corona island

Oplev Island som aldrig før i 2021

Nyd Island i 2020 – næsten for dig selv

 

NYD ISLAND I 2020 – NÆSTEN FOR DIG SELV

Med fantastiske landskaber, åbne vidder, et unikt udbud af naturattraktioner og aktiviteter og et sundhedsvæsen i verdensklasse er Island den perfekte destination for din næste rejse. De islandske myndigheder forventer 90 % færre turister i løbet af sommeren 2020 i forhold til året inden. Det betyder, at du har mulighed for at nyde Islands fantastiske natur – næsten for dig selv. En mulighed, som du næppe får igen.

Island er næsten corona-frit

Iceland

Opdateret den 14.09.2020

Island har udført omfattende tests af corona, og i dag er der kun 63 personer, der er blevet testet positive for COVID-19 og er i isolation. Myndighederne satte hurtigt ind med forebyggende tiltag for at mindske spredningen af virussen i landet, og Island fremhæves i internationale medier som forbillede pga. sin håndtering af situationen.

Indlagte: 0
På intensivafdeling: 0
I isolation: 63

Praktiska oplysninger - rejser til Island

​​​​Iceland

  • Udenrigsministeren har nu givet tilladelse til at rejse til Island igen. Dette trådte i kraft den 15. juni, da Island genåbnede sine grænser.
  • Flyafgange til Island 2020 med Icelandair. København: Dagligt. Billund: Mandage og fredage.
  • Personer, der har været i et af følgende lande i de sidste 14 dage (Danmark, Norge, Finland, Tyskland), behøver ikke at tage en test i lufthavnen.
  • Hvis du har været i et andet land skal man få udført en COVID-19 test i lufthavnen. Hvis man ikke er smittet, kan man komme ind i landet, og hvis man er smittebærer, skal man sidde i karantæne i to uger. Testen koster ISK 9.000 hvis du betaler elektronisk via et betalingswebsted mindst en dag før ankomst til Island eller ISK 11.000, hvis du betaler ved ankomst til Island. Børn født i 2005 eller senere skal ikke testes.

Her finder du specialpriser

Der vil ikke bare være færre turister end normalt i Island i 2020. Vi kan også tilbyde rejser til fantastiske priser takket være specialpriser fra vores partnere i Island. Derfor er 2020 året, hvor du kan gøre din drømmerejse til virkelighed og have Island næsten for dig selv.

Lige nu!

  • 5-20% lavere hotelpriser i 2020
  • Kør selv ferie Island rundt 7 og 10 nætter med privat wc/bad har sænket priserne med 1300 – 1900 DKK pr. person i løbet af 2020.
  • Hvis du bestiller en Kør selv ferie i 2020, bliver du også kompenseret for Covid-19-testen i lufthavnen (11000 ISK pr. person).
  • 5% rabat på biludlejning i løbet af 2020 via Europcar.
  • Særtilbud fra flyselskabet Icelandair, som gælder ved afgang fra København, Oslo og Stockholm. Gælder for bookinger 16. juni - 17. juli og afgang: 16. juni - 15. oktober. Gælder for bookingklasse: X / O-klasse, afhængigt af tilgængelighed.
  • Du finder alle vores specialpriser inkluderet i vores ture.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail.

Telefon: 75 12 95 50
E-mail: [email protected]

Iceland