Ridning island
Reykjadalur, Islandshäst, Ridning
Reykjadalur, Islandshäst, Ridning
Reykjadalur, Islandshäst, Ridning
Reykjadalur, Islandshäst, Ridning
Reykjadalur, Islandshäst, Ridning

Eldhestars bedste

5 Nætter fra 16.500,-

Maj - September
5 Nætter
fra 16.500,-

maj - jul   fra 16.500,-
aug - sep   fra 16.600,-

Søg rejse

På denne tur kan I opleve Eldhestars bedste dagsetaper fra de forskellige korte og lange ture på det sydlige Island. Vi skal opleve Maradalur -Hestenes dal. Vi skal også opleve kratersøerne Kattatjarnir og dalen Reykjadalur. Desuden oplever vi tur nr. 6, Strandturen - Dagstur Deluxe. Til sidst oplever vi nationalparken Thingvellir, et af de to steder på Island, som er med på UNESCO's liste over verdensarv.

Afgange 2024: Maj - september; daglig. Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund udvalgte ugedage.

Generelle oplysninger om riderejser
Information om sværhedsgrader, pakkeliste og mange andre vigtige oplysninger finder du her: Mere information

Højdepunkter:

Thingvellir
Kratersøerne Kattatjarnir
Reykjardalur

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
Overnatning 4 nætter på Hotel Eldhestar, 1 nat i Reykjavik.
Ridning 4 dage - 75 km.
Rideturen omfatter helpension (morgenmad, frokost og aftensmad), dog ikke aftensmad den sidste aften.
Transport til og fra Reykjavik i forbindelse med rideturen.
Turene guides på engelsk/svensk.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Transfer til/fra lufthavnen til /fraReykjavik.
Afbestillingsforsikring.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst til Keflavík - Reykjavik - Hotel Eldhestar i Hveragerdi

Dag 1

Turdeltagerne ankommer til Keflaviks lufthavn, Island. I tager bussen fra Keflavik til Reykjavik (BSÍ). I bliver modtaget af repræsentanter fra Eldhestar kl.17.30 - 18,00, som sørger for videre transport til vores gård Vellir, der ligger i nærheden af Hveragerdi. Der bliver I indkvarteret på Hótel Eldhestar. Den første aften spiser vi alle middag sammen, og Eldhestar fortæller om de kommende dage.

Day
Dag 2

Ridetur Vellir - Þorlákshöfn

Dag 2

Efter opvarmning i Vellirs paddock begiver vi os til den mægtige flod Ölfusá. Vi rider gennem Ölfusforir, hvor vi bør se fugle af forskellige slags. Langt mod øst ser vi Eyjafjallajökull samt Mt. Hekla. Vi bevæger os langs Ölfusás vestlige bred, ridning med meget behageligt spor. Endelig når vi den Islands sydlige strande og drejer vestpå langs kysten. Vi afslutter dagen nær samfundet Þorlákshöfn og tager tilbage til Vellir.

Day
Dag 3

Ridetur Kolviðarhóll - Heiðarbær

Dag 3

Vi begynder dagen i Kolvidarhóll. Vi rider nordpå langs fjeldene Húsmúli og Hengill. Vi når Engidalur-dalen og fortsætter ad en smal sti. Vi sidder af og leder hestene gennem den trange kløft til den smukke Marardalur (Hestenes dal). Vi fortsætter langs Hengill og derefter vest for Sköflungur på fine ridestier. Nord for Sköflungur få vi efterhånden en fin udsigt over søen Thingvallavatn. Søen ligger ved den kløft, hvor islændingene i århundreder holdt deres demokratiske møder – Altinget. Vi fortsætter til Heiðarbær, hvor vi afslutter dagen.

Day
Dag 4

Ridetur i Skógarhólar

Dag 4

I dag rider vi ad naturskønne stier gennem skov og over lava ved nationalparken Thingvellir. Vi passerer ødegårde som Hrautún og Skógarkot. Fra gården Gjábakki har vi en enestående udsigt over nationalparken. Vi kan se søen Thingvallavatn, den største sø på Island. Dette er også det område, hvor den nordamerikanske og europæiske kontinentalsokkel mødes. Vi tager den øvre rute tilbage til Skógarhólar. Derfra tager vi tilbage til Vellir. 23km, 5-6 timer.

 

Day
Dag 5

Ridetur langs Reykjadalur

Dag 5

Vi rider op i fjeldene og får igen en fantastisk udsigt over søen Thingvallavatn. Når vi er kommet over endnu et fjeld, rider vi langs to vulkanske kratersøer Kattartjarnir. Vi klatrer op til et grønt område med varme kilder. Derefter mødes vi af de stejle klippeformationer, som leder os ned til de varme kilders dal Reykjadalur. I dalens varme vandløb tager vi en dukkert, inden vi vender tilbage til Hveragerdi, hvor turen slutter. Inden vi rider ned ad fjeldet, nyder vi den storslåede udsigt over havet og Vestmannaøerne. Vi kører i bil tilbage til Reykjavik omkring kl. 17:00

*Bemærk venligst, at middagen den sidste aften ikke er inkluderet.

Day
Dag 6

Hjemrejse

Morgenmad på hotellet. Hvis I har valgt at tilkøbe transfer til lufthavnen, bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen. I har også mulighed for at bestille lufthavnstransfer på hotellet.

Anmeldelser af rejsen

Bakgrund
Mycket bra organiserat, utmärkta hästar, bra ridledare med kunskap om Isländska sagor och sägner Underbara, varierande marker att rida på. Härlig blandning av människor, yngsta 16 år äldsta 84 år. Upphämtning fungerade bra.
Helhelts intrycket: Mycket nöjd
Kent

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE