Gullfoss, Geysir og Langjökull Snescootertur
Gullfoss, Geysir og Langjökull Snescootertur
Gullfoss, Geysir og Langjökull Snescootertur
Gullfoss, Geysir og Langjökull Snescootertur
Gullfoss, Geysir og Langjökull Snescootertur

Gullfoss, Geysir og Langjökull Snescootertur

10 timer fra 2 105,-

I vores Gullfoss, Geysir og Langjökull Snescootertur støder du på nogle af Islands mest kendte og spændende naturfænomener.

Turen får fra Reykjavik til det majestætiske Gullfoss, ”det gyldne vandfald”, der ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.

Lige i nærheden af Gullfoss finder I det geotermiske Geysir-område med de varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med de regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem huller med boblende ler og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Næste stop på turen er den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, der er verdens ældste parlament, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig.

Derefter går vi et gear op for at komme endnu tættere på Islands natur. Det sker ved at tage på en snescootertur på Langjökull, Islands næststørste gletsjer – en spændende entimes tur gennem endeløse, hvide sneområder, der vil være et minde for livet.

Indgår og tilvalg

Inkluderet:

  • Afhentning i Reykjavik
  • Guidet rundtur på engelsk

Ikke inkluderet:

  • Inkluderer ikke frokost, men vi stopper på vejen hvor der er muligt at købe frokost.

Detaljer:

  • Længde : 10 timer (1 time snescootertur)
  • Krav : Gyldigt køre er nødvendigt for at køre snescooteren
  • Aldersgræns: : 6 years
  • Sværhedsgrad : Udflugten er velegnet til alle med god fysik
  • Produktkode : A11
  • Andre oplysninger : Snescootertur 1 time. To personer deler den samme snescooter, og hvis der kun er én person, opkræves et ekstra gebyr. Kun ét barn per voksen er tilladt