Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Om os
Det mener vores kunder
Særlige Tilbud
Kundservice
» Sådan finder du bedste pris
» Booking og betaling
» FAQ - Spørgsmål og svar
» Rejsegaranti
» Rejsevilkår
» Afbestillingsforsikring
» Spørgsmål om Island
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Tilbage
Udskriv
Det mener vores kunder

I 2017 arrangerede vi rejser for cirka 10.000 rejsende. Vi prioriterer et stærkt samarbejde med vores kunder højt og ser den personlige kontakt som et vigtigt redskab til et vellykket arrangement.

 

Vi vil gerne vide lidt mere om, hvad vores kunder synes om vores forslag til rejseprogram og arrangementer, og derfor beder vi dem om at give os feedback, når de er kommet hjem fra rejsen. Vi vil gerne dele disse informationer med de kunder, som stadig overvejer, om de skal rejse, og dem, der snart skal af sted. Derfor har vi med tilladelse fra kunderne valgt at offentliggøre nogle af de e-mails og citater, som vi har modtaget fra rejsende, nedenfor.

Kommentarer fra vores kunder

"Hej
Vil bare spontant sende en mail og fortælle dig, hvor utroligt tilfredse vi er med vores rejse til Island i perioden 5.-12. juli. Forventningerne var meget høje, og det er jo ikke altid, at det bliver lige så godt, som man havde forestillet sig. Men det blev endnu bedre!! Programmet var perfekt, og alt klappede 100 % med både hotel og alt det, vi ville se og gøre.

En fantastisk rejse fra vores synsvinkel! Vi har set vandfald, gejsere og blåhvaler, vi har badet i varme kilder og kørte på smalle grusveje i fjeldene, vi har redet på islandske heste, shoppet i Reykjavik, og vi har nydt alt helt ud til fingerspidserne. Dette har været en rejse, vi aldrig glemmer!

Jeg har selv arbejdet i rejsebranchen, og jeg ved, hvor meget det betyder, at rejsearrangøren gør sit arbejde. I har gjort alt helt perfekt!!! Et bedre rejseprogram inkl. rejserute, som passede til vores ønsker, og bedre udvalg af hoteller har jeg aldrig oplevet. Vi har set alt det, vi ville, og hotellerne har været hyggelige, friske og rigtig fine.

Mine venner og kolleger er utroligt nysgerrige med hensyn til rejsen, de spørger og vil se fotos og afslutter det hele med ”der har jeg altid gerne villet rejse til, men det er ikke blevet til noget”. Jeg både har og kommer til at anbefale Vulkan Rejser til dem – I og Terra Nova er suveræne! En varm tak – og vi tales ved i fremtiden fra: "


Camilla Engman med Jacob og Rebecca Karin Ahlström

"Hej.
Hurra for Island! Hurra for islændinge!
Jeg vil gerne takke for en vidunderlige Islandsrejse. Alt klappede helt perfekt, og vi har hele tiden følt os taget godt hånd om! Island er ubeskriveligt smukt, og islændingene er utroligt venlige og hjælpsomme.

Jeg skal sent glemme "damen" i pølsevognen, som endda ringede til producenten af deres pølser for at spørge, om vores mælkeallergiske datter kunne spise pølsen eller ej. Nu savner jeg de varme kilder og dampbadet – jeg savner hele Island!

Man må bare konstatere, at man altid vil længes tilbage!
Selvom det var lidt bizart at finde både Ramlösa og Wasa-knækbrød i butikken i Kulusuk...
Tusind tak!"


Helle, Anders og Elin Jensen

"Hej!
Vil bare sige, at jeres Islandsrejsepakke 1 v i Reykjavik var helt fantastisk, og vi er supertilfredse! En særlig tak til dig, der formåede at hjælpe os med at få ekstra hest/hvalsafari, selvom vi tilmeldte os alt for sent. Vi synes virkelig, at vi fik utrolig meget ud af rejsen, fordi den var så velorganiseret.
Mange hilsner ..."


Viveca & Stefan Risberg

"Hej Ylva og Bennedikt

Vi er nu tilbage fra Island og vil bare takke jer for et fantastisk arrangement, og jeg kommer til at anbefale folk at købe rejser hos jer. (Har jeg allerede gjort til en, som påtænker at rejse til efteråret).

Alt er perfekt, fra lejlighedshotellet til alle udflugter. Det fungerer fint med alle værdikuponerne og alle busrejser til og fra BSI. Jeg synes næsten, at Sverige burde have det lidt lige som Thailand og Island, hvor man køber en udflugt, og derefter bliver man hentet og afleveret ved sit hotel ...

.. Når jeg taler med folk om Island, reagerer alle ved at sige, at det må være så dyrt. Og så svarer jeg, at hvis I rejser med Vulkan Rejser, bliver I helt tilfredse, og I vil slet ikke kunne forstå, hvor billigt og prisgunstigt det kan være med Vulkans arrangementer."


Lina Fann fra SweChin

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström