Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Firmarejser og grupperejser
Reykjavik som destination
Vores tjenester
Tilbudsforespørgsel
Kontakt os
Kontakt vores projektledere for at tale om idéer vedrørende jeres
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

img1

img1

Hotell firmarejser og grupprejser - Reykjavik, Island

4-STJERNEDE HOTELLER REYKJAVIK

Hotel Alda Reykjavík
Hotel Alda Reykjavík
Gæstebedømmelse:

4,7 av 5

Hotel Alda Reykjavík ****

Alda Hotel Reykjavik er et førsteklasses hotel med god service og høj kvalitet. Hotellet tilbyder 65 veludrustede værelser. Alda ligger i Reykjavíks centrum med forbindelse til shoppegaden Laugavegur. Hotellet tilbyder café, bar og snacksbar. Gæster har adgang til et fitnessanlæg, og massage på værelset kan fås mod forespørgsel. Alda har ingen konferencefaciliteter. Hotellet ligger dog centralt og tæt på andre konferencemuligheder.


Icelandair Hotel Reykjavík Marina
Icelandair Hotel Reykjavík Marina
Gæstebedømmelse:

4,7 av 5

Icelandair Hotel Reykjavík Marina ***

Hotellet har 168 værelser og blev indviet i 2012. Hotellet ligger centralt i Reykjaviks haneområde og tæt på hovedstadens attraktioner. Værelserne er lyst indrettet i farverige mønstre. I “Slipp Canteen” serveres der mad døgnet rundt. En styrkende morgenmad indtager I på “Slipp Café” og på “Slipp Bar” er der mulighed for en god drink. Hotellets fitnesscenter ligger i lobbyen. Biografen Slippbíó er ideel ved præsentationer, filmvisninger, udstillinger og møder for grupper på op til 25 personer.


Radisson Blu 1919 Hotel
Radisson Blu 1919 Hotel
Gæstebedømmelse:

4,6 av 5

Radisson Blu 1919 Hotel ****

Hotellet er et trendy førsteklasses hotel i det centrale Reykjavik med stilfuld indretning og afslappet atmosfære. Hotellets 88 værelser er eksklusivt indrettet med trægulv og mørke tekstiler. 1919 Restaurant serverer sæsonsbetonede retter lavet af lokale råvarer, og 1919 Lounge tilbyder et hyggeligt sted at tage en drink eller et lettere måltid. Hotellet har et fitnesscenter og 3 konferencelokaler for op til 35 deltagere.


Hilton Reykjavík Nordica
Hilton Reykjavík Nordica
Gæstebedømmelse:

4,6 av 5

Hilton Reykjavík Nordica ****

Hotellet er et stort førsteklasses hotel i moderne stil med en kosmopolitisk atmosfære og god service, cirka 1,4 km fra centrum. Hotellet tilbyder store og lyse værelser. På niende etage er der panoramasuiter med fantastisk udsyn over bjergene og havet. Restauranten VOX serverer traditionelle nordiske retter af friske lokale råvarer. Et eksklusivt spa- og træningscenter tilbyder alt fra styrketræning, aerobics og spinning til afslappende varme bade og sauna. Hilton har 11 konferencelokaler for op til 650 personer.


Hotel Borg
Hotel Borg
Gæstebedømmelse:

4,7 av 5

Hotel Borg ****

Hotellet er et førsteklasses hotel bygget i år 1930 i klassisk Art Deco-stil. Hótel Borg ligger i det centrale Reykjavík tæt på restauranter og shopping. Hotellets 99 nyrenoverede værelser er individuelt indrettet med unik stemning. Deluxe-værelserne er indrettet med en seng fra Hästens, fladskærms-TV fra Bang & Olufsen og de byder på en udsigt ud over det sædvanlige. Hotellet har egen restaurant og SPA-afdeling. Borg har fuldt udrustede konferencelokaler for 60-130 personer.


Grand Hotel Reykjavik
Grand Hotel Reykjavik
Gæstebedømmelse:

4,3 av 5

Grand Hotel Reykjavik ****

Førsteklasses hotel med god service og kvalitet. Beliggende i et roligt område, cirka 1,4 km fra centrum. Hotellet har 14 etager og storslået udsigt fra de øvre etager. Værelserne er store og hyggeligt indrettet med store senge. Restaurant Grand restaurant tilbyder en mængde lækre retter fra det islandske og nordiske køkken. Mod betaling af en afgift kan hotellets gæster nyde jacuzzi, træningsanlæg, sauna, og behandlinger i hotellets egen spa, Grand Spa. Grand Hotel har 17 mødelokaler for op til 2300 deltagere. Et bredt udbud av konferenceudrustning og teknisk support er tilgængeligt.


Icelandair Hotel Reykjavík Natura
Icelandair Hotel Reykjavík Natura
Gæstebedømmelse:

4,3 av 5

Icelandair Hotel Reykjavík Natura ****

Hotel Reykjavik Natura er et førsteklasses hotel med god service og indbydende atmosfære. Hotellet ligger 1,6 km fra centrum tæt på det smukke friluftsområde Öskjuhlid og tilbyder gratis transfer til centrum. Hotellet har komfortable værelser og alle toiletartikler er økologiske. Satt Restaurant serverer retter præget af den egne islandske stil med fokus på lokale råvarer. Hotellets gæster har fri tilgang til pool, sauna og tilbydes behandlinger, træning og afslapning på Sóley Natura Spa. Natura har konferencelokaler af varierende størrelser for op til 344 personer.


Apótek Hotel
Apótek Hotel
Gæstebedømmelse:

Nyhet!

Hotel Apótek ****

Ett nybygget førsteklasses hotel med god service og kvalitet. Hotellet tilbyder 45 veludrustede værelser og suiter i den arkitekttegnede apoteksbygning på 6 etager fra 1917. Hotellet ligger i centrum på komfortabel gangafstand til butikker, indkøbscentre og restauranter. De 45 gæsteværelser på hotel Apotek er stilrene og klassisk indrettet. På hotellet er der både bar og Apotek Restaurant som specialiserer sig på lokale retter. Hotellet har ingen konferencefaciliteter, men ligger dog centralt og tæt på konferencemuligheder.


Fosshotel Reykjavík
Fosshotel Reykjavík
Gæstebedømmelse:

4,4

Fosshotel Reykjavík****

Hotellet åbnede i 2015 og er med sine 16 etager Islands største hotel. Hotellet ligger i Reykjavíks forretningsdistrikt, cirka 650 meter fra centrum og på gåafstand fra shoppegaden Laugavegur. Hotellet har 320 værelser og tilbyder en magnifik udsigt over byen og havneområdet. I hotellets bar kan du slappe af med en islandsk øl inden du nyder en sæsonsbetonet og udsøgt middag på restaurant Haust. Hotellet har et enklere fitnesscenter. Fosshotel Reykjavik har 4 førsteklasses konferencelokaler fra 48 m2 - 246 m2 for grupper fra 16 til 220 personer.


 

3-STJERNEDE HOTELLER REYKJAVIK

Storm Hotel
Storm Hotel
Gæstebedømmelse:

4,8 av 5

Hotel Storm ***

Storm Hotel er et nybygget 3-stjernet hotel med 93 værelser som tilbyder et komfortabelt logi af høj kvalitet. Hotellet ligger på gåafstand fra centrum, i nærheden af shoppegaden Laugavegur. Hotellets design er inspireret af det nordiske og kombinerer funktionalitet, kvalitet og stil. Hotellet har ingen restaurant, men tilbyder bar. Storm har et mødelokale til 14 personer udrustet med topmoderne audiovisuel udrustning, HD-TV og trådløst Internet.


Hotel Odinsve
Hotel Odinsve
Gæstebedømmelse:

4,5 av 5

Hotel Ódinsvé ***

Et hyggeligt hotel med afslappet karakter og god service. Hotellet ligger i det centrale Reykjavik i rolige omgivelser med ældre bebyggelse. Værelserne er indrettet med parketgulv og har alle et individuelt særpræg, samt trådløst internet. Visse værelser har balkon med panoramaudsigt over byen. Hotellets restaurant Snaps serverer specialiteter fra det skandinaviske køkken. Hotel Odinsve har et fuldt udrustet mødelokale som rummer op til 10 personer.


CenterHotel Arnarhvoll
Centerhotel Arnarhvoll
Gæstebedømmelse:

4,4 av 5

CenterHotel Arnarhvoll ***

Hotel Arnarvholl ligger i centrum af Reykjavik med storslået udsigt over Reykjaviks havn. De 104 værelser er smagfuldt og moderne indrettet. På toppen af hotellet ligger SKY Lounge & Bar som byder på en fantastisk udsigt. Her serveres også hotellets morgenmad. I hotellets kælder er der en relax-afdeling med jacuzzi, sauna og tyrkisk bad. Hotellet har ingen konferencefaciliteter, men ligger tæt på andre konferencemuligheder.


Hotel Klettur
Hotel Klettur
Gæstebedømmelse:

4,2 av 5

Hotel Klettur ***

Hotellet har en stram og moderne stil med 166 moderne og rummelige værelser. Hotellet ligger cirka 400 meter fra centrum. Hotellets interiør er lys og inspireret af den islandske natur, især af sten. Værelserne er lyse med eget badeværelse og bruser og er udrustet med køleskab, telefon, TV, strygejern og –bræt, pengeskab, hårtørrer og trådløst internet. Hotellet har ingen restaurant, men hotelbaren har et af Reykjavíks bedste udvalg af islandske øl. Der er mødelokale for grupper på op til 25 personer.


Centerhotel Klöpp
CenterHotel Klöpp
Gæstebedømmelse:

4,0 av 5

CenterHotel Klöpp ***

Et centralt og enklere mellemklasses hotel. Godt for dig, der vil have kort afstand til alt i det centrale Reykjavik. Hyggelig lobby med sofaer og borde samt en afdeling hvor frokost serveres. Værelserne er lyse og smagfuldt indrettet med parketgulv og har eget badeværelse, telefon, satellit-TV, trådløst Internet, radio samt mulighed for at stryge. Klöpp har ingen restaurant eller konferencefaciliteter men takket være den centrale beliggenhed er der kort vej til byens restauranter og konferencemuligheder.


Hotel Cabin
Hotel Cabin
Gæstebedømmelse:

3,9 av 5

Hotel Cabin **

Et nyrenoveret mellemklasses hotel, der er pengene værd, med udsigt over havbugten ved Borgartun. Hotellet er enkelt men hyggeligt og giver god service. Cabin ligger cirka 1,4 km fra centrum, på gåafstand fra Reykjavíks shoppekvarter. Værelserne er små men veludrustede med eget brusebad/wc, trådløst internet mod betaling af afgift, telefon, radio og TV. I restauranten serveres lettere måltider og i baren er der et stort udvalg af drikke. Om aftenen serveres der middagsbuffet til en god pris. Hotellet har et mødelokale til op til 100 personer udrustet med moderne konferenceudrustning.


Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström