Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Om Island
Om Island
Planlæg rejsen til Island
Om Reykjavik
Kundservice
» Sådan finder du bedste pris
» Booking og betaling
» FAQ - Spørgsmål og svar
» Rejsegaranti
» Rejsevilkår
» Afbestillingsforsikring
» Spørgsmål om Island
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Hoteller og andre typer overnatning på Island
Boendemöjligheterna runt om Island är många och varierade. I Reykjavik finns ett stort utbud av komfortabelt boende för alla smaker, från enkla och hemtrevliga gästhem och vandrarhem till lyxiga hotell. Runt om på Island finns det möjlighet att bo på hotell, gästhen men också på bondgårdar, vandrarhem och campingplatser.
Hoteller

I Reykjavik er der hoteller og pensionater (bed & breakfast) – fra enkle logitilbud til rendyrket luksus på 4-stjernede hoteller.

Rundt omkring på Island finder du også mange hoteller og pensionater, frem for alt i de større samfund og omkring de mest populære attraktioner.

Edda Hotels er en samling internatskoler/hoteller, som har åbent året rundt. De fleste tilbyder alt fra soveposelogi i skolesale til dobbeltværelser med eget bad/toilet og helpension.

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om booking af hoteller og pensionater. Du kan også booke overnatning i Reykjavik her på vores hjemmeside.

Mere information:

Vandrerhjem

Der er flere vandrerhjem i Reykjavik og omkring 25 forskellige vandrerhjem rundt omkring på Island. Vandrerhjem er et prisgunstigt alternativ, ofte med en hyggelig og landlig karakter. På vandrerhjemmene er der som regel mulighed for at lave mad selv i gæstekøkkener og fællesrum for rejsende, som gerne vil holde rejseomkostningerne nede.
På vandrerhjemmene bor du på eget værelse eller flersengsværelser, og der er også mulighed for endnu enklere indkvartering på sovesale. Her bør du som regel medbringe din egen sovepose. Der er ofte fælles bad/toilet på gangen.

Vulkan Rejser hjælper dig med at booke vandrerhjem i Reykjavik og rundt omkring på Island. Kontakt os, hvis du ønsker yderligere information.

Mere information:

Bondegårde

120 islandske bondegårde rundt omkring på Island har valgt at åbne dørene for turister. Omkring bondegårdene er der ofte mange forskellige typer service og aktiviteter som fx ridning, fiskeri, sejlads, gletsjerture, fåreudskilning og bad/svømning.

Overnatning sker på bondegårde, landsbyhoteller eller i separate huse og hytter. Rejsende kan vælge bed & breakfast i værelser med fælles eller uden eget toilet/bad eller soveposelogi.

Overnatning på bondegårde er ofte et prisgunstigt alternativ og en god løsning, når du rejser rundt i landet. 

Camping

Det er tilladt at slå telt op på åben mark en nat, men man bør indhente tilladelse fra jordejeren, hvis det er muligt. Det er forbudt at slå telt op i nationalparkerne. Vi anbefaler dog, at man benytter campingpladserne.

Der er ca. 68 registrerede campingpladser Island. De fleste åbner i starten af juni og er åbne frem til slutningen af august/midten af september, afhængigt af beliggenheden. Prisen pr. nat på campingpladserne varierer fra 500 til 1.000 islandske kroner (ca. 20-40 kr.), afhængigt af standarden.

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström