Dyrhólaey, Iceland.

Book trygt med Vulkanrejser

Med fantastiske landskaber, åbne vidder og et unikt udbud af seværdigheder og aktiviteter er Island den perfekte destination for din næste rejse. Og eftersom vi har fri af- og ombooking af samtlige rejser, er det også fuldstændig sikkert at booke en rejse i dag.

Jardbodin i Myvatn, Island.

BOOK TRYGT MED OS

Din tryghed er vores førsteprioritet. Vi ønsker, at du som kunde skal føle dig tryg og godt behandlet. Vi tilbyder viden, ekspertise og fleksible vilkår, så du kan føle dig tryg på hele rejsen. Lige nu får alle, der booker en rejse med os, forbedrede af- og ombookingsvilkår, hvilket indebærer:

Lige nu! Fri afbestilling frem til 30 dage før afrejse for alle rejser med Vulkanresor. Hvis du afbestiller i afbestillingsperioden, får du alle dine penge tilbage. Du kan desuden ombooke din rejse frem til 30 dage før afrejse uden ekstra omkostninger. Du kan ændre rejse, logi, ankomstdag eller rejsens længe. Du kan altså trygt begynde at planlægge din rejse allerede i dag!

Alle vores rejser er omfattet af pakkerejseloven, hvilket giver dig en stor tryghed og beskytter dig, når du booker en rejse. Når du køber en pakkerejse hos Vulkanresor, er du som rejsende omfattet af de obligatoriske rejsegarantier, vi som virksomhed har stillet hos Kammarkollegiet.

På grund af situationen i verden er der to mulige scenarier, når du har booket en rejse med os. Enten er der ingen hindringer for, at du kan komme af sted på den rejse, som du har glædet dig sådan til, eller også har du ikke mulighed for at rejse (fordi Island har lukket grænserne, eller fordi UM fraråder rejser til Island). I sidstnævnte tilfælde får du i stedet mulighed for at ombooke til en senere dato eller få pengene tilbage.

Når du booker, betaler du 20 % af rejsens pris på forskud, og resten betales 30 dage inden afrejse. 

Alle vores rejser er desuden omfattet af den statslige rejsegaranti. Det betyder, at du har ret til fuld erstatning, hvis en del af din pakkerejse ikke kan afvikles, fx hvis vi som rejsearrangør, et flyselskab eller et hotel går konkurs.

Disse vilkår gælder for nye bookinger foretaget fra og med 5. oktober 2020 og derefter. Der gælder særlige vilkår for privat- og grupperejser for 10 personer eller derover. 

Vestmannaeyjar, Island.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er svarene på nogle af de spørgsmål, vi ofte får, og som kan være gode at kende til, når du planlægger din ferie til Island i 2021.

I afventning af standardiseringen af ​​et internationalt digitalt vaccinationscertifikat accepterer Island det internationale vaccinationskort (gult) som bevis. Du kan få dette certifikat på din vaccinationsklinik eller dit sundhedscenter. Det er dog af største vigtighed, at den udfyldes korrekt og har et stempel til vaccination mod Covid -19 og et pasnummer.

Opdaterede oplysninger om vilkår og specifikationer for andre typer certifikater kan findes på den Islandske Sundhedsmyndighed.

Jeg er blevet vaccineret mod covid-19
Du kan nu rejse ind i Island hvis man kan fremlægge bevis på en færdig covid-vaccination eller hvis man har haft corona. Der bliver ved ankomsten lavet endnu en PCR-test. Er dette negative, kan man frit bevæge sig rundt i Island.

Jeg har haft covid-19
Hvis du har et gyldigt certifikat for at du har haft covid-19 og har antistoffer kan du rejse til Island. Der bliver ved ankomsten lavet endnu en PCR-test. Er dette negative, kan man frit bevæge sig rundt i Island. Certifikatet skal vise at personen havde covid-19 og genoprettet, og blev udstedt fra et land inden for EØS-området.

Jeg er ikke blevet vaccineret eller haft covid-19
Lande klassificeres i forskellige risikozoner. Hvis du kommer fra et land med lav infektionsrisiko (grøn, orange eller rød zone) og kan vise en negativ Coronatest udført i Danmark max 72 timer før afgang så skal du gennemgå dobbeltprøver med en fem-dages karantæne imellem. Hvis disse test er negativ kan du derefter rejse ind til Island.
 

Vores rejser til Island er omfattet af fri ombooking eller afbestilling frem til 30 dage inden afrejse. Det indebærer, at vi ved afbestilling, uanset årsag, tilbagebetaler det, du har indbetalt. Du kan også vælge at ombooke rejsen uden omkostninger. Disse vilkår gælder indtil videre og for samtlige af vores rejser til Island. Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger og pakkerejseloven. Så længe rejser til Island ikke frarådes, gennemføres alle rejser som normalt, og her gælder vores fleksible vilkår for afbestilling og ombooking. Disse vilkår gælder for nye bookinger foretaget fra og med 5. oktober 2020 og derefter. For bookinger, der er foretaget tidligere, eller ombookinger gælder de vilkår, der er angivet i  den oprindelige booking.

Fleksible vilkår for Vulkanrejsers pakkerejser:

  • Senest 30 dage før afrejse: Fri ombooking eller afbestilling uden omkostninger.
  • 29-8 dage: Fri ombooking eller afbestillingsgebyr på 20 % af rejsens pris*.
  • 7-3: 75 % af rejsens pris.
  • 3-0: Ingen tilbagebetaling.

*I de tilfælde, hvor rejsen indeholder flybilletter, påløber der også udgifter til disse (29 dage eller mindre til afrejse).
 

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til Island, og du har booket en pakkerejse, gælder fri ombooking til en anden dato eller mulighed for at anvende det indbetalte beløb til en fremtidig rejse eller tilbagebetaling af rejsen. 

Dette forudsætter dog, at du bookede rejsen, inden Udenrigsministeriet frarådede rejser, og at din afrejsedato er eller var i den periode, hvor UM fraråder rejser.
 

Vores rejser til Island i 2021

Se vores fantastiske rejser, og book din drømmerejse til Island i 2021.