flygplan, resa, till, island

Sådan kommer du til island

Fly

I skrivende stund har du tre forskellige flyselskaber at vælge imellem, når turen går til Island fra Skandinavien, nemlig Icelandair, SAS og Norwegian. Der er daglige flyafgange til Island fra Oslo, Stockholm og København hele året rundt. Flyrejsen fra Skandinavien tager omkring 3 timer.

Til og fra lufthavnen

Islands Internationale lufthavn hedder Keflavik og ligger omkring 45 kilometer syd for Reykjavik. Der går lufthavnsbusser mellem Reykjavik og lufthavnen i forbindelse med alle flyankomster og -afgange, og turen tager ca. 45 minutter. Lufthavnsbusserne sætter dig af på BSI busterminalen i Reykjavik, hvorfra du nemt og hurtigt kommer videre til dit hotel i Reykjavik.

Et tip til ankomsten er at tage en lufthavnsbus, som kører via Den Blå Lagune. Lagunen ligger perfekt placeret på ruten mellem lufthavnen og Reykjavik og er den perfekte introduktion til Island. I tilfælde af flyforsinkelser er der desværre den ulempe, at du så måske kommer for sent til det bookede tidspunkt i lagunen.

Hvad angår hjemrejse går der lufthavnsbusser fra Reykjavik til Keflavik i forbindelse med alle fly. Dagen inden du rejser hjem, bedes du informere receptionen på dit hotel om, at du ønsker afhentning. Busserne henter passagererne fra alle hoteller og pensionater, men går også direkte fra busterminalen BSI lige uden for det centrale Reykjavik.

TIL ISLAND MED FÆRGE

Færgen Norröna har regelmæssig passager- og bilfærgetrafik til Island året rundt. Tag bilen eller campingvognen med på skibet, og rejst rundt enkelt og bekvemt på Island, mens I udforsker afsides beliggende serværdigheder på rejsen.

Norröna afgår fra Hanstholm i Danmark og Bergen i Norge og anløber Seydisfjördur på den østlige del af Island en gang om ugen. Færgen passerer også Tórshavn på Færøerne og Shetlandsøerne i sommerhalvåret.

Kontakt Ferry Center, hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Pakkerejser

Hos Vulkanrejser tilbyder vi et bredt udvalg af færdige pakkerejser, hvor flyveturen til Reykjavik altid indgår. Her får du et eksempel på en af vores pakkerejser!

Weekendresa Island
4.7

Klassisk weekend

Weekendrejser

En varieret rejse som tager jer forbi Islands største og meste klassiske seværdigheder. Første aften tilbringer I i hyggelige Reykjavik, og næste dag får I mulighed for at opleve flere af landets berømte naturfænomener, bl.a. de varme kilder ved Geysir og det mægtige vandfald Gullfoss. På tredjedagen er formiddagen til fri afbenyttelse, mens I om eftermiddagen nyder et uforglemmeligt bad i Den Blå Lagunes varme og mineralholdige vand. De efterfølgende dage kan I booke en eller flere af vores spændende aktiviteter, eller I kan udforske Reykjavik på egen hånd. Du finder detaljerede rejseoplysninger under beskrivelserne af de enkelte dage længere nede på siden.De følgende dage kan I booke jer ind på ridning, hvalsafari, superjeepsafari og andre udflugter i løbet af opholdet – eller koble af i Reykjavik på egen hånd. Dag 1: Ankomst til Island og aften i Reykjavik. Dag 2: Gejsere, gyldne vandfald og Thingvellir. Dag 3: Egne aktiviteter & Blue Lagoon om aftenen. Dag 4-6: Hjem tur eller dag til dit eget eventyr. Afgange 2020: Hele året, dagligt. Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.   Klimakompensation Når du rejser med os, klimakompenserer du automatisk for flyrejserne. Vi har nemlig inkluderet klimakompensationen i alle vores rejser. Læs mere her.

3-5
Nætter
fra 4.950,-
bilresa, runt, Island, Snaefellsnes
4.8

Island rundt med Snaefellsnes

Kør selv ferie

Velkommen til vores mest omfattende Islandsrejse. Med udlejningsbil kommer I rundt på øen via rigsvej 1, og oplever den islandske naturs ekstreme og smukke seværdigheder. I kører over højdedrag, gennem lavafelter, langs vilde kystlinjer, fjorde og storslåede gletsjere. Et af højdepunkterne på rejsen, til forskel fra rejsen med 7 nætter, er Snæfellsnes-halvøen, som troldbinder med sin magiske natur. Rejsen er en af vores populæreste under sommerperioden og du kan forlænge den med yderligere en nat, hvis du ønsker mere tid i Reykjavík. Samlet kilometertal: 2330 km   Dag 1: Ankomst til Island - Blå Lagunen - Reykjavík. Dag 2: Reykjavík - Gyldne Cirkeln - Selfoss. Dag 3: Selfoss - Kirkjubaejarklaustur. Dag 4: Kirkjubaejarklaustur - Höfn. Dag 5: Höfn - Egilsstaðir. Dag 6: Egilsstaðir - Mývatn. Dag 7: Mývatn - Akureyri. Dag 8: Akureyri - Siglufjördur - Hrutafjördur.  Dag 9: Hrutafjördur – Snaefellsnes. Dag 10: Snaefellsnes – Hraunfossar - Reykjavík. Dag 11: Hjemrejse. Afgange 2020: April - Oktober; daglig Dagligt direkte fly fra København og under maj - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.   Klimakompensation Når du rejser med os, klimakompenserer du automatisk for flyrejserne. Vi har nemlig inkluderet klimakompensationen i alle vores rejser. Læs mere her.

10
Nætter
fra 10.905,-