spa, weekend, island, reykjavik
reykjavik, island
restaurang, reykjavik, island
laugar-spa-island
blå lagunen, island
reykjavik, island

Spaweekend i Reykjavik

3-4 Nætter fra 6.650,-

Hele året
3-4 Nætter
fra 6.650,-

jan - mar   fra 6.950,-

apr - jun   fra 6.650,-

jul - sep   fra 7.500,-

okt - dec   fra 6.650,-

 

 

Søg rejse

Det er svært at forestille sig et bedre sted til afkobling end Reykjavik med sine mange spaanlæg, skønne atmosfære og varme bade under åben himmel. På denne rejse får I et program, der er skræddersyet til rekreation – inklusive besøg og behandling på Laugar Spa, som er Nordens største spa. I bader i Den Blå Lagune, hvor vandet har en unik sammensætning af mineraler og alger med en velgørende effekt på huden – men et besøg her er mindst lige så godt for sindet som for resten af kroppen.

Afgange 2023: Hele året; dagligt.

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage og fredage.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

Højdepunkter:

Bad i den Blå Lagune
Valgfri behandling på Laugar Spa
Middag på Sjavargrillid

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
3 eller 4 nætter på hotel under hele opholdet
Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
Transfer Keflavik lufthavn – hotel i Reykjavik.
Middag på Restaurant Sjavargrillid i Reykjavík
Entré til Laugar Spa, inklusive valgfri behandling – vælg mellem 10 forskellige behandlinger.
Udflugt til Den Blå Lagune med bad.
Komfort entre til Blå Lagune og håndklædelån
En gratis drink under badet
Bekvem bustransfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Udflugter dag 4 (pakke med 4 nætter) – vælg mellem rideture, hvalsafari, busudflugt til Den Gyldne Cirkel.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Middag på Restaurant Sjavargrillid i Reykjavk

reykjavik, island

Afrejse fra Danmark om morgenen eller eftermiddagen. Flyrejsen til Island tager 3 timer. Transfer fra lufthavnen tager omkring 50 minutter, og I bliver kørt helt hen til jeres hotel. Når I har tjekket ind, kan I udforske byen eller slappe af på hotellet et par timer, inden det er tid til middag på Restaurant Sjavargrillid i Reykjavk.  

Den hyggelige kvalitetsrestaurant er kendt for sit udsøgte køkken. På restauranten kan I vælge mellem fire forskellige toretters aftenmenuer, der består af enten fisk eller lam med forskellige forretter. I vælger først jeres menu på selve restauranten!

Day
Dag 2

Oplev Reykjavik – besøg og behandling på Laugar Spa

laugar, spa, island

Om formiddagen kan I udforske Reykjavik, som er velegnet til en hyggelig spadseretur, besøg på museer eller shopping. Om eftermiddagen besøger I Laugar Spa, der ligger i hjertet af Reykjavik og er Nordens største spaanlæg. Her finder I skønheds- og massagesalon, fitnesscenter, udendørsbassiner, indendørsbassiner og en eksklusiv spa.

På Laugar Spa kan I vælge en valgfri behandling blandt 10 forskellige behandlinger á 50-90 minutters længde. Vælg mellem aromaterapi, forskellige massagebehandlinger, ansigtsbehandling – læs mere nedenfor. Aftenen er fri til jeres egen rådighed.

Day
Dag 3

Udflugt til den Blå Lagune

blå lagunen, island

Dagens højdepunkt er en udflugt til den Blå Lagune, en oase midt i et lavafelt på vejen mellem Keflaviks lufthavn og Reykjavik.

Den Blå Lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Transport videre til hotellet i Reykjavik

Day
Dag 4

Reykjavik på egen hånd – tilvalgte udflugter (rejselængde 4 nætter)

reykjavik, island

Afhængigt af hvor længe I bliver, har I mindst én dag fri til egne opdagelser og udflugter. I kan vælge at tilføje nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter på disse dage. Nedenfor har vi angivet en liste over de tilvalgsaktiviteter, som vi anbefaler til jeres ophold.

I kan udforske verdens nordligste hovedstad. I kan slentre rundt i byen blandt restauranter, caféer og hyggelige shoppinggader. For de kulturinteresserede er der adskillige museer i byen. Hvis interessen er der, kan i tilbringe aftenen på en hyggelig pub eller på et gyngende dansegulv. Reykjavík kendt for sit hotte natteliv.

Day
Sista dagen

Hjemrejse

I forbindelse med flyets afgang bliver I hentet på jeres hotel af en minibus, som kører jer til lufthavnen. 

Anmeldelser af rejsen

lavagrottor, island
(ingen recension)
Lämna gärna en recension efter din resa!
Vulkanrejser

Tilvalg

Her finder du de mulige tilvalg for lige præcis denne rejse. Vi har håndplukket de forskellige aktiviteter til dig, så du kan tilpasse rejsen perfekt til dig og dine rejseledsageres interesser. Her finder du alt fra actionfyldte eventyr til mere rolige aktiviteter. Kig nærmere på de udflugter og aktiviteter, som interesserer dig, og tilføj dem herefter som tilvalg, når du booker selve rejsen.

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE