Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
Startside for Firmarejser og grupperejser
Reykjavik som destination
Vores tjenester
Tilbudsforespørgsel
Kontakt os
Kontakt vores projektledere for at tale om idéer vedrørende jeres
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

img1

Studierejser til Island

Kontakte os
img4
Halgrimskirken

Kontakte os
img4
Interessante studiebesøg

Kontakte os
img4
Vandfaldet Gullfoss

Kontakte os

Studierejse til Island

Rejs til Island på studierejse! Besøg steder og virksomheder, som er vigtige for jeres firma. Saml information, lær noget nyt og rejs fra landet med nye kreative løsninger og motivation. Studierejsen indeholder også store naturoplevelser og aktiviteter. Studiebesøg med satsning på sundhedsplejen, energisektoren samt diverse institutioner er blot nogle eksempler på, hvad vi tidligere har arrangeret for vores kunder.

Afgange:

Daglige direkte fly fra København. Tilslutning kan bookes fra andre byer.Velkommen til at kontakte os!

Kontakt os venligst for et ikke bindende tilbud. Vi leverer alt efter jeres ønsker, brug og budget.


75 12 95 50 | groups@vulkanrejser.dk | Gruppeforespørgsel

Programforslag
Dag 1: Velkomstbad i Den Blå Lagune
Flyveturen til Island tager 3 timer. En transfer kører jeres gruppe til det berømte udendørsbad Den Blå Lagune, som ligger på vejen til Reykjavik. Slap af i en klarblå oase, omgivet af golde lavafelter. Lagunen får sit varme, mineralrige vand, cirka 38°C , direkte fra geotermiske kilder.

Varme i kroppen tager I videre til hovedstaden og checker ind på hotellet. Vi anbefaler, at I om aftenen spiser middag sammen på en af Reykjaviks udsøgte restauranter for derefter at runde dagen af med en gåtur i det charmerende Reykjavik eller slappe af på en hyggelig pub sammen.
Dag 2: Spændende studiebesøg

Besøg steder og virksomheder, som er vigtige for jeres firma. Saml information, lær noget nyt og rejs fra Island fulde af ny motivation og viden. Ud over fly og indkvartering booker vi også transfers, aktiviteter, restaurantbesøg og konferencelokaler med mere. Vi skræddersyr rejsen efter jeres ønsker og hjælper jer med at spare tid og penge gennem vores erfaring og vores gode kontakter verden over.

Slut aftenen af med middag sammen med kollegerne efter dagens studiebesøg. Reykjavik har et bredt udbud af restauranter. Det islandske køkken har en høj klasse. Råvarerne er friske og oftest produceret lokalt. Islændingene spiser meget fisk og lam, men ud over islandske specialiteter tilbyder restauranterne også mad fra alle verdens hjørner.

Superjeepsafari - isbuffé
Dag 3: Naturoplevelser og afslutningsmiddag
 

Opdag nogle af Islands mest klassiske seværdigheder sammen. Turen går fra Reykjavik til et af landets smukkeste vandfald, Gullfoss. Vandfaldet har to etaper, og man kan komme helt tæt på de enorme vandmasser, som kaster sig ud over kanten og ned i kløften. Lige i nærheden af Gullfoss finder I det geotermiske Geysir-område med de varme kilder og Islands mest aktive gejser, Strokkur. Med regelmæssige udbrud hvert femte minut får I flere chancer for at opleve, når kilden kaster en imponerende kaskade af vand op mod himlen. I besøger også den smukke nationalpark Thingvellir, stedet hvor det islandske Alting holdt sine møder.

Afslut jeres Islandsophold med en fælles middag i Reykjavik. Nyd det islandske køkken i godt selskab, mens I afrunder studierejsen Efter middagen er der mulighed for at udforske Reykjaviks natteliv. Der er mange barer og natklubber midt i centrum, med noget for enhver smag.

Forsränning
Dag 4: Hjemrejse

Hjemrejse om morgenen eller eftermiddagen.

 

Alternativ indkvartering - uden for Reykjavik

Hvis I foretrækker roligere indkvartering uden for Reykjavik, hjælper vi jer gerne med dette. Vi tilbyder flere gode hoteller og konferencefaciliteter uden for hovedstaden. Få mere tid sammen med kollegerne mellem konferencepassene og om aftenen, omgivet af mageløs natur og med flere seværdigheder lige i nærheden.

 

En række aktiviteter fra vores brede udvalg
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström