Dyrhólaey, Iceland.

Book trygt med Vulkanrejser

Med fantastiske landskaber, åbne vidder og et unikt udbud af seværdigheder og aktiviteter er Island den perfekte destination for din næste rejse. Og eftersom vi har fri af- og ombooking af samtlige rejser, er det også fuldstændig sikkert at booke en rejse i dag.

Jardbodin i Myvatn, Island.

BOOK TRYGT MED OS

Din tryghed er vores førsteprioritet. Vi ønsker, at du som kunde skal føle dig tryg og godt behandlet. Vi tilbyder viden, ekspertise og fleksible vilkår, så du kan føle dig tryg på hele rejsen. Lige nu får alle, der booker en rejse med os, forbedrede af- og ombookingsvilkår, hvilket indebærer:

Lige nu! Fri afbestilling frem til 30 dage før afrejse for alle rejser med Vulkanresor. Hvis du afbestiller i afbestillingsperioden, får du alle dine penge tilbage. Du kan desuden ombooke din rejse frem til 30 dage før afrejse uden ekstra omkostninger. Du kan ændre rejse, logi, ankomstdag eller rejsens længe. Du kan altså trygt begynde at planlægge din rejse allerede i dag!

Alle vores rejser er omfattet af pakkerejseloven, hvilket giver dig en stor tryghed og beskytter dig, når du booker en rejse. Når du køber en pakkerejse hos Vulkanresor, er du som rejsende omfattet af de obligatoriske rejsegarantier, vi som virksomhed har stillet hos Kammarkollegiet.

På grund af situationen i verden er der to mulige scenarier, når du har booket en rejse med os. Enten er der ingen hindringer for, at du kan komme af sted på den rejse, som du har glædet dig sådan til, eller også har du ikke mulighed for at rejse (fordi Island har lukket grænserne, eller fordi UM fraråder rejser til Island). I sidstnævnte tilfælde får du i stedet mulighed for at ombooke til en senere dato eller få pengene tilbage.

Når du booker, betaler du 20 % af rejsens pris på forskud, og resten betales 30 dage inden afrejse. 

Alle vores rejser er desuden omfattet af den statslige rejsegaranti. Det betyder, at du har ret til fuld erstatning, hvis en del af din pakkerejse ikke kan afvikles, fx hvis vi som rejsearrangør, et flyselskab eller et hotel går konkurs.

Disse vilkår gælder for nye bookinger foretaget fra og med 5. oktober 2020 og derefter. Der gælder særlige vilkår for privat- og grupperejser for 10 personer eller derover. 

Vestmannaeyjar, Island.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Her er svarene på nogle af de spørgsmål, vi ofte får, og som kan være gode at kende til, når du planlægger din ferie til Island i 2021.

Jeg er blevet færdigvaccineret mod covid-19
Du kan nu rejse ind i Island hvis man kan fremlægge bevis på man er færdigvaccineret*. Alle børn født i 2005 eller senere, trænger ikke testes med en PCR-test i Keflavik lufthavn, hvis de rejser med forældre som er færdigvaccineret. 
*Fra 1. juli kan man rejse ind til Island 14 dage efter man er fuldt vaccineret.

 

Jeg har haft covid-19
Hvis du har et gyldigt certifikat for at du har haft covid-19 og har antistoffer kan du rejse til Island. Certifikatet skal vise at personen havde covid-19 og genoprettet, og blev udstedt fra et land inden for EØS-området. Alle børn født i 2005 eller senere, trænger ikke testes med en PCR-test i Keflavik lufthavn, hvis de rejser med forældre som er færdigvaccineret.

 

Jeg er ikke blevet vaccineret eller haft covid-19
De danske rejsevejledninger fraråder man fortsat ikke-nødvendige rejser til Island for ikke-vaccinerede. Voksne skal vise en negativ Coronatest udført i Danmark max 72 timer før afgang. Alle børn født i 2005 eller senere, skal ikke medbringe en negativ PCR-test. Voksne og alle børn født i 2005 eller senere bliver testes med en PCR-test i Keflavik lufthavn, efterfulgt af 5 dages karantæne og en ny test.  Hvis disse test er negativ kan du derefter rejse ind til Island. 

Vaccinationsbevis som skal medbringes til Island er at man efter 14 dage efter 2. vaccination kan hente sit bevis på www.sundhed.dk

  • Her laver man login med sit Nem ID.
  • Man går her via menuen “Coronapas – COVID-19 – vaccination” og efterfølgende scroller ned til “Hent dit pas for COVID-19 vaccination her“.
  • Når denne pdf-fil er hentet, printer man efterfølgende sit bevis ud og medbringer det til lufthavnen i Keflavik.

Vores rejser til Island er omfattet af fri ombooking eller afbestilling frem til 30 dage inden afrejse. Det indebærer, at vi ved afbestilling, uanset årsag, tilbagebetaler det, du har indbetalt. Du kan også vælge at ombooke rejsen uden omkostninger. Disse vilkår gælder indtil videre og for samtlige af vores rejser til Island. Vi følger altid Udenrigsministeriets rejsevejledninger og pakkerejseloven. Så længe rejser til Island ikke frarådes, gennemføres alle rejser som normalt, og her gælder vores fleksible vilkår for afbestilling og ombooking. Disse vilkår gælder for nye bookinger foretaget fra og med 5. oktober 2020 og derefter. For bookinger, der er foretaget tidligere, eller ombookinger gælder de vilkår, der er angivet i  den oprindelige booking.

Fleksible vilkår for Vulkanrejsers pakkerejser:

  • Senest 30 dage før afrejse: Fri ombooking eller afbestilling uden omkostninger.
  • 29-8 dage: Fri ombooking eller afbestillingsgebyr på 20 % af rejsens pris*.
  • 7-3: 75 % af rejsens pris.
  • 3-0: Ingen tilbagebetaling.

*I de tilfælde, hvor rejsen indeholder flybilletter, påløber der også udgifter til disse (29 dage eller mindre til afrejse).
 

Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til Island, og du har booket en pakkerejse, gælder fri ombooking til en anden dato eller mulighed for at anvende det indbetalte beløb til en fremtidig rejse eller tilbagebetaling af rejsen. 

Dette forudsætter dog, at du bookede rejsen, inden Udenrigsministeriet frarådede rejser, og at din afrejsedato er eller var i den periode, hvor UM fraråder rejser.
 

Vores rejser til Island i 2021

Se vores fantastiske rejser, og book din drømmerejse til Island i 2021.