Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Om Island
Om Island
Planlæg rejsen til Island
Om Reykjavik
Kundservice
» Sådan finder du bedste pris
» Booking og betaling
» FAQ - Spørgsmål og svar
» Rejsegaranti
» Rejsevilkår
» Afbestillingsforsikring
» Spørgsmål om Island
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Tilbage
Udskriv
Regioner på Island

 

REGIONER
1. Reykjavík 
2. Det sydlige og sydvestlige Island  
3. Det østlige Island  
4. Det vestlige Island  
5. Vestfjordene  
6. Det nordlige Island  
7. Højlandet  
Regioner på Island
1. Reykjavík

Reykjavík er de stærke kontrasters by. Små korrugerede blikhuse ligger side om side med futuristike glasbygninger, moderne konstruktioner ligger få minutter væk fra det grove vulkanterræn, og internationale trends smelter sammen med islandske traditioner og skaber en unik kultur, hvor gammelt og nyt lever i en skøn symbiose.

Reykjavík har noget for enhver. Et besøg i Reykjavík er mindeværdigt, uanset om du er på udkig efter storbyens pulserende energi, den buldrende underjordiske energi eller stilhedens tyste energi ude i den grønne natur, som omgiver byen.

Reykjavik
Et besøg i en af byens mange geotermiske svømmebassiner eller spaanlæg er den perfekte idé, hvis man gerne vil mærke Reykjavíks rene energi på egen krop. En svømmetur, en helende stund i en “hot pot” eller et luksuriøst geotermisk dampbad efterlader dig afslappet og opladet. Besøg i svømmebassinerne er en helt almindelig del af Reykjavíkindbyggernes hverdag, hvilket gør det til den ideelle måde at møde lokalbefolkningen på. Et hurtigt kursus i islandsk politik, en langsigtet vejrprognose eller værdifulde tip til turister er bare nogle af de ting, man man suge til sig i det beroligende vand i den varme gryde (“hot pot”). Den perfekte måde at mærke byens puls på.
Den storslåede natur, der omgiver byen, gør Reykjavík unik og tilbyder et bredt udbud af aktiviteter til eventyrlystne turister. Laksefiskeri, midnatsgolf, sejlads, bjergklatring, gletsjertrekking, ridning, hvalsafari er alle inden for rækkevidde fra Reykjavík, så det er let at skræddersy en dagstur og alligevel nå tilbage til byen til en lækker middag om aftenen.

Reykjavík kan bryste sig af et udsøgt udvalg af gode restauranter, der er berømte for det fantasifulde køkken med friske ingredienser. Uanset om du foretrækker fisk og skaldyr, lam eller vildt, er der altid noget på menuen, som passer til dine smagsløg.
På trods af byens størrelse – Reykjavík og omegn har omkring 185.000 indbyggere inklusive forstæderne – er der et flot udvalg af eksklusive butikker og mærkevarer. Reykjavík er også kendt for at have et af Europas “hotteste” forlystelsesliv med en aktiv musikscene og et berømt natteliv.

Reykjavíks energi tæt forbundet med byens kulturelle scene. Fra moderne til historisk bidrager gallerier, museer og teatre til en livlig og sofistikeret kunstkultur. Årlige festivaler, unikke udstillinger og sceneopsætninger indebærer, at kulturkalenderen altid er fuldt booket, og at der altid er mere end rigeligt at vælge mellem.

Reykjavík er porten til Island. En ungdommelig by med en lang historie, omgivet af fjelde og hav, kun få minutter fra den storslåede og uberørte natur – skabt af jordens energi. Reykjavík har alt, hvad hjertet kan begære, uanset om du er til hovedstadens spænding eller rolige stunder i en fantastisk natur. Reykjavík er ren energi – og du rejser hjem med fornyede kræfter.2. Det sydlige og sydvestlige Island

Det sydlige og sydvestlige Island byder på et variationsrigt landskab. Her finder du alt fra frugtbare landbrugssamfund til gletsjere og lavafelter.

Halvøen Reykjanes, Islands sydvestlige spids, karakteriseres af sporene fra forkastningen mellem de eurasiske og amerikanske kontinentalplader. Når kontinentalpladerne langsomt bevæger sig væk fra hinanden, opstår der sprækker i jordoverfladen, hvor lavamasser fra jordens indre trænger op til overfladen. Reykaneshalvøen er præget af disse fascinerende lavafelter.

Den Blå Lagune
På Reykjanes er der geotermiske områder, hvoraf to (Svartsengi og Hengilssvæði) i dag er forvandlet til elektriske kraftværkanlæg. Gjáin, informationscenteret hvor man kan dykke ned i den geologiske historie, ligger i Svartsengi. På halvøen ligger også det verdensberømte geotermiske bad Den Blå Lagune, hvor du kan bade i mineralrigt og varmt vand fra den islandske undergrund. Langt tilbage i tiden har det lille samfund på Reykjanes været centreret omkring stranden, og befolkningens overlevelse har været afhængigt af fiskeriet. Med ændrede arbejdsvaner er bebyggelsen blevet tættere, men folk har ikke glemt havets gavmildhed.
Thingvellir
Også i Thingvellir mærker man effekten af de to kontinentalplader, der langsomt glider fra hinanden. Her er forkastningen meget tydelig og løber i en markant linje gennem landskabet. Thingvaller er også et af Islands mest berømte og fascinerende steder. Her indkaldte islændingene til lovstiftende samling i år 930. Forsamlingen var aktiv frem til år 1798 – det vil sige i næsten 9 århundreder. Her udspillede mange af de islandske sagaer sig. Området blev nationalpark i starten af 1900-tallet og har siden 2004 været med på UNESCOs liste over verdens mest unikke naturperler. Et andet historisk sted i dette område er Skálholt, kirkens og den kristne tros hovedsæde på Island fra midten af 1000-tallet og frem til omkring år 1800.
Gullfoss
Jo længere østpå man kommer, desto lavere, fladere og mere frodigt bliver landet. Hvert eneste hjørne emmer af historie. Det er blandt andet skuepladsen for Njáls saga – en af de mest berømte islandske sagaer. Historien genfortælles på historiecentret i Hvolsvöllur. Flere museer og organiserede ture sætter fokus på historien og sagaerne, herunder Skógar ved Eyjafjöll, hvor et af landets mest interessante egnsmuseer ligger.

Det er ikke bare historien, der lokker og trækker. Hele området er fyldt med unikke og specielle naturperler. Overalt kan man se spektakulære vandfald – og det største af disse er Gullfoss. Geotermisk varme findes overalt, og rundt om de største kildeområder har små samfund vundet fodfæste, hvor eksotiske frugter og planter dyrkes ved hjælp af varmen fra jorden. Det mest berømte af disse geotermiske områder er Geysir-området med en af verdens mest kendte gejsere – Geysir. Geysir har givet navn til gejsere verden over.
Hekla
Lidt længere østpå i den sydlige del af Island ligger øens to mest aktive vulkaner. Hekla, som har været i udbrud ca. 20 gange siden bosætningen, er en af Islands mest berømte vulkaner. Katla i Myrdalsjökul ligger lidt længere østpå, men følger tæt i hælene på Hekla, når det handler om antallet af udbrud. Nu venter geologerne ivrigt på næste udbrud, da der er gået usædvanligt lang tid siden sidste gang.

I samklang med denne unikke natur er der opstået en hel del attraktioner, bl.a. rideture, river rafting og gletsjerture.

Uden for kysten ligger Vestmannaøerne med deres spektakulære natur, aktive fugleliv og rige historie. Det er kun 30 år siden, at beboerne på Vestmannaøerne måtte evakueres fra Heimaey i forbindelse med et stort vulkanudbrud. De vendte dog hurtigt tilbage, da udbruddet var ovre, og nu har turister mulighed for at se resultaterne af denne naturkatastrofe.
Større samfund:
(afstand fra Reykjavik)
Keflavik (48 km), Grindavik (52 km), Selfoss (57 km), Fludir (103 km), Hvolsvöllur (106 km), Vik (192 km), Kirkjubaejarklaustur (258 km)
Populære seværdigheder
og attraktioner:
Den Blå Lagune - et verdensberømt geotermisk bad
Hekla - den sagnomspundne vulkan
Reykjaneshalvøen - fascinerende lavafelt og smuk kyststrækning
Den Gyldne Cirkel - Vvandfaldet Gullfoss, Geysir-området og
nationalparken Thingvellir
Thorsmörk - et utroligt smukt naturreservat, beliggende midt mellem tre gletsjere..
Dyrholaey - en smuk strand med klipper, som er rigt
befolket af lunder.
Vestmannaøerne -spektakulær natur, fugleliv og historie..
Hvolsvöllur - med historiecenter om de islandske sagaer.3. Det østlige Island

På det østlige Island viser landet sig fra sin allermest majestætiske side. Hjemsted for Vatnajökull, Europas største gletsjer, enorme fjelde og en konstant påmindelse om kræfterne i undergrunden.

Få andre steder kan byde på samme farvesprudlende variationer som Lónsöræfi i det østlige Borgarfjördur. Her bliver landet grønnere, gletsjeren hvidere, himmelen mere blå og sandet hvidere end noget andet sted på jorden. Noget som udenlandske reklamebureauer og filmselskaber har opdaget og ofte udnytter som baggrund i reklame- og spillefilm.

Jökulsarlon

I dette område åbnede nationalparken Skaftafell 1967, som i dag er et af de mest populære steder for besøgende med et særdeles afvekslende program. I nationalparkens informationscenter kan man få oplysninger om den unikke natur, og i byen Höfn i nærheden kan man se et helt specielt gletsjershow. Ved foden af Vatnajökull ligger gletsjerlagunen Jökulsarlon. Her flyder isbjerge, som har løsnet sig fra gletsjeren, i et mageløst scenarie.

Fuglelivet i dette område er utroligt mangefacetteret, da de fleste trækfugle lander her sammen med et stort antal andre fuglearter fra Europa.

Hvalnes
Men det er ikke kun Vatnajökull, der lokker på den østlige del af Island. Regionens lange fjorde, stejle fjelde og majestætiske bjergtoppe skaber tilsammen et helt unikt landskab. Dette er et af landets ældste områder, hvor gletsjerne har gravet mere af jorden bort end noget andet sted. Herved er der afdækket magmagrotter, der tidligere lå på ca. 3 km dybde, hvor magmaen størknede. Varmen herfra førte til dannelsen af hulfyldninger (bl.a. zeoliter) i de nærliggende klipper, som nu kan findes ved kysten, fx ved Teigarhorn.
Seydisfjördur
De mest afslides beliggende fjorde er nu øde, men turistbranchen har fundet vej her til og tilbyder vandreture i ødemarkerne, hvor man går fra fjeldhytte til fjeldhytte blandt enorme fjelde og grønne dale. Langs stranden kan man finde grønne øer, som der er mulighed for at sejle til.

Landskabet ændrer karakter, når man kommer op til Hérað, som ligger i læ og er meget solrig. Her åbenbarer der sig en fantastisk vegetation. I Egilsstaðir er der et servicecenter for hele østlandet med et alsidigt udvalg af servicetilbud til turister. Længere nordpå ændrer landskabet sig igen – naturen bliver fladere, og fiskerige elve snor sig gennem landskabet ud mod havet.

Østfjordene rummer mange naturlige havnepladser, og i slutningen af 1800-tallet opstod her mange tætte bebyggelser, hvoraf de fleste stadig er der den dag i dag. Disse fiskerbygder har en helt speciel charme, og mange steder afholdes der årlige festivaler. Derudover er der i de senere år bygget en række nye museer, som fokuserer på tidligere tiders levemåder, herunder krigstiden, franske sømænd, kunstnere og teknisk viden. Her kan man også finde museer med tilknytning til naturen og de østlige fjordes kendetegn – sten og rensdyr. Rensdyrenes væsentligste tilholdssted er Fljótdalsheiði.
Større samfund:
(afstand fra Reykjavik)
Höfn (474 km), Djupivogur (554 km), Breiddalsvik (617 km), Egilsstadir (698 km), Seydisfjördur (725 km), Borgarfjördur eystri (770 km)
Populære seværdigheder
og attraktioner: :
Jökulsarlon - gletsjerlagunen ved Vatnajökulls fod
Nationalparken Skaftafell - vandrestier med bjergtagende
udsigt over gletsjere, elve, fjelde og enorme sandsletter.
Vatnajökull - Europas største gletsjer
Østfjordene - fascinerende smukt og varieret fjordlandskab
Borgarfjördur eystri - en smuk by ved fjorden med flotte
indslag af farverig ryolit i de omkringliggende fjelde4. Det vestlige Island

Naturen i det vestlige Island har en usædvanligt skiftende karakter. Her er landet formet og deformeret over en lang tidsperioder – fra den gang Island opstod for ca. 15-16 millioner år siden, og frem til folk begyndte at bosætte sig. Samtidig med bosætningerne begyndte den vulkanske aktivitet nemlig også at aftage i dette område.

Islands ældste bjerg ligger tæt på Kögur i Vestfjordene, mens det yngste bjerg ligger inderst i Borgarfjord i det vestlige Island. Her finder man så at sige alle typer vulkaner, og den geotermiske varme viser sig i forskellige former – fra svalende naturkilder til Europas mest vandrige varme kilde Deildartunguhver (180 l/sek., 97 °C).

Snæfellsnes
Sporene efter vulkansk aktivitet er meget tydelige Snæfellsnes, hvor den smukke og sagnsomspundne stratovulkan Snæfellsjökull rejser sig mod himlen længst ude på halvøen. Det kan derfor ikke undre, at der her er etableret en nationalpark, og indbyggerne har fulgt op ved at gøre Snæfellsnes til et bæredygtig samfund med vægt på turisterhvervet.

De kræfter, der konstant eroderer landet, har i lige så høj grad som den vulkanske aktivitet sat deres præg på landskabet. Det er først og fremmest elve og gletsjere, der utallige gange er gledet ud fra landets midte og langt ud på kontinentalsokkelen. Resultatet af dette er tydeligt, bl.a. i Breiðarfjörður med sine utallige øer og i Vestfjordene, som er gennemskåret af fjorde og dale, hvor hvide elve falder ned af bratte dalbunde.
Hraunfossar
Men det er ikke kun landskabet, der lokker. Den levende natur og især fuglelivet er særdeles frodigt og mangefacetteret. Breiðarfjörður er et paradis for fugleinteresserede, og her er der størst sandsynlighed for at se havørnen – de islandske fugle konge. På Vestfjordene finder man de tre største fuglebjerge i Europa, og det største er Látrabjarg.

Overdådig frodighed og naturgoder bevirkede, at Vestlandet og Breiðarfjord straks ved den første bosættelse blev tæt bebygget. Her udspilledes en lang række af de berømte islandske sagaer, noget som vesterlændingene minder om på mange forskellige måder, bl.a. i Reykholt, Snorre Sturlasons gård, Borgarnes, og på gården Eiriksstadir, Erik den Rødes og Þjóðhildurs hjem, hvor Leif den Lykkelige siges at være født.

I de senere år er bebyggelsen i Borgarfjörður blomstret op, bl.a. omkring de to universitetsinstitutioner, der er vokset frem her. I Bifröst er der en handelshøjskole, og på Hvanneyri er der et center for landbrugsvidenskab på universitetsniveau.
Större samhällen:
(avstånd från Reykjavik)
Borgarnes (74 km), Reykholt (111 km), Bifröst (117 km), Stykkisholmur (173 km), Budardalur (176 km), Olafsvik (196 km)
Populära sevärdheter
och attraktioner:
Snaefellsnes - halvön med den mytomspunna glaciärklädda
  vulkanen Snaefellsjökull
Reykholt - med sagoberättaren Snorre Sturlassons gård
Deildartunguhver - europas största varma källa
Hraunfossar - vackert vattenfall
Breidarfjördur - fågelskådningsparadis5. Västfjordarna

Bebyggelsen i Västfjordarnas dalar kretsade ursprungligen mycket kring fisket. I takt med att fiskemöjligheterna har försämrats har bebyggelsen i området har nu minskat avsevärt, och stora områden ligger nu öde.

 

Men det är inte på grund av brist på naturskönhet som Västfjordarna är en av de glesast befolkade regionerna på Island. I Västfjordarna möts ni av ett varierat och förundrande vackert fjordlandskap, med kust som kryllar av sjöfågel. Överraskande grönt, ovanligt vilt och ett härligt ensligt liv.

Vy över Västfjordarna
Isolationen på Västfjordarna, främst på Strandir, gjorde att tro på häxeri och trollkonster blev stark här. Västfjordarna råkade även illa ut under häxjakten som rådde under 1600-talet, något som återberättas på ett oförglömligt sätt med en visning i häxkonster och trolleri på Hólmavík.
Större samhällen:
(avstånd från Reykjavik)
Reykholar (234 km), Drangsnes (300 km), Flokalundur (371 km), Patreksfjordur (422 km), Isafjördur (457 km), Bolungarvik (473 km)
Populära sevärdheter
och attraktioner:
Isafjördur - centralorten på Västfjordarna,
  med spännande gammal bebyggelse
Fågellivet - stora kolonier av olika fågelarter
Fjordlandskapet - vackert, öde och varierat6. Norra Island
Norra Island är en enastående värld för sig själv med dramatiska kontraster och variationer.

I områdets västra del har dom vulkaniskt aktiva krafterna gjort sitt och efter att glaciärerna försvann bort från området har åarna format landskapet med mjuka linjer, där många av landets mest kända fiskeåar slingrar sig mot havet.
Dettifoss
På vardera sidan om Eyjafjörður finns det stora och forna bergskedjor, sönderskurna av dalar. Vid dessa har det tillkommit ny terräng, förutom i norr. Där sliter havets vågor tålmodigt för att bilda stora klippblock. Det här är ett idealiskt område för fjällvandring, och på dessa områden är solnedgången runt sommarsolståndet utan like, när solen precis sätter sig vid horisonten innan den stiger sig upp igen. Det går inte att undvika att se att andra krafter finns att skåda, ju längre österut man kommer. Nyligen bildade lavafält, klyftor och sprickor vittnar om ett land som ständigt formas. Det är ändå inte mer än två årtionden sedan “djävulen” (som det ofta kallas när vulkaner rör på sig) gav sig till känna på Krafla området. Även här finns det stora krafter. Ásbyrgi och glaciärklyftan Jökulsár á Fjöllum vittnar om oerhörda översvämningar av floder som bryter ner jorden och allt i sin väg på bara några ögonblick, för att ge oss en inblick i insidan av berget. Detta naturunder är fredat som nationalpark, och härifrån är det nära till en annan oerhörd naturskönhet: Mývatn med omnejd, där ett fantastiskt fågelliv och en enastående natur går hand i hand.
Vy över Norra Island
Genom århundraden har det, där landet ligger något lägre, funnits bebyggelse, och man har livnärt sig på det jorden eller havet ger. På senare år har dom områden som en gång i tiden var som mest beroende av fiskefångst men låg utanför den allmänna vägen fått vika för ökade krav på nutida moderniteter och livskvalité. Detta gäller bl.a. för området öster om Eyjarfjörður och stora delar av Melrakkarslétta och Langanes. I allt större utsträckning söker sig numera turister hit, för att uppleva den rofyllda freden som råder här och även den unika naturen som finns att skåda.
Siglufjördur
Historia, olika boendesätt och naturens gåvor markerar uppbyggnaden av turistnäringen. Många islandssagor har utspelat sig här i Húnavatnssýsla och Skagafjörður, och vid kusten simmar sälar som man lätt kan komma i kontakt med. Ute vid Eyjarfjörður och Skjálfandi finns det valstim och på Húsavík har det öppnat ett valmuseeum. På Siglufjörður erinrar man sig om landets rikaste tid, sillfiskeriet under början av 1900-talet.

Hästen har länge varit en av landets viktigaste invånare, och ingen annanstans är den lika ärad som i Skagafjörður. Över hela norrland finns det båda korta och längre hästturer att åka med på. Landsskapet i Skagafjörður skapar många möjligheter för river rafting, och på Hofsós har amerikafararna från 1800-talet ärats med Vestfararsetur.

Skol- och kulturstaden Akureyri i Eyjarfjörður är Norra Islands huvudstad och Islands andra stad. I Akureyri finns det över sommaren ett mycket brett utbud av kulturhändelser och annan underhållning.
Större samhällen:
(avstånd från Reykjavik)
Varmahlid (296 km), Saudarkrokur (321 km), Akureyri (389 km), Siglufjördur (402 km), Skutustadir (478 km), Husavik (480 km), Reykjahlid (494 km), Kopasker (579 km)
Populära sevärdheter
och attraktioner:
Sjön Myvatn - här kontrasteras frodig landsbygd med
   en rad spektakulära fenomen.
Krafla - område format av vulkanutbrott, lavaformationer
   och kokande lerpölar
Dimmu Borgir - fascinerande lavaformationer strax intill
   sjön Myvatn
Dettifoss - europas kraftfullaste vattenfall
Godafoss - "Gudarnas vattenfall", vackert beläget i
   närheten av Akureyri
Akureyri - centralorten på Norra Island och landets näst
   största stad
Jökulsargljufur och Asbyrgi - nationalparksområde
   med den långa ravinen Jökulsargljufur och hästskoformade
   förkastningen Asbyrgi
Husavik - valskådningscentrum på Norra Island
Siglunfjördur - vacker och ensligt belägen fiskeby7. Höglandet
Semester är till för nya upplevelser, att se saker man har aldrig tidigare sett. Man besöker städer, absorberar nya kulturer och njuter av en mängd konstgjorda underverk. Men man kan också komma bort från allt, söka sig till lugnet och byta bort stressen och farten av det moderna livet mot tystnad, lugn och ro. Den perfekta platsen för detta är Islands inland, det isländska höglandet.
Bad i naturligt varm källa
Höglandet kommer att väcka undran över dom råa krafter som har gått åt att skapa detta landskap. Bullret från bebyggelsen är långt borta. Det finns lite vegetation, inte mycket liv. Vissa områden är totalt karga. Men jorden själv kommer till liv och skapar otroliga konstverk av sten, sand, is, ånga och vatten.

Gult, rött och grönt är rhyolit bergens färger i Landmannalaugar, in emellan becksvarta obsidian lava fält och ånga som flyter upp från varma källor. Varma källor i Kverkfjöll har grävt ut spektakulära grottor under isen, och vid Askja kan man klättra ner för kratern Vítis väggar för att komma ner och bada varmt i det gulaktiga, leriga vattnet. Längs Kjölur vägen finns den isblåa Hvítárvatn sjön, vid foten av den vita glaciären. På Sprengisandur i augusti blommar magentafärgade Arctic River Beauty i den svarta sanden, till den skimrande vita glaciärens bakgrund. I Þórsmörk hittar man underbara gröna dalar med små skogskärr, omringade av dom höga, mörka fjällen.
Landmannalaugar
Från början av bosättningen har människor korsat höglandet mellan nord och syd, på häst eller på fot. Det var en farlig och tuff resa men man tog den risken, i synnerhet för att resa till parlamentet. I dimma kunde man gå vilse, i stormen kunde man gå under, och om resan tog för lång tid kunde man dö av hunger. Turligt nog är det bra mycket enklare i dag. Modern transport tillåter resan mellan nord och syd, över antingen Kjölur eller Sprengisandur, på en dag. Det finns guidade bussturer över bägge dessa banor, så även till Þórsmörk, Landmannalaugar, Askja och Kverkfjöll.
Vy över Höglandet, längs Kjölur
Självklart kan man köra dit själv, om man har med sig sin egen bil eller hyr en. Observera att dessa vägar är endast tillgängliga för jeepar. Även vägarna över Kaldidalur och Kjölur, som är enligt officiell benämning inte höglandsvägar (har inte ett vägnummer som börjar med F) kan vara mycket tuffa och biluthyrningsfirmor tillåter inte körning där om man inte har hyrt en jeep. Att köra till Þórsmörk över Sprengisandur vägen, eller “Bakom fjällen” via Landmannalaugar och Eldgjápasset innebär att korsa flera åar. Och nej - det finns inga broar, man kör genom vattnet.
Större samhällen:
(avstånd från Reykjavik)
Höglandet är till största delen obebott och det finns inga större samhällen i området.
Populära sevärdheter
och attraktioner:
Landmannalaugar - en vacker oas inbäddad bland fält
  som formats av vulkanutbrott och inlandsisen.
  Här kan du bada i naturligt varma källor
Askja - en vulkankaldera omgiven av svart lavaöken som
   kryddats med ljus pimpsten
Kjölur - väg över höglandet med sceniska vyer
Hveravellir - naturligt varmt källbad med utsikt över
   glaciärerna Langjökull och Hofsjökull
Sprengisandur - väg över höglandet, korsa svarta lavafält
   och glaciärfloder längs färden över höglandetVulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström