Dyrhólaey, Iceland.

Book og rejs trygt med Vulkanrejser

Med fantastiske landskaber, åbne vidder og et unikt udbud af seværdigheder og aktiviteter er Island den perfekte destination for din næste rejse. Og eftersom vi har fri af- og ombooking af samtlige rejser, er det også fuldstændig sikkert at booke en rejse i dag.

ISLAND ER ÅBENT – OPLEV ISLAND 2021

Island har åbnet sine grænser. Alle rejsende, der er blevet vaccineret, eller dem, der har haft covid-19, kan nu rejse til Island uden at gennemgå test eller karantæne. I begge tilfælde skal der dog fremlægges certifikater, der opfylder den islandske regerings kriterier

  • For andre rejsende gælder kravet om dobbeltkoronatest med en fem-dages karantæne stadig. Den første test foretages ved ankomsten til Island. Derefter skal man sidde i karantæne i 5 dage, inden den næste test udføres. Disse tests er gratis.
  • Flyafgange til Island med Icelandair i 2021.  København: Dagligt. Billund: Direkte fly mandage og fredage mellem 21 maj-27 sept.
  • De fleste aktiviteter foregår som normalt, og alle vores leverandører har iværksat tiltag, som skal minimere smittespredning, og i visse tilfælde særlige restriktioner som følge af coronapandemien.
  • Restauranter har åbent til 21.00, men alle barer, diskoteker og fitnesscentre holder lukket.

Island gør sit yderste for, at du som besøgende skal få et trygt og fantastisk ophold. I den internationale presse er Island blevet fremhævet som foregangsland takket være sin indsats for at minimere virusspredningen. Alle virksomheder har optrappet deres sikkerheds- og rengøringsrutiner som følge af corona-pandemien. Som besøgende forventes det, at du følger myndighedernes restriktioner og anbefalinger for at beskytte dig selv og andre.

Unikke oplevelser venter dig på Island. Få andre lande i verden kan tilbyde en lige så bred vifte af oplevelser som Island. Her kan du udforske en natur med de mest fantastiske underværker! I år har du desuden mulighed for at opleve Island med færre besøgende – og til kraftigt nedsatte priser!

Jardbodin i Myvatn, Island.

BOOK TRYGT MED OS

Din tryghed er vores førsteprioritet. Vi ønsker, at du som kunde skal føle dig tryg og godt behandlet. Vi tilbyder viden, ekspertise og fleksible vilkår, så du kan føle dig tryg på hele rejsen. Lige nu får alle, der booker en rejse med os, forbedrede af- og ombookingsvilkår, hvilket indebærer:

Lige nu! Fri afbestilling frem til 30 dage før afrejse for alle rejser med Vulkanresor. Hvis du afbestiller i afbestillingsperioden, får du alle dine penge tilbage. Du kan desuden ombooke din rejse frem til 30 dage før afrejse uden ekstra omkostninger. Du kan ændre rejse, logi, ankomstdag eller rejsens længe. Du kan altså trygt begynde at planlægge din rejse allerede i dag!

Alle vores rejser er omfattet af pakkerejseloven, hvilket giver dig en stor tryghed og beskytter dig, når du booker en rejse. Når du køber en pakkerejse hos Vulkanresor, er du som rejsende omfattet af de obligatoriske rejsegarantier, vi som virksomhed har stillet hos Kammarkollegiet.

På grund af situationen i verden er der to mulige scenarier, når du har booket en rejse med os. Enten er der ingen hindringer for, at du kan komme af sted på den rejse, som du har glædet dig sådan til, eller også har du ikke mulighed for at rejse (fordi Island har lukket grænserne, eller fordi UM fraråder rejser til Island). I sidstnævnte tilfælde får du i stedet mulighed for at ombooke til en senere dato eller få pengene tilbage.

Når du booker, betaler du 20 % af rejsens pris på forskud, og resten betales 30 dage inden afrejse. 

Alle vores rejser er desuden omfattet af den statslige rejsegaranti. Det betyder, at du har ret til fuld erstatning, hvis en del af din pakkerejse ikke kan afvikles, fx hvis vi som rejsearrangør, et flyselskab eller et hotel går konkurs.

Disse vilkår gælder for nye bookinger foretaget fra og med 5. oktober 2020 og derefter. Der gælder særlige vilkår for privat- og grupperejser for 10 personer eller derover. 

Vestmannaeyjar, Island.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er svarene på nogle af de spørgsmål, vi ofte får, og som kan være gode at kende til, når du planlægger din ferie til Island i 2021.

Vores rejser til Island er omfattet af fri ombooking eller afbestilling frem til 30 dage inden afrejse. Det indebærer, at vi ved afbestilling, uanset årsag, tilbagebetaler det, du har indbetalt. Du kan også vælge at ombooke rejsen uden omkostninger. Disse vilkår gælder indtil videre og for samtlige af vores rejser til Island. Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger og pakkerejseloven. Så længe rejser til Island ikke frarådes, gennemføres alle rejser som normalt, og her gælder vores fleksible vilkår for afbestilling og ombooking. Disse vilkår gælder for nye bookinger foretaget fra og med 5. oktober 2020 og derefter. For bookinger, der er foretaget tidligere, eller ombookinger gælder de vilkår, der er angivet i  den oprindelige booking.

Fleksible vilkår for Vulkanrejsers pakkerejser:

  • Senest 30 dage før afrejse: Fri ombooking eller afbestilling uden omkostninger.
  • 29-8 dage: Fri ombooking eller afbestillingsgebyr på 20 % af rejsens pris*.
  • 7-3: 75 % af rejsens pris.
  • 3-0: Ingen tilbagebetaling.

*I de tilfælde, hvor rejsen indeholder flybilletter, påløber der også udgifter til disse (29 dage eller mindre til afrejse).
 

Hvis Island har karantæneregler på indrejsetidspunktet, skal det betragtes som en væsentlig ændring af jeres rejse, og så gælder reglen om fri ombooking til en anden dato eller mulighed for at anvende det indbetalte beløb til en fremtidig rejse eller tilbagebetaling af rejsen. 

Dette betragtes som en væsentlig ændring af jeres rejse, og så gælder reglen om fri ombooking til en anden dato eller mulighed for at anvende det indbetalte beløb til en fremtidig rejse eller tilbagebetaling af rejsen.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til Island, og du har booket en pakkerejse, gælder fri ombooking til en anden dato eller mulighed for at anvende det indbetalte beløb til en fremtidig rejse eller tilbagebetaling af rejsen. 

Dette forudsætter dog, at du bookede rejsen, inden Udenrigsministeriet frarådede rejser, og at din afrejsedato er eller var i den periode, hvor UM fraråder rejser.
 

Den afbestillingsforsikring, som Vulkanresor sælger, gælder kun, hvis du har en lægeerklæring, som viser, at du ikke kan rejse på grund af din sygdom.

Ja, alle vores rejser er omfattet af rejsegarantien. Rejsegarantiloven beskytter rejsende, når de køber en pakkerejse af en arrangør, som har stillet garanti hos Kammarkollegiet i Sverige. Garantien skal sikre tilbagebetaling til rejsende for samtlige rejsetjenester, der ikke kan udnyttes på grund af insolvens, inklusive hjemrejse.

Bemærk, at du som rejsende ikke er beskyttet af rejsegarantiloven, hvis du kun betaler for en flyrejse eller et hotelophold, en udflugt eller en udlejningsbil. Herunder er et link til Kammarkollegiets hjemmeside, hvor du kan se, at Vulkanresor AB har stillet rejsegaranti. Derfra kan du klikke dig videre til siden "Kolla din researrangör". Her kan du søge på vores virksomhedsnavn eller organisationsnummer (556538-2685).

https://www.kammarkollegiet.se/resegarantier/du-som-ska-resa

Vulkanrejser
Org.nr.: 556538-2685
Rosenørns Allé 31, 2.
DK-1970 Frederiksberg C

Vores rejser til Island i 2021

Se vores fantastiske rejser, og book din drømmerejse til Island i 2021.