Frost & Fire Hotel

Adresse: Hverhamar , 820 Hveragerdi  Vis kort
Område:
Karakter: 100% (1 af 1 Anbefal) (2 vurdering)

Hotel | Dette pensionat bookes ved forespørgsel.
Pensionatet Frost &Fire i Hveragerði er beliggende ved elven Varmá i smukke omgivelser mellem boblende varme kilder. Pensionatet har åbent hele året for enkeltpersoner og grupper. Uanset om I vil slappe af fra hverdagens stress og jag eller mødes for at tale forretninger, har vi alt det, I har brug for.

I en separat bygning, hvor receptionen har til huse, tilbyder vi udlejning af fuldt udstyrede mødelokaler. Vores gæster kan også tage en forfriskende svømmetur i vores 12-meter lange swimmingpool, lade krop og sjæl op i saunaen, tage et friskt bad i brusebadet udenfor og derefter slappe af i jacuzzierne ved elven.

Alle værelser er indrettet, så de indbyder til velvære og komfort. Der
er 14 værelser i alt, alle dobbeltværelser med en suite-faciliteter, tv og internetforbindelse. Ekstra senge kan opstilles i ni af værelserne. Alle er udstyret med elegante og behagelige møbler og udsmykket med moderne
islandsk kunst.

Værker af førende islandske kunstnere fra det 20. århundrede smykker væggene i alle værelser. Otte værelser er dedikeret til bestemte kunstnere og navngivet efter dem: Arnar Herbertsson, Bragi Ásgeirsson, Georg Guðni Hauksson, Jóhanna Kristín Yngvadóttir, Jón Engilberts, Karl Kvaran, Óskar Magnússon og Þorvaldur Skúlason.

Fra værelserne er der udsigt over elven Varmá, de varme kilder ved elven og længere ude i horisonten til Reykjafjall og dalene Reykjadalur, Grændalur og Gufudalur oven for Hveragerði. Hvert værelse er en verden for sig ved elvens bred, fyldt med islandsk kunst og omgivet af den fantastiske islandske natur.

Hveragerði er en lille hyggelig by i det sydlige Island, 45 km fra Reykjavík og 90 km fra Keflavíks lufthavn. Turismen vokser hastigt i og omkring Hveragerði, hvor et geotermisk område med høje temperaturer i byens centrum er åbent for besøgende fra kl. 13.00 til 18.00 på hverdage om sommeren og efter aftale for grupper på andre tidspunkter. Turistinformationscenteret for det sydlige Island er beliggende i Hveragerði sammen med et shoppingcenter og et udvalg af butikker, der sælger en lang række forskellige varer.

Restaurant

”Hotellet kunde ha fått bättre betyg om dom hållit reda på vilka allergiframkallande produkter som fanns / inte fanns i maten. En miss i köket ledde till att två barnbarn med allergiska reaktioner hamnade på sjukhus. ”

Anbefalet af Anonym
Sverige Sverige (ti 05 apr 2016)

”Fina varma pooler i anslutning till gästhemmet och speciellt fint med den lite större (längre) poolen. Skulle gärna haft mer tid på morgonen för bad (vi hade ridning inbokat). Fina rum med intressant konst och bra frukost. Bra läge.”

Anbefalet af jag
Sverige Sverige (on 23 sep 2009)

Karakter 100%

(1 af 1 Anbefal)
Total oplevelse 4 af 5
Standarden på hotellet/værelset 4 af 5
Faciliteter ( køkken, bad osv.) 4 af 5
Rengøring 4 af 5
Prisvært 4 af 5
Service 4 af 5
Morgenmad 4 af 5

Faciliteter og services

  • Generelle faciliteter
    Mødelokaler
  • Spis og drik på stedet
    Bar Restaurant
Build: 08-07-2020 15:35:02, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-2456.cbischannel-32450.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails