Islandshest på Island
Ridning, islandshäst, häst, island
Kleifarvatn, ridning, island, lava, islandshäst, häst
Ridning, island, lava, islandshäst
Ridning, island, lava, islandshäst
Ridning, island, islandshäst
blå lagunen, island

Krýsuvík og Den Blå Lagune

5 Nætter fra 15.800,-

Juni - August
5 Nætter
fra 15.800,-

jun - aug   fra 15.800,-

 

Søg rejse

Turen byder på storslået udsigt, først over det sydlige Island og senere over området Reykjanes, Reykjavík og hele vejen til Snæfellsneshalvøen. Vi rider fra Vellir langs med Islands største flod Ölfusá ned til kysten, hvor vi besøger en af landets mest sangsomspundne kirker – Strandarkirkja.

Fra Strandarkirkja rider vi på sandstranden. Derefter fortsætter vi til Krýsuvík, som er et farverigt højvarmeområde, der står i kontrast til de sandsletter og lavafelter, som ellers primært kendetegner området. I løbet af turen besøger vi den Blå Lagune og nyder et bad i det specielle geotermiske vand.

Afgange 2024: 22 juni och 11 august.
Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage og fredage.


Generelle oplysninger om riderejser
Information om sværhedsgrader, pakkeliste og mange andre vigtige oplysninger finder du her: Mere information

Højdepunkter:

Krýsuvík
Kleifarvatn
Bad i den Blå Lagune

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
Overnatning 2 nætter på pensionat og 2 nætter i soveposelogi på rideturen
1 nat i Reykjavik på hotel.
Ridning 4 dage. Dagsetaper på 20-40km (4-8 timers ridt).
Entré til Den Blå Lagune.
Rideturen inkluderer helpension (morgenmad, frokost og aftensmad), dog ikke aftensmad den sidste aften.
Transport til og fra Reykjavik i forbindelse med rideturen.
Turene guides på engelsk/svensk.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

Transfer til/fra lufthavnen til/fra Reykjavik.
Afbestillingsforsikring.
Ekstra nætter i Reykjavik efter afslutningen af ​​turen (kontakt os).

Om vores priser:

Vores priser angives som pris per person, baseret på delt dobbeltværelse. Til vores pakker vælger vi altid de laveste tilgængelige priser på flybilletter og hoteller.
Eftersom priserne varierer alt efter afgangens popularitet, kan det være en fordel at sammenligne flere forskellige datoer.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst till Keflavík - transfer til Reykjavik - Hveragerdi

Dag 1

Turdeltagerne ankommer til Keflaviks lufthavn på Island. I tager bussen fra Keflavik til Reykjavik (BSÍ). I bliver modtaget af repræsentanter fra Eldhestar kl.17.30-18,00, som sørger for videre transport til vores gård Vellir, der ligger i nærheden af Hveragerði. Her bliver I indkvarteret i hytter eller på pensionat. Den første aften spiser vi alle middag sammen, og Eldhestar fortæller om de kommende dage.

Day
Dag 2

Hveragerdi - Hlidarendi

Dag 2

Vi starter dagen med at lære hestene at kende på sadelpladsen. Efter frokost rider vi fra Vellir over grønne enge i fuglereservatet Ölfusforir. Vi rider over sand og gennem vand i en lav del af elven Ölfusás delta. Turen fortsætter derefter på stranden i nærheden af fiskerbyen Thórlákshöfn. Vi efterlader hestene på gården Hlidarendi og overnatter selv på Vellir. 22 km, 4-5 timer

Day
Dag 3

Hlidarendi – Krýsuvík, Blå Lagune

Dag 3

Vi begiver os videre sydpå og stopper for at besøge Strandarkirkja. Denne kirke ligger direkte ved stranden og har sin helt egen specielle historie. Vi fortsætter et stykke på stranden, for derefter at ride op mod fjeldene. Vi rider mellem kontraster af fjelde, lava og hav. Lige inden vi når frem til Krýsuvík passerer vi den grønne sø Grænavatn. I Krýsuvík møder vi de dampende varme kilder og de farverige fjelde. Vi overnatter i det gammeldags hyggelige hus Ísolfsskáli helt nede ved stranden. 40 km, 8 timer

Day
Dag 4

Krýsuvík - Ísólfsskáli

Dag 4

Vi starter dagen med at besøge fuglebjerget Krýsuvíkurberg. Her kan vi se mange forskellige fuglearter, fx lunder. Bagefter rider vi over fjeldet til Vigdísarvellir, som er en grøn oase mellem fjeldene, hvor der en gang lå tre bondegårde. Herfra følger vi den gamle vej mellem lavafelterne, som tager os ned til kysten igen. Vi overnatter i Ísólfsskáli igen – denne gang sammen med hestene. 25 km, 5 timer

Day
Dag 5

Ísólfsskáli - Krókamýri

Dag 5

Den sidste dag byder på en blanding af alt det, som kendetegner turen. Vi starter ved stranden og rider op i fjeldene. Den gamle vej fører os mellem lavafelter og grønne enge, inden vi klatrer op på et fjeld og får en smuk udsigt over Islands sydvestlige del. Vi rider ned igen og efterlader hestene i Krókamýri. Derefter kører vi til den Blå Lagune, hvor vi bader i det blå vand, som er en blanding af varmt kildevand og havvand. I er tilbage i Reykjavik omkring kl. 18.00. 20 km, 4 timer. Overnatning i Reykjavik.

Day
Dag 6

Transfer til Keflavík – Hjemrejse

I tager lufthavnsbussen til Keflavíks lufthavn på egen hånd eller fortsætter rejsen på Island.

*aftensmaden den sidste aften (dag 5) er ikke inkluderet.

Anmeldelser af rejsen

Bakgrund
Trots ihärdigt regnande var det en fantastisk resa. Hästarna är så tappra och i fint skick och kondition. Kul och tuff ridning över berg och dalar. Strandritten var magisk...
Anda

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE