Island

Ridning på Islandske hester

OPLEV ISLAND PÅ AUTENTISK MANÉR

Den stærke og stabile islandske hest er en central del af livet på Island og bør bestemt opleves, hvis du opholder dig på øen længere end et par dage. Det er muligt at ride hele året rundt, og der findes næppe nogen bedre måde at opleve den islandske natur på end fra hesteryg. Denne ældgamle transportform egner sig nemlig perfekt til Islands uvejsomme terræn. Hesten fører dig sikkert over fjeldet, gennem sneen og over elve. På vejen tager I måske en badepause ved en varm kilde.

Nogle af de bedste rideområder ligger på den sydlige del af halvøen Snæfellsnes (her ligger flere prisbelønnede stalde), Skagafjördur (islandsk kommune med flere islandske heste end mennesker!) Og Hella (på sletterne i Heklas skygge ligger flere store gårde, der tilbyder både lange og korte rideture).

Udvalget af ture er stort. Vælg mellem alt fra 90 minutter til 10 hele dage. På de længere ture kommer du dybere ind i den islandske vildmark og får lov til at opleve landet, som islændingene selv har gjort det gennem århundreder. På de lange ture har I en større hesteflok med, så deltagerne kan bytte hest undervejs, og hestene kan skiftes til at hvile.

Et andet aspekt er sværhedsgraden. Nogle rideture er rolige og velegnet til uerfarne ryttere, mens andre er mere udfordrende og kræver erfaring. Den bløde og smidige gangart tølt er unik for den islandske hest og gør selv lange rideture til en behagelig oplevelse for rytteren.

Generelle oplysninger om riderejser
Information om sværhedsgrader, pakkeliste og mange andre vigtige oplysninger finder du her:
Mere information

TAG PÅ RIDETUR PÅ ISLAND

Nedenfor kan du læse om og booke nogle af vores håndplukkede udflugter og pakkerejser med fokus på ridning. Vil du selv finde et sted at ride, er det intet problem. Overalt på Island findes der gårde, som tilbyder hesteridning, så mulighederne er mange.

Længere rideture

Ridning, Island, Islandshäst, Häst
4

Southern Comfort

Rideferie

Du rider spændende dagsture i området omkring Eldhestars gård og oplever de fantastiske kontraster i den islandske natur – fra den brusende gletsjerelv Ölfusá med fuld fart på til brede enge, takkede fjelde og varme, geotermiske kilder i Reykjadalur. I rider på naturskønne stier i varieret terræn, og bor komfortabelt på hotel Eldhestar eller et nærliggende hotel. Når I er færdige med dagens ridning, kan I se frem til en dukkert i det varme vildmarksbad, et godt måltid og en komfortabel seng. Dagsturene kombineres på forskellige måder ud fra dagens vejr og deltagernes ridefærdigheder. Du finder detaljerede rejseoplysninger under beskrivelserne af de enkelte dage længere nede på siden. Dag 1: Ankomst til Keflavík - transfer til Reykjavík - Hveragerdi Dag 2: Ridning i Ölfusá og varme bade. Dag 3: Ridetur til Reykjadalur og varme kilder. Dag 4: Ridetur langs Ingólfsleden. Dag 5: Hjemrejse (4N) eller strandture (5N). Dag 6: Hjemrejse (5N). Afgange 2020: Maj - september; dagligt. Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund på udvalgte dage. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark. Generelle oplysninger om riderejser Information om sværhedsgrader, pakkeliste og mange andre vigtige oplysninger finder du her: Mere information   Klimakompensation Når du rejser med os, klimakompenserer du automatisk for flyrejserne. Vi har nemlig inkluderet klimakompensationen i alle vores rejser. Læs mere her.

4-5
Nætter
fra 9.135,-

 

Dagsturer

<% totalFilter %> filter applicerade