gyllene cirkeln, island, gullfoss
blå lagunen, island
torvhus, island
akureyri, island
myvatn, island
godafoss, island
jardabodin, myvatn, island
valskådning, island
dettifoss, sydkusten, island
jökulsarlon, glaciär, glaciärlagun, sydkusten, island
jökulsarlon, glaciärlagun, island, sydkusten
reynisdrangar, sydkusten, island
seljalandsfoss, sydkusten, island
gejser, island
hallgrimskirkja, island

Vores klassiske rundrejse

6 Nætter fra 11.990,-

Maj - September
6 Nætter
fra 11.990,-

29. maj - 26. jun   fra 11.990,-

10. juli - 31. juli     fra 12.250,-

21. aug - 04. sep  fra 11.990,-

Søg rejse

Bliv med på vores populære og klassiske rundvisning i Island. Vi rejser over hele Island, og du får chancen for at besøge mange af Islands mest berømte steder. Hvad med fugleparadiset Myvatn, Europas største gletscher Vatnajökull, der sprøjter gejsere og dundrende vandfald? Vores tur fører dig ikke kun til de berømte seværdigheder, men giver dig også en god indsigt i Islands geografi og historie. Du bliver guidet på skandinavisk af en islandsk lokal guide, der gør steder og seværdigheder levende - en uforglemmelig oplevelse! Du kan finde mere detaljerede oplysninger om turen i løbet af dagsbeskrivelsen længere nede på siden.

Afgange 2022Maj - September, Søndage. Direkte fly fra København. Kontakt os venligst hvis I ønsker at rejse fra andre destinationer i Danmark.


Lige nu! Fri ombooking frem til 30 dage før afrejse for alle rejser.

Højdepunkter:

Besøg Akureyri
Besøg Myvatn
Gletsjerlagune Jökulsarlon

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
Rundrejse med skandinavisk- og engelsktalande guide, i følgende program.
6 nætter på 3- og 4-stjernede hoteller med privat bad/wc.
Måltider: 6 morgenmad.
Transfer fra lufthavnen til hotellet (evt. tilvalg: Den Blå Lagune)
Transfer ved hjemrejse fra hotellet til lufthavnen.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Bad i Blå Lagune
4 middage i løbet af rundrejsen
Privat transfer fra Keflavik lufthavnen til hotellet i Reykjavik t/r
Mulighed for at forlænge rejsen med 1 nat i Reykjavik (kontakt os venligst)
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Beskrivelse dag for dag

Day
Søndag

Ankomst til Island - Transfer til Reykjavik

blå lagunen, island

Afrejse fra København om morgenen eller eftermiddagen. Flyveturen til Island tager 3 timer. Efter ankomst kører transferbussen jer komfortabelt direkte til hotellet i Reykjavík. Transferbussen holder lige udenfor udgangen og afgår fra Keflavík lufthavn i forbindelse med flyets ankomst. Vælg transfer med eller uden stop med bad i Den Blå Lagune.

Vi overnatter i det centrale Reykjavik på Hotel Klettur*** eller lignende. Aftenen er fri til egne aktiviteter.

Day
Mandag

Reykjavik - Borgarfjördur - Skagafjördur - Akureyri

akureyri, island

Vi tager nordpå via Hvalfjordstunnelen til Borgarnes og derefter videre mod nord til Skagafjördur - hestenes dal.  Vi fortsætter via Öxnadalsheiði til Nordlandets hovedstad, Akureyri. Om sommeren byder Akureyri på et bredt udvalg af kulturtilbud og anden underholdning.
 
Overnatning og middag på Hotel Norðurland, eller lignende.  

Day
Tirsdag

Akureyri - Mývatn - Egilsstaðir

myvatn, island

Vi stopper ved vandfaldet Goðafoss, som ligger på vejen til Mývatn. Området omkring Mývatn består af lavasletter, vulkaner og bjerge. Man kan studere spændende lavaformationer i Dimmuborgir, pseudokratere og undervandsgrotter med geotermisk vand findes i Grjótagjá og ved besøget i Námaskarð kommer vi til at se hvæsende dampsøjler samt kogende svovl- og mudderhuller.

Næste stop er ved Dettifoss, som er et af de mest imponerende vandfald i Europa. Derefter kører vi over højlandet Mödrudalsöræfi til Egilstadir, hvor vi overnatter på Lake Hotel Egilsstaðir eller lignende.
 

Day
Onsdag

Egilstadir - Höfn

dettifoss, sydkusten, island

Vi forlader Egilsstaðir og kører sydpå langs den dramatiske og unikke kystlinje ved Østfjordene med små fiskerbyer og storslåede fjelde. Udsigten er betagende smuk. Vi overnatter i fiskerbyen Höfn på Hotel Edda Höfn.

Day
Torsdag

Höfn - Jökulsárlón - Skaftafell - Selfoss

jökulsarlon, glaciärlagun, sydkusten, island

Ikke så langt fra Höfn ligger gletsjersøen Jökulssárlón. Her flyder isbjerge, som har revet sig løs fra gletsjeren, rundt, og hele udsigten er eventyrlig. I gletsjertungerne træder den tusindårige ismasse frem med sin rene og klare blå farve. Fra lagunen løber en cirka en km lang flod ud i Atlanten. 

Turen fortsætter til Skaftafell Nationalpark, en smuk, grøn oase neden for Örfærajökull, det højeste punkt på Island (2119 m). Jeres rejse fortsætter over lavafelterne i Eldhraun og betragte de sorte gletsjerklitter i Mýrdalssandur. Vi kommer frem til Dyrhólaey via Reynisfjara , Islands sydligste punkt og kendt for sin lundekoloni. 

På vejen til Selfoss besøger I vandfaldene Skógafoss og Seljalandsfoss, to af Islands mest berømte vandfald. 
 
Overnatning og middag på Hotel Selfoss**** eller lignende. Hotell Selfoss har en fin SPA, som vi kan anbefale. 
 

 

Day
Fredag

Selfoss - Gullfoss - Geysir - Thingvellir - Reykjavik

gejser, island

Vi indleder dagen med at besøge Gullfoss, hvor vi kan opleve det majestætiske vandfald, måske landets smukkeste. Næste stop er det geotermiske område omkring Geysir, hvor vi kan opleve det fascinerende fænomen med den aktive gejser Strokkur, som hvert femte minut sprøjter en koghed vandkaskade højt op i luften.

Vi fortsætter vores færd til nationalparken Thingvellir, hvor verdens ældste parlament blev grundlagt. Fra Tingvellir tager vi til Reykjavik.
 
Vi overnatter i det centrale Reykjavik på Hotel Klettur*** eller lignende. Aftenen er fri til egne aktiviteter.

Bemærk! Angiv i receptionen på dit hotel aftenen inden hjemrejse, at du vil hentes af flybussen fra Reykjavík Excursions. Du vælger selv, hvilken af bussens afgange du vil tage, men sørg for at være i lufthavnen i god tid. Vi anbefaler, at du er i lufthavnen senest 2 timer inden afgang.

Day
Onsdag

Hjemrejse

Hjemrejse tidligt om morgenen. Vores transferbus henter jer på hotellet og kører jer til Keflaviks lufthavn til hjemrejsen.

Anmeldelser af rejsen

natur, island
Island er utroligt smuk. Landskabet varierer mellem lava, bjerge, vandfald, sne, gletchere og grønne områder. Virkelig spændende at sejle mellem isbjerge, komme bagom vandfald og komme højt op for at nyde udsigten. Den blå lagune er også en helt speciel oplevelse. Helt igennem en fantastisk ferie, som levede op til vore forventninger så godt og vel.
ebn

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE