superjeep, island

Ture med superjeep

UDFORSK ISLANDS ØDEMARK MED EN SUPERJEEP

En superjeep er en modificeret firhjulstrukket jeep, der er specialudstyret til at klare ujævne og lumske terræner. Det gør den perfekt til at nå frem til mange af Islands mest spændende seværdigheder. Grundet det begrænsede deltagerantal er turene med superjeep mere personlige og kan tilpasses jeres ønsker i langt højere grad end en bustur med mange gæster. Du får en mere personlig kontakt til de dygtige guider, der kan fortælle dig om naturen og give dig en dybere forståelse af den islandske vildmark.

Det mest populære område til ture med superjeep er naturreservatet Thórsmörk. Dette storslåede naturområde er et af de mest isolerede på Island og er omgivet af de tre gletsjere Eyjafjallajökull, Tindfjallajökull og Mýrdalsjökull. Derfor er dette skovklædte område grønnere og mere frodigt end øens ellers så golde landskaber. Derfor er det heller ikke så mærkeligt, at hjertet af Thórsmörk kaldes Godaland – Gudernes Land.

Thórsmörk virker måske umiddelbart lettilgængeligt, idet området kun ligger ca. 21 km fra Reykjavik, men vejen derind går over den farlige Krossá-flod. Selv hvis du ankommer med firehjulstrækker, er du nødt til at parkere og fortsætte videre på anden måde – for eksempel med en superjeep. Der går busture til dele af Thórsmörk fra maj til oktober, men resten af året er superjeep et must for at besøge dette afsidesliggende, overraskende landskab.

Et andet område, vi virkelig anbefaler at udforske med superjeep, er Landmannalaugar, der byder på en unik kombination af flerfarvede bjerge, lavastrømme og naturligt opvarmede kilder, som du kan stoppe og tage en dukkert i undervejs på din superjeep-safari.

OPLEV ISLAND MED SUPERJEEP

Nedenfor kan du læse om og booke nogle af vores håndplukkede pakker eller udflugter med superjeep. Hvis du selv vil køre, skal du have et gyldigt B-kørekort, være mindst 25 år gammel og være en erfaren bilist. En udflugt med superjeep kan vare alt fra nogle timer til flere dage og kan kombineres med andre aktiviteter som f.eks. snescooter, ridning, rafting.

 

Dagsturer

<% totalFilter %> filter applicerade