Ridning, Island, Islandshäst, Häst
Ridning, Lava, Islandshäst
Ridning, Islandshäst
Ridning, Skog, Islandshäst
Strand, Ridning, Islandshäst
Varm källa, Ridning, Island
Hästar, Flock

Southern Comfort

4-5 Nætter fra 11.800,-

Maj - September
4-5 Nætter
fra 11.800,-

maj - jul   fra 11.850,-
aug - sep fra 11.800,-

Søg rejse

Du rider spændende dagsture i området omkring Eldhestars gård og oplever de fantastiske kontraster i den islandske natur – fra den brusende gletsjerelv Ölfusá med fuld fart på til brede enge, takkede fjelde og varme, geotermiske kilder i Reykjadalur. I rider på naturskønne stier i varieret terræn, og bor komfortabelt på hotel Eldhestar eller et nærliggende hotel. Når I er færdige med dagens ridning, kan I se frem til en dukkert i det varme vildmarksbad, et godt måltid og en komfortabel seng. Dagsturene kombineres på forskellige måder ud fra dagens vejr og deltagernes ridefærdigheder. Du finder detaljerede rejseoplysninger under beskrivelserne af de enkelte dage længere nede på siden.

Afgange 2024: Maj - september; bestemt dato.

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund på udvalgte dage.


Generelle oplysninger om riderejser
Information om sværhedsgrader, pakkeliste og mange andre vigtige oplysninger finder du her: Mere information

Højdepunkter:

Reykjadalur
Ingólfsfjall
Strandtur på naturskøn sort strand

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
4 nætter: Overnatning 3 nætter på Island på Hotel Eldhestar, 1 nat på hotel/pensionat i Reykjavik.
5 nætter: Overnatning 4 nætter på Island på Hotel Eldhestar, 1 nat på hotel/pensionat i Reykjavik.
Ridning 3 - 4 dage. Dagsetaper på 55 - 70 km (4-7 timers ridt).
Rideturen omfatter helpension (morgenmad, frokost og aftensmad), dog ikke aftensmad den sidste aften.
Transport til og fra Reykjavik i forbindelse med rideturen.
Turene guides på engelsk/skandinavisk.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Transfer til/fra lufthavnen til/fra Reykjavik.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst til Keflavík - transfer til Reykjavík - Hveragerdi

Dag 1

Efter ankomsten til Keflavíks lufthavn tager du lufthavnsbussen mod Reykjavík til BSÍ. Her venter en repræsentant fra Eldhestar og videre transport sker til Eldhestars gård Vellir, der ligger lige uden for det lille samfund Hveragerði. Vi spiser velkomstmiddag sammen og gennemgår detaljerne for de kommende dage.

Day
Dag 2

Ridtur Ölfusá og varmt bad

Dag 2

På dagens tur oplever I, hvordan det smukke sydislandske landskab åbner sig op mellem fjeldene og havet. Vi rider langs floden Ölfusá ned til en ø i floddeltaet. Herefter sætter vi kursen mod bjergene og fortsætter langs fjeldet Reykjafjall, hvor både får og heste græsser om sommeren. Inden aftensmaden kan I slappe af i vildmarksbadet på Hotel Eldhestar eller i det store og varme vildmarksbad i Hveragerðis berømte swimmingpool.

Day
Dag 3

Ridtur till Reykjadalur och varma källor

Dag 3

Denne dag byder på storslåede panoramaudsigter, der viser den islandske naturs mange ansigter. Vi rider gennem golde lavamarker mod de grønne bakker i dalen Reykjadalur. I dalen Reykjadalur venter varme kilder og muligheden for at tage en afslappende dukkert i en varm bæk. På vej tilbage til gården Vellir bliver I forkælet med en fantastisk udsigt over vandfaldet Djúpagilsfoss. Det spektakulære skue fortsætter hele vejen ned til kysten, hvor man på dage med klart vejr kan se helt til Vestmannaøerne. Dette er en enestående mulighed for at opleve den islandske natur i al dens mangfoldighed og pragt.

Day
Dag 4

Ridtur längs Ingólfsleden

Dag 4

I rider på naturskønne stier, der egner sig fremragende til tølt, og følger senere i fodsporene på den første nybygger Ingólfur Arnarsson. Turen går langs fjeldet Ingólfsfjall, der er opkaldt efter ham. På vejen kommer I forbi en kopi af et langhus fra vikingetiden. Når I er færdige med dagens ridning, kan I varme jer med en kop kaffe eller te og nyde et stykke hjemmebagt kage. Aftenens program bestemmer I selv.

Hvis I har valgt rejsen på 4 nætter, bliver I transporteret til jeres hotel i Reykjavik om aftenen.

Day
Dag 5

Hjemrejse (4n) eller strandritt (5n)

Rejsen på 4 nætter:

Morgenmad på hotellet. Hvis I har valgt at tilkøbe transfer til lufthavnen, bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen. I har også mulighed for at bestille lufthavnstransfer på hotellet.

Rejsen på 5 nætter:

I dag starter vi med en ridetur på stranden ved den lille fiskerby Þorlákshöfn. Vi følger stranden til det punkt, hvor elven Ölfusá møder havet. Derefter fortsætter vi rideturen langs de bløde flodbredder tilbage til Vellir (turen kan også starte på Eldhestars gård og slutte ved Þorlákshöfn, afhængigt af tidevandet). Om aftenen bliver I transporteret til jeres hotel I Reykjavik.

Day
Dag 6

Hjemrejse (5n)

Morgenmad på hotellet. Hvis I har valgt at tilkøbe transfer til lufthavnen, bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen. I har også mulighed for at bestille lufthavnstransfer på hotellet. 

Anmeldelser af rejsen

Bakgrund
Eldhestar är en pärla. Bra boende, jättegod mat och fantastiskt bra organiserat med ridningen och allt runtomkring. Blev störtförälskad i dessa underbara hästar och ridguiden var kanon!
Asta

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE