Hallgrimskirkja på Island
reykjavik, stad, island
blå lagunen, island
hallgrimskirkja, reykjavik, island
gullfoss, island
geysir, island
thingvellir, island
reykjavik, harpa, hallgrimskirkja, island

Weekendrejse med guide

3-4 Nætter fra 6.900,-

Maj - Oktober
3-4 Nætter
fra 6.900,-

maj - jul   fra 6.900,-

aug - okt   fra 7.000,-

 

Søg rejse

En variationsrig rejse, som tager jer med til nogle af de største seværdigheder på Island. På rejsen guides I på skandinavisk af dygtige islandske guider. I får mulighed for at udforske Reykjavik, byens omgivelser og det historiske og moderne samfund i et lidt mere koncentreret format.

Afgange 2024: Maj - Oktober; torsdage.
Direkte fly fra København.

 

Højdepunkter:

Bad i den blå lagune!
Den gyldne cirkel!
Reykjavik seværdigheder, kultur og restauranter.
FlyOver Iceland!
Turen guides på skandinavisk.

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
3 eller 4 nætter på hotel i Reykjavik.
Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
Transfer Keflavik lufthavn – hotel i Reykjavik.
Udflugt til Den Gyldne Cirkel (8 timer, guide)
Byrundtur i Reykjavik og bad i Den Blå Lagune inkl. entre (6,5 timer, guide)
FlyOver Iceland (40 min).
Indgang, lån af håndklæde og enhver drikke.
Transfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.
I guides på skandinavisk af en dygtig islandsk lokalguide.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Udflugter søndag (pakke med 4 nætter) – vælg mellem rideture, hvalsafari, havfiskeri, superjeepture m.m. – se nedenfor.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Del dit eventyr med os!

Del din rejse og oplevelser fra island med os!
@vulkantravelgroup | #vulkantravelgroup

 

Beskrivelse dag for dag

Day
Torsdag

Velkomin til Íslands!

reykjavik, island

Eftersom flyveturen til Island ikke tager mere end tre timer, burde du og dine medrejsende ankomme friske og veludhvilede med masser af energi til at udforske denne fascinerende ø. Fra den lille, strømlinede lufthavn tager I flybussen ind til Reykjavik. Turen tager ca. 50 minutter, og landskabet udenfor bussens vinduer giver en jer forsmag på Islands fantastiske natur. Vel fremme i hovedstaden tjekker I ind på hotellet og har herefter god tid til at udforske denne gamle fiskerby, der i dag fremstår som en moderne nordatlantisk metropol. Glæd jer til at opleve både kultur og gastronomi på højt niveau. Vores tip til den første aften er at gøre jer fortrolige med byen og spise en god middag på en af byens mange gode restauranter.  

 

Velkomin til Íslands!

Day
Fredag

Byrundtur i Reykjavik, FlyOver Iceland & Bad i Den Blå Lagune

blå lagunen, island

Morgenmad på hotellet.
Om formiddagen tager vi jer med på en byrundtur i Reykjavik. Sammen med jeres dygtige guide stifter I bekendtskab med Reykjaviks bykerne og dykker ned i byens historie og samtid. Vi udforsker Reykjaviks historiske og moderne steder, hvor nogle af højdepunkterne er Perlen, kirken Hallgrímskirkja, Reykjaviks havn og centrum, og det nye konference- og koncerthus Harpa.

Vi afslutter turen med et stop på FlyOver Iceland. FlyOver Iceland benytter den seneste teknik til at give dig fornemmelsen af at flyve. Med fødderne dinglende i luften hænger du foran en 20 meter stor sfærisk skærm og ser en film, som tager dig med på en spændende rejse gennem Island. Specialeffekter som vind, tåge og dufte i kombination med bevægelser undervejs på turen skaber en uforglemmelig oplevelse.

Herefter kører vi videre til den legendariske Blå Lagune, der ligger ca. 45 minutters kørsel uden for Reykjavik. Den Blå Lagune er en indbydende og varm oase midt i det golde islandske lavalandskab. Kontrasterne er til at tage og føle på, når du synker ned i det 38 grader varme og dampende vand i det store udendørsbad. 

Den Blå Lagune får sit vand direkte fra geotermiske kilder så dybt nede som 2000 meter. Anlægget rummer desuden en indendørs lagune og en geotermisk sauna. Ved ankomst bydes I på en velkomstdrink og har herefter fri adgang til den unikke og afslappede lagune. Varme og afslappede vender I tilbage til Reykjavik. Aftenen i hovedstaden bruger I helt, som I vil.

Day
Lördag

Den Gyldne Cirkel (Gullfoss, Geysir og Thingvellir)

gullfoss, island

Morgenmad på hotellet. Afhentning på hotellet fra en tur langs Den Gyldne Cirkel.

 Første stop på turen er den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig.

Næste stop er det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem boblende lerhuller og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Lige i nærheden af Geysir finder I det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

Efter en dag fuld af eventyr, kører I på jeres vej tillbage mod Reykjavík gennem landsbyer, bl.a. passerer I "drivhusbyen" Hveragerdi, hvor mange af Islands grøntsager dyrkes.

Day
Söndag

Hjemrejse (3n) eller ekstra dag i Reykjavík

hallgrimskirkja, reykjavik, island

Morgenmad på hotellet. Sidste dag står i hjemrejsens tegn, og I bliver afhentet ved hotellet i tilslutning til flyets afgang. Ingen guide.

For jer som har valgt at forlænge rejsen med en ekstra nat er der tid til at udforske verdens nordligste hovedstad. I kan slentre rundt i byen blandt restauranter, caféer og hyggelige shoppinggader. For de kulturinteresserede er der adskillige museer i byen. Hvis interessen er der, kan i tilbringe aftenen på en hyggelig pub eller på et gyngende dansegulv. Reykjavík kendt for sit hotte natteliv. I kan booke nogle af vores aktiviteter eller udflugter: rideture, hvalsafari, havfiskeri, bådudflugter eller vandring.

Day
Måndag

Hjemrejse (4n)

Morgenmad på hotellet. Sidste dag står i hjemrejsens tegn, og I bliver afhentet ved hotellet i tilslutning til flyets afgang. Ingen guide.

 

Anmeldelser af rejsen

lavagrottor, island
En helt igennem fantastisk tur.
Alt klappede efter planerne. Busserne kom til tiden, guiden delte gavmildt ud af sin store viden, så vi blev meget klogere på Island. Øjnene kunne slet ikke få nok af alt den smukke natur.
Selv godt vejr var det sørget for :)
Kirsten

Tilvalg

 

Her finder du de muligheder, du kan gøre for netop denne rejse. Vi har håndplukket dem til dig, så du kan sikre dig, at turen passer dig og dit rejsebureau bedst muligt. Du finder alt fra hurtige eventyr til mere støjsvage udflugter. Se nærmere på, hvad du er interesseret i, og tilføj derefter dine muligheder, når du booker turen.

<% totalFilter %> filter applicerade

vi hjælper dig med at planlægge din rejse