worldclass, spa, island

Spa og afslapning

BESØG ET SPAPARADIS OG KOM HELT NED I GEAR

Intet besøg på Island ville være komplet uden at have nydt øens geotermiske kilder. Uanset hvor du befinder dig på Island, er der aldrig langt til et varmt bad – enten under åben himmel eller indendørs. Om sommeren er det noget helt særligt at lade sig synke ned i en varm kilde under midnatssolens skær; om vinteren gør kontrasten mellem den kolde luft og det varme vand den islandske badetradition til en helt unik oplevelse.

Island rummer mange eksotiske badesteder, herunder den varme flod i Landmannalaugar, kraterbassinet Vití ved Askja, og naturbadet i Mývatn. Er du på udkig efter badeoplevelser tæt på Reykjavik, har vi samlet nogle tips til dig.

VARME UDENDØRSBASSINER

Reykjavik har flere swimmingpools, der alle har deres unikke særpræg. Åbningstiderne er lange og priserne små, og badeture er derfor en naturlig del af hverdagen på Island. Høje hygiejnestandarder gør det muligt at holde klorniveauet på et absolut minimum. Slap af i en af de varme "heitur pottur" med temperaturer på mellem 36 og 42 grader, perfekt inden du tager dig en forfriskende svømmetur i motionsbassinerne! Om vinteren kan du opleve den spændende kontrast mellem det varme vand og de vinterlige omgivelser, måske endda i form af snevejr.

SPA I REYKJAVIK

Reykjavik huser diverse spafaciliteter, hvor du kan nyde et afslappende bad og en tur i sauna eller forkæle dig selv med en omgang massage og en ansigtsbehandling. I hjertet af Reykjavik ligger Laugar Spa, den største af byens spafaciliteter. Her bydes der inden for i en lækker skønheds- og massagesalon, fitnesscenter, udendørs svømmebassiner, indendørs pool og en eksklusiv spa.

NAUTHÓLSVÍKS GEOTERMISKE STRAND

Du behøver ikke at være vinterbader for at besøge stranden i Nauthólsvík. Atlanterhavet burde egentlig være modbydeligt koldt på dette sted, men varmt geotermisk vand bruges til at opvarme denne lille bugt om sommeren, så den får en behagelig badetemperatur. Sand og strandcafé fuldender billedet af en vaskeægte badestrand.

DEN BLÅ LAGUNE

Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig Islands mest berømte seværdighed. Midt i en lavamark lidt uden for Reykjavik ligger Den Blå Lagune, et spa- og badeanlæg med geotermisk vand. Vandet har en unik sammensætning af mineraler, kvarts og alger, hvilket også giver vandet sin turkise farve. Vandet har en plejende effekt på huden, men et besøg i Den Blå Lagune er skam ikke kun sundt for kroppen, men i lige så høj grad for sindet. Forkæl dig selv lidt ekstra med en massage og en spabehandling. Du kan også købe produkterne fra Den Blå Lagunens egen hudplejeserie med hjem. Der går busser direkte fra lufthavnen til Den Blå Lagune. Hvorfor ikke lægge flyturen og hverdagens stress og jag bag dig med et besøg i Den Blå Lagune, inden du fortsætter turen ind til Reykjavik?

FORKÆL DIG SELV MED ISLANDSKE SPAOPLEVELSER

Neden for kan du se nærmere på og booke nogle af vores håndplukkede spa-rejser. Uanset hvilken rejse du vælger, har du selvsagt altid mulighed for at besøge Islands spa-områder på egen hånd.

Dagsturer

<% totalFilter %> filter applicerade