Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Klassisk weekend

En varieret rejse som tager jer forbi Islands største og meste klassiske seværdigheder. Første aften tilbringer I i hyggelige Reykjavik, og næste dag får I mulighed for at opleve flere af landets berømte naturfænomener, bl.a. de varme kilder ved Geysir og det mægtige vandfald Gullfoss. På tredjedagen er formiddagen til fri afbenyttelse, mens I om eftermiddagen nyder et uforglemmeligt bad i Den Blå Lagunes varme og mineralholdige vand. De efterfølgende dage kan I booke en eller flere af vores spændende aktiviteter, eller I kan udforske Reykjavik på egen hånd. Du finder detaljerede rejseoplysninger under beskrivelserne af de enkelte dage længere nede på siden.

De følgende dage kan I booke jer ind på ridning, hvalsafari, superjeepsafari og andre udflugter i løbet af opholdet – eller koble af i Reykjavik på egen hånd.Afgange 2019-2020: Hele året, dagligt.

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

sida1 Kundebedømmelse: 4,7 sida2
Læs flere kundeanmeldelser


I pakken indgår:

 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • 3, 4 eller 5 nætter på hotel i Reykjavik.
 • Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
 • Transfer Keflavik lufthavn – den Blå Lagune – hotel i Reykjavik.
 • Entré til Den Blå Lagune.
 • Udflugt til Den Gyldne Cirkel (8 timer).
 • Transfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

 • Vælg mellem rideture, hvalsafari, havfiskeri, gletsjervandring, superjeepture m.m. – se nedenfor.
 • Afbestillingsforsikring
Booking
Klassisk weekend, 3/4/5 nætter

fra 5.065,-

fra 5.065,-

fra 4.865,-

fra 5.065,-

01. okt. - 31. dec.

01. jan. - 31. mar.

01. apr. - 14. maj

15. maj - 31. aug.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.

 

 

Beskrivelse dag for dag

Dag 1 | Ankomst til Island og en aften i Reykjavik

 

Afrejse fra Danmark om morgenen eller eftermiddagen. Flyrejsen til Island tager 3 timer. Ved ankomsten venter en transfer, som kører jer ind til Reykjavik. Den første aften udforsker I byen på egen hånd.

Trænger I til lidt frisk luft oven på rejsen og er vejret til det, anbefaler vi en gå- eller cykeltur langs havet. Her er gaden Eidissida et oplagt bud, for her kommer I både forbi præsidentens bopæl Bessastadir og fjeldet Keilir med sine karakteristiske tinder. En anden populær panoramarute går langs Saebraut og byder på en flot udsigt mod fjeldet Esja i nord og det centrale Reykjavik i syd. På klare vinternætter kan I endda være heldige at se nordlyset danse over jer. Nordlyset ses bedst, hvis I begiver jer lidt væk fra byens lys.

Herefter kan I slappe lidt af inden næste dags rundtur, måske med en middag på en af byens bedre restauranter? Vi giver dig gerne tips til byens bedste restauranter!

Reykjavik
Dag 2 | Den Gyldne Cirkel: Gullfoss – Geysir – Thingvellir

Morgenmad på hotellet. Afhentning på hotellet fra kl. 08:30 til en tur til Den Gyldne Cirkel. Rejsen går fra Reykjavik over højlandet Hellishei mod byen Hverager, hvor vi stopper første gang. Byen er kendt for sine mange væksthuse, som opvarmes af jordvarme.

Næste stop er det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem boblende lerhuller og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Strokkur ved Geysir-området

Lige i nærheden af Geysir finder I det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.


Næste stop på turen er den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig. Derefter fortsætter I tilbage til Reykjavik. Aftenen er til jeres egen rådighed.

Thingvellir
Dag 3 | Egne aktiviteter og Den Blå Lagune om aftenen

Om dagen kan I frit udforske byen på egen hånd. Brug hele dagen i Reykjavik, eller tag på en udflugt i nærområdet. Hvis I beslutter jer for at bruge dagen i Reykjavik, er et besøg i den berømte Hallgrímskirkja et must. Denne sælsomme kirken befinder sig midt i Reykjavik og byder på en fantastisk udsigt over byen og det nærmeste opland. Med sine 70 meter er kirken Islands højeste bygning.

Hvis I hellere vil gå på opdagelse i Islands fascinerende natur, kan mange af Islands mest populære attraktioner sagtens nås på en dagstur. Under tilvalg længere nede på denne side finder I flere anbefalede aktiviteter til netop denne rejse.

Efter dagens eventyr er det tid til at dyppe tæerne i den sagnomspundne Blå Lagune, der ligger som en oase midt på en lavamark ca. 50 minutter fra Reykjavik. Den Blå Lagune er en stor udendørslagune, der får sit vand direkte fra geotermiske kilder så dybe som 2.000 meter. Vandtemperaturen ligger på behagelige 36-39° hele året rundt. Anlægget rummer desuden en indendørslagune og en geotermisk sauna. Fuldend oplevelsen ved at booke en massagebehandling, så er du sikker på at vende tilbage til hotellet med fornyet energi og afslappede muskler.

Den Blå Lagune

Dag 4-6 | Egne aktiviteter /Hjemrejse

Under tilvalg længere nede på denne side finder I flere anbefalede aktiviteter til netop denne rejse.  I tilslutning til flyets afrejse afhentes I på jeres hotel af en transferbus, som kører jer til lufthavnen.  

 

 

Eksempler på udflugter, som kan tilføjes til dag 3, 4 og 5
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström