sydkusten, island, strand
reykjavik, solnedgång, sommar, island
gejser, island
gullfoss, gyllene cirkeln, island
thingvellir, island
fontana, wellness, spa, island
valskådning, valfena, reykjavik, island
vattenfall, seljalandsfoss, sydkusten, island
reynisfjara, strand, lava, sydkusten, island
Sky Lagoon, Island
austurvollur, reykjavik, island
reykjavik, harpa, island
solfur, reykjavik, island

Den klassiske sydkyst og Reykjavík

5-7 Nætter fra 9.200,-

Hele året
5-7 Nætter
fra 9.200,-

jan - mar  fra ,-
apr - jun   fra 10.000,-
jul - sep   fra 10.400,-
okt - dec  fra 9.200,-

Søg rejse

Bestseller

Tilbring en uge med magiske miljøer og oplevelser. Bad i naturligt opvarmet vand, tag på hvalsafari og oplev naturfænomenet langs sydkysten. Der vil også være tid til at I kan gøre jer bekendt med Reykjavíks intense kultur- og musikliv. En rejse som giver en perfekt introduktion til Islands unikke kultur og natur.

Afgange 2024: Hele året; dagligt.

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.

 

Højdepunkter:

Den Gyldne Cirkel
Bad i Sky Lagoon
Vandfaldet Seljalandsfoss
Hvalsafari

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
5, 6 eller 7 nætter på hotel i Reykjavik.
Morgenmad indgår hvor det er angivet.
Transport till hotellet i Reykjavík (1 time).
Entré til Sky Lagoon (5 timer).
Hvalsafari (3 timer).
Den Gyldne Cirkel med badning i Fontana (8 timer).
Sydkysten (8 timer).
Transport fra hotellet til lufthavnen vid hjemrejsen.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti via den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).
Busture med guide til de inkluderede seværdigheder.

Tilvalg:

Ekstra udflugter.
Lejebil.
Afbestillingsforsikring.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Del dit eventyr med os!

Del din rejse og oplevelser fra island med os!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst til Island!

reykjavik, solnedgång, sommar, island

Flyveturen til Island tager 3 timer. Ved ankomsten tager i transportbussen fra Keflavíks lufthavn til hotellet i Reykjavík, for at checke ind på jeres hotel.

An på hvilket tidspunkt I lander, kan I bruge dagen/aftenen på at lære Reykjavík at kende. Hovedstaden vrimler med interessante seværdigheder og udsøgte restauranter. Det Islandske køkken er af høj klasse og inspireres af landets smukke natur, så afslut endelig dagen med en udsøgt middag på en af Reykjavíks mange restauranter.

Day
Dag 2

Den Gyldne Cirkel og Fontana Spa

gullfoss, gyllene cirkeln, island

Turen går fra Reykjavík til det majestætiske Gullfoss, ‘’det gyldne vandfald’’, som plejer at blive anset som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper og det er muligt at komme tæt på de vældige vandmasser, som kaster sig ned i kløften. Meget tæt på Gullfoss finder I det geotermiske Geysir-område med sige varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med sine regelmæssige udbrud hvert femte til syvende minut får I mange chancer for at opleve kildens udbrud, der hvor en majestætisk vandkaskade op mod himlen. I kan vandre rundt mellem de boblede muddersøjler og de dampende underjordiske kilder - og mærke jordens indre kræfter lige under fødderne.

Næste stop på turen er den smukke nationalpark Thingvellir. Island ligger midt på revnen mellem den europæiske og den amerikanske kontinentalplade og i Thingvellir bliver det tydeligt hvordan de to plader langsomt glider fra hinanden. Dagen afsluttes med et stop til Laugarvatn Fontana, som er et anlæg bestående af sammenhængene bade og dampbad som komplimenterer hinanden i et skønt mix, som skaber en naturlig og unik spa-oplevelse.

Day
Dag 3

Hvalsafari

valskådning, valfena, reykjavik, island

Formiddagen kan I bruge som I vil på egne opdagelser i hovedstaden. Efter frokost går vi på katamaranen Hafsulan i Reykjavík havn, hvor en imponerende naturoplevelse venter os. Der er ikke mange steder hvor den vilde natur er så tilgængelig andre steder på Island. Langs hele Islands sydvestlige kyst lever mange forskellige slags delfiner og hvaler. Vi forsøger at komme så tæt på delfiner, hvaler og endda også spækhuggere som muligt. Hvis forudsætninger er til det, er der til og med chance for at se verdens største dyr, blåhvalen.

Om aftenen er der masser af sjove måder at bruge tiden. Er I til dans og musik, bliver I ikke skuffede. Reykjavík har et bredt udvalg af barer org natklubber, hvor dansen fortsætter frem til de tidlige morgentimer.

Day
Dag 4

Den skønne natur på sydkysten

reynisfjara, strand, lava, sydkusten, island

Denne tur tager jer med til den skønne natur i de områder hvor landets historie har sin oprindelse. I lavlandet på det sydlige Island vil I møde frodigt landskab, fantastiske vandfald, kyststrande, gletsjerer org hyggelige små byer. I får mulighed at se mange imponerende naturfænomen på en dag. Fra Reykjavík kører vi sydpå mod Hvolsvöllur og senere videre mod vandfaldet Seljalandsfoss, hvor man faktisk kan komme ind bag vandfaldet. Turen fortsætter videre mod det noget større vandfald Skógarfoss, som er omgivet af meget frodige grønne områder om sommeren. Om vejrforholdene tillader det, passerer vi gletsjeren Solheimajökull på vejen, for at kunne opleve dens overvældende figur på tæt hold.

Turen fortsætter til byen Vík på den sydlige kyst, hvor vi tager en frokostpause. I víks omgivelser er der de fantastiske sorte strande af vulkansand, et rigt fugleliv langs kystens klipper og besynderlige lavaformationer. En varieret og oplevelsesrig dag fyldt af Islands kontraster.

Day
Dag 5

Sky Lagoon

Sky Lagoon, Island

Dagens højdepunkt er en udflugt til udendørsbadet Sky Lagoon, som ligger i udkanten af Reykjavik. Sky Lagoon er en fristende lagune, der befinder sig udendørs og opvarmes ved hjælp af geotermisk aktivitet. Du kan nyde Islands smukke landskab, når du sænker dig ned i det behagelige, 38-graders varme og dampende vand.

Her er også mulighed for at gennemføre en 7-trins ritual, hvor du blandt andet kan opleve en isdyp, damp- og tørbad samt en dejlig rensende skrub. Efter en dejlig oplevelse går transferbussen tilbage til Reykajvik. Resten af dagen er til fri disposition.

Day
Dag 6

Egne aktiviteter og udflugter eller hjemrejse

reykjavik, harpa, island

På egen hånd og i eget tempo kan I bevæge jer rundt i byen. Hovedstaden vrimler med interessante muséer, designerbutikker og restauranter. Gå en tur igennem Reykjavík for at mærke bypulsen. Tilegn jer alle indtryk med en kop kaffe på en af alle byens caféer. Island er en ø med en lang historie og meget at se på.

For jer som vil prøve en af vores spektakulære aktiviteter, er der flere forskellige forslag. Eksempelvis rideture, byrundtur eller en superjeeptur mm.

Day
Dag 7

Egne aktiviteter og udflugter eller hjemrejse

reykjavik, iceland

 

 

Day
Dag 8

Hjemrejse (7n)

 

Morgenmad på hotellet. I forbindelse med flyafgang bliver du hentet på dit hotel med en transferbuss, der fører dig til lufthavnen.

Anmeldelser af rejsen

Tilvalg

Her finder du de mulige tilvalg for lige præcis denne rejse. Vi har håndplukket de forskellige aktiviteter til dig, så du kan tilpasse rejsen perfekt til dig og dine rejseledsageres interesser. Her finder du alt fra actionfyldte eventyr til mere rolige aktiviteter. Kig nærmere på de udflugter og aktiviteter, som interesserer dig, og tilføj dem herefter som tilvalg, når du booker selve rejsen.

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE