gullfoss, island

Sightseeing

OPLEV ISLANDS VILDMARK MED KOMFORT

For dig som drømmer om spektakulære naturoplevelser og total frihed, er det en oplagt ide at tage på vandre- eller ridetur i vildmarken med telt. Går dine ønsker i retning af et noget højere komfortniveau end dette, findes der mange forskellige sightseeingture at vælge imellem, med eller uden guide.

Busture er selvsagt ikke den eneste måde at opleve Island på. Du kan f.eks. også opleve Islands unikke natur på snescooter, med super-jeep, ATV eller helikopter. Med så mange forskellige udflugtsmål og transportmidler finder du uden problemer den perfekte løsning. Mange af disse ture handler ikke kun om sightseeing, men er tætpakket med spændende aktiviteter såsom rafting, ridning eller gletsjervandring.

Før du tager afsted, anbefaler vi dig at overveje, hvor på øen du vil have din base. Mange vælger hovedstaden Reykjavik. Her får du det bedste af to verdener: alle storbyens kultur- og fritidstilbud i kombination med masser af spændende udflugter i umiddelbar nærhed. Længere ude på landet er arrangørerne i højere grad lokale indbyggere, der er opvokset med naturen omkring sig og derfor kan tilbyde særligt autentiske oplevelser. De kan besvare alle dine spørgsmål og viser dig det ægte Island.

<% totalFilter %> filter applicerade