det nye år! Efter at festlighederne er stillet, slutter aftenen med en behagelig transfer tilbage til hotellet for den første søvn i det nye år.

Day
1 JAN

Reykjavík på egen hånd eller book spændende valgfrie udflugter

atv, reykjavik, island

Dagen efter nytårsaften står til fri disposition. Hvis I bare trænger til en afslappet dag uden udflugter, er der masser at lave i Reykjavik. Nyd en gåtur gennem de gamle kvarterer, udforsk centrum eller lad tilfældighederne råde og se, hvor I ender. Lad de mange indtryk bundfælde sig over en god kop kaffe på en af byens hyggelige caféer, besøg et termisk bad eller total afslapning i et af Reykjavíks kurbade, såsom Laugar Spa, Nordens største spa-anlæg.

Du kan også vælge en udflugt. Udforsk lavamarkerne omkring Reykjavík med quad eller superjeep. Tag en byrundtur, tag en tur på islandske heste eller tag på hvalsafari for at få mulighed for at komme tæt på havets mægtigste skabninger. Byen byder på overraskende god shopping på trods af størrelsen, og skulle shoppetrangen slå ind, er der masser af museer og hyggelige caféer til at sætte farten ned.

Om aftenen kan du booke en nordlysjagt, enten med båd eller på land – måske kombineret med et spabesøg tidligere på dagen? Der er mange valgmuligheder for dem, der ønsker at blive aktive.

Day
2 JAN

Hjemrejse (4n)

Hjemrejse om morgenen. Jeres transfer henter jer på, hotellet så det passer med jeres flyafgang. Vi ønsker jer godt nytår og håber, at starten på det nye år har været fantastisk!

Overnatning

Arnarhvoll

CenterHotel Arnarhvoll ★★★

Arnarhvoll

CenterHotel Arnarhvoll ★★★

Et moderne hotel med nærmest perfekt beliggenhed. Fra restauranten har du panoramaudsigt over byen, havet og bjergene. Beliggende i Reykjaviks hjerte, men i rolige omgivelser. På den anden side af gaden: det kendte koncerthus Harpa. Bag det: Atlanterhavet.

CenterHotel Arnarhvoll ligger i Reykjaviks hjerte og kan kaldes et 3- stjernet hotel med guldkant. Guldkanten kommer af udsigten fra hotellets skybar og af relax-afdelingen. Også restaurantetagen holder høj standard. Her kan du give dig god til ved morgenmaden eller aftensmaden, for at nyde omgivelserne.

Centerhotel Laugavegur

Centerhotel Laugavegur ★★★

Centerhotel Laugavegur

Centerhotel Laugavegur ★★★

Velkommen til et moderne og afslappet hotel midt i Reykjavíks berømte shoppinggade Laugavegur. Her har du et friskt og praktisk gemmested placeret lige midt i byens puls, tæt på restauranter, butikker, barer og kultur.

Skulle du ønske at forlade byens centrum, tilbyder hotellet også et afhentningssted for lufthavnsbusser og turistbusser lige uden for døren. Hotellet kan prale af ikke kun én, men to interessante restauranter. Atmosfæren på hotellet er afslappet og hjælper gæsterne med at slappe af efter dage med eventyr i eller uden for byen. Møblerne er smukt designet i varme farvetoner, og værelserne kombinerer varmt træ med store vinduespartier for at skabe en lys, men alligevel hyggelig atmosfære.

Fosshotel Reykjavik

Fosshotel Reykjavik ★★★★

Fosshotel Reykjavik

Fosshotel Reykjavik ★★★★

Et stort, moderne førsteklasses hotel med rolig beliggenhed og gåafstand til byens centrum. Med sine 16 etager har nogle værelser en storslået udsigt over byen og bugten. Hotellet har en førsteklasses restaurant, og baren Bjórgarðurinn, også kaldet "ølhaven", er et must-see.

Hotellets bar, Bjórgarðurinn ("ølhaven"), har over 100 forskellige øl på menuen. Personalet hjælper dig gerne med at finde den rette øl til den rigtige mad, og der er også mange forskellige færdiglavede smagsmenuer at vælge imellem. Lokalbefolkningen kan godt lide at komme ind og nyde en øl og en snak efter dagens arbejde. For de madinteresserede er der restauranten Haust, hvor Michelin-stjernekokken Jónas Oddur Björnsson skaber menuer, der følger årstidens råvarer og er inspireret af den islandske natur.

Anmeldelser af rejsen

lavagrottor, island
Meget velarrangeret tur med fint afstemt tid på egen hånd, både som helhed og på de fælles ture. Nytårsaften kan ikke holdes i bedre omgivelser end på kulturhuset Harpa: smukke omgivelser, fantastisk udsigt og dejlig mad og service. Og turen til bål midt på aftenen var en ganske særlig oplevelse og et fint brud på aftenen.
Vulkanrejser

Tilvalg

Her finder du de mulige tilvalg for lige præcis denne rejse. Vi har håndplukket de forskellige aktiviteter til dig, så du kan tilpasse rejsen perfekt til dig og dine rejseledsageres interesser. Her finder du alt fra actionfyldte eventyr til mere rolige aktiviteter. Kig nærmere på de udflugter og aktiviteter, som interesserer dig, og tilføj dem herefter som tilvalg, når du booker selve rejsen.

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE