Dyrhólaey, Iceland.

Book trygt med Vulkanrejser

Med fantastiske landskaber, åbne vidder og et unikt udbud af seværdigheder og aktiviteter er Island den perfekte destination for din næste rejse. Og eftersom vi har fri ombooking af samtlige rejser, er det også fuldstændig sikkert at booke en rejse i dag.

Jardbodin i Myvatn, Island.

BOOK TRYGT MED OS

Din tryghed er vores førsteprioritet. Vi ønsker, at du som kunde skal føle dig tryg og godt behandlet. Vi tilbyder viden, ekspertise og fleksible vilkår, så du kan føle dig tryg på hele rejsen. Lige nu får alle, der booker en rejse med os, forbedrede ombookingsvilkår, hvilket indebærer:

Lige nu! Gratis ombooking eller afbestilling frem til 30 dage før afrejse for alle rejser med Vulkanrejser.  Du kan ændre rejse, logi, ankomstdag eller rejsens længe. Du kan altså trygt begynde at planlægge din rejse allerede i dag!

Annulleringsvilkår for pakkerejser
Gælder for nye bookinger fr.o.m. 29. Jan 2022 og indtil videre.

  • Mere end 30 dage før afrejse, fri ombooking* eller afbestillingsgebyr 20% af rejsens pris.
  • 30-16 dage før afrejse, afbestillingsgebyr 50% af rejsens pris.
  • 15-0 dage før afrejse, ingen tilbagebetaling.

* I tilfælde hvor rejsen indeholder andre flybiletter end med Icelandair, tilkommer det fuldt afbestillingsgebyr for disse billetter.

Alle vores rejser er omfattet af pakkerejseloven, hvilket giver dig en stor tryghed og beskytter dig, når du booker en rejse. Når du køber en pakkerejse hos Vulkanresor, er du som rejsende omfattet af de obligatoriske rejsegarantier, vi som virksomhed har stillet hos Kammarkollegiet.

Når du booker, betaler du 20% af rejsens pris på forskud, og resten betales 30 dage inden afrejse. 

Alle vores rejser er desuden omfattet af den statslige rejsegaranti. Det betyder, at du har ret til fuld erstatning, hvis en del af din pakkerejse ikke kan afvikles, fx hvis vi som rejsearrangør, et flyselskab eller et hotel går konkurs.

Vestmannaeyjar, Island.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er svarene på nogle af de spørgsmål, vi ofte får, og som kan være gode at kende til, når du planlægger din ferie til Island i 2021 - 2022.

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til Island, og du har booket en pakkerejse, gælder fri ombooking til en anden dato eller mulighed for at anvende det indbetalte beløb til en fremtidig rejse eller tilbagebetaling af rejsen. 

Dette forudsætter dog, at du bookede rejsen, inden Udenrigsministeriet frarådede rejser, og at din afrejsedato er eller var i den periode, hvor UM fraråder rejser.
 

Vores rejser til Island i 2022

Se vores fantastiske rejser, og book din drømmerejse til Island.