Fosshotel Hellnar

Adresse: Brekkubær, 356 Hellnar
Område: Västra Island
Vis kort
Karakter: 100% 5 af 5 Anbefal (1 Vurdering)

Hotel | Velkommen til et hyggeligt hotel med landlig charme ved Kirkufjell på den smukke halvø Snæfellsnes. Her bor du godt og bekvemt i enkle, men hyggelige værelser på et hotel med en stærk miljøprofil - midt i naturen med udsigt over Faxaflóibukten.

Hotel med landlig charme og karakter
Velkommen til et charmerende landhotel med karakter. Gæsterne bor på værelser holdt i rolige nuancer og kan mødes til en drink i baren eller et lokalt inspireret måltid i hotellets udmærkede restaurant. Andre favorable mødesteder omfatter hotellets egen bibliotekslounge med åben kamin og havudsigt. Her føler du dig straks hjemme, også selvom udsigten formentlig adskiller sig en del fra den, du er vant til.

Hotellet ligger på den smukke Snæfellshalvø i byen Hellnar, der befinder sig i Vestisland. Herfra er du tæt på havet og Kirkjufell, der imponerer med sin særegne form. Endnu en majestætisk nabo udgøres af Snæfellsjökull, der er en 700.000 år gammel gletsjerdækket vulkan. Halvøen kaldes ofte Island i miniformat, fordi mange af Islands mest fremtrædende naturlandskaber mødes netop her. Du finder fine vandre- og cykelstier i nærheden, ligesom du kan udforske området i havkajak.

Hotellet har en stærk miljøprofil og deltager i programmet Earth Check, der måler, hvordan hoteller påvirker miljøet, samfundet, kulturarven og lokaløkonomien. Hotellet er desuden Green Globe-certificeret. Rene lagner, ren samvittighed.

I hotellets restaurant kan du nyde lokale retter af høj kvalitet. Restauranten serverer kun aftensmad, men har åbent alle dage.

Værd at vide om hotellet
● Afstand til Reykjavik: 196 km.
● Gratis wi-fi på hele hotellet.
● Flersproget personale.
● Hotellet serverer morgenmad mod tillægsgebyr.
● Hotellet har handicapvenlige værelser.
● Gratis parkering.

Enkle men hyggelige værelser med udsigt
Hotellets enkle men hyggelige værelser er holdt i behagelige nuancer. Stort set alle værelser kan byde på en fin udsigt, uanset om du er så heldig at have udsigt til fjeldet Statafell, det barske Atlanterhav i Faxaflóibukten eller Snæfellsjökull.

Alle værelser har
● Gratis wi-fi.
● Eget badeværelse med badekar eller brusebad.
● TV.
● Hårtørrer.

Restaurant

”Fantastiskt fint läge. ”

Anbefalet af Anonym
Sverige Sverige (sø 13 aug 2023)

Karakter 100%

(5 af 5 Anbefal)
Total oplevelse 4,6 af 5
Standarden på hotellet/værelset 4,6 af 5
Faciliteter ( køkken, bad osv.) 4,6 af 5
Rengøring 4,6 af 5
Prisvært 4,8 af 5
Service 4,8 af 5
Morgenmad 4,4 af 5

Faciliteter og services

Spis og drik på stedet
Bar Restaurant
Build: 17-04-2024 12:53:02, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-2456.cbischannel-32450.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails