Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Pakkerejser
Fly og hotel
Weekendrejser
Fly og billeje
Kør selv ferie
Grupperejser med guide
Rideferie
Vinterrejser
Ugerejser
Familierejser
Skræddersyede rejser
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Klassisk weekend

En variationsrig rejse, som tager jer med til nogle af de største og mest klassiske seværdigheder på Island. Weekenden starter med et forfriskende bad i Den Blå Lagunes varme og mineralholdige vand. Næste dag møder I landets naturfænomener – blandt andet ved de varme kilder ved Geysir og det mægtige Gullfoss, 'Det gyldne Vandfald', er et imponerende syn.

De følgende dage kan I booke jer ind på ridning, hvalsafari, superjeepsafari og andre udflugter i løbet af opholdet – eller koble af i Reykjavik på egen hånd.Afgange 2019: Dagligt, hele året.

Dagligt direkte fly fra København og under juni - september også fra Billund mandage, tirsdage, fredage, lørdage og søndage.
Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.

sida1 Kundebedømmelse: 4,7 sida2
Læs flere kundeanmeldelser


I pakken indgår:

 • Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
 • 3, 4 eller 5 nætter på hotel i Reykjavik.
 • Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet.
 • Transfer Keflavik lufthavn – den Blå Lagune – hotel i Reykjavik.
 • Entré til Den Blå Lagune.
 • Udflugt til Den Gyldne Cirkel (8 timer).
 • Transfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.
 • Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
 • Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).

Tilvalg:

 • Vælg mellem rideture, hvalsafari, havfiskeri, gletsjervandring, superjeepture m.m. – se nedenfor.
 • Afbestillingsforsikring
Booking
Klassisk weekend, 3/4/5 nætter

fra 5.645,-

fra 5.335,-

fra 4.815,-

01. apr. - 14. maj
15. maj - 30. sep.
01. okt. - 31. dec.

SØG REJSE
 

Om vores priser
Vores priser viser prisen per person, baseret på et delt dobbeltværelse. I vores pakker benytter vi altid de laveste tilgængelige priser for fly, hotel og aktiviteter. Da priserne varierer, afhængigt af hvor meget der er booket, kan det være fordelagtigt at sammenligne flere forskellige datoer.

 

 

Beskrivelse dag for dag

Dag 1 | Ankomst til Island – bad i Den Blå Lagune

 

Afrejse fra Kastrup om eftermiddagen ved 13-/14-tiden. Ankomst til Island om eftermiddagen. En uforglemmelig start på jeres Islandsophold bliver det afstressende bad i den berømte Blå Lagune. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt på vejen mellem Keflaviks lufthavn og Reykjavik.

Den Blå Lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Transport videre til hotellet i Reykjavik afgår kl. 19.00 og 21.00, og I vælger selv, hvilken afgang der passer jer (I behøver ikke meddele i forvejen, hvilken afgang I vælger). Aftenen er til jeres egen rådighed. 

Den Blå Lagune
Dag 2 | Den Gyldne Cirkel: Gullfoss – Geysir – Thingvellir

Morgenmad på hotellet. Afhentning på hotellet fra kl. 08:30 til en tur til Den Gyldne Cirkel. Rejsen går fra Reykjavik over højlandet Hellishei mod byen Hverager, hvor vi stopper første gang. Byen er kendt for sine mange væksthuse, som opvarmes af jordvarme.

Næste stop er det geotermiske Geysir-område med sine varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I kan vandre rundt mellem boblende lerhuller og dampende underjordiske kilder – og mærke jordens indre kræfter lige under jeres fødder.

Strokkur ved Geysir-området

Lige i nærheden af Geysir finder I det majestætiske Gullfoss – ”det gyldne vandfald” – som ofte betegnes som Islands allersmukkeste. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i ravinen.


Næste stop på turen er den smukke nationalpark Thingvellir. Her samledes det islandske Alting, verdens ældste rigsdag, allerede i 900-tallet. Island ligger midt på sprækken mellem de europæiske og amerikanske kontinentalplader, og i Thingvellir er forkastningen, der dannes, når de to kontinenter langsomt flytter sig, særligt tydelig. Derefter fortsætter I tilbage til Reykjavik. Aftenen er til jeres egen rådighed.

Thingvellir
Dag 3-5 | Egne aktiviteter og udflugter

Afhængigt af, hvor længe I bliver, har I mindst én dag fri til egne opdagelser og udflugter. I kan vælge at tilføje nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter på disse dage. Neden for har vi angivet en liste over de aktiviteter, som vi anbefaler – opdelt i perioder og dage, hvor aktiviteterne kan gennemføres.

 

Reykjavik

Sidste dag | Hjemrejse

Morgenmad på hotellet. I tilslutning til flyets afrejse afhentes I på jeres hotel af en transferbus, som kører jer til lufthavnen.  

 

 

Eksempler på udflugter, som kan tilføjes til dag 3, 4 og 5
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström