Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
Kundservice
» Sådan finder du bedste pris
» Booking og betaling
» FAQ - Spørgsmål og svar
» Rejsegaranti
» Rejsevilkår
» Afbestillingsforsikring
» Spørgsmål om Island
Kontakt os
Vi hjælper dig med at booke og planlægge din rejse til Island! Du er mere end velkommen til at kontakte os!
Ønsker du os at kontakte dig?
Navn:
E-mail:
Telefon:
Meddelelser:

Sende

Den Gyldne Cirkel & Varme bade & Nordlys

(J03)

 

Få mere ud af din Gyldne Cirkel-udflugt med denne tur som kombineres med varmt geotermisk bad, kulinariske oplevelser og jagten på nordlys!
Turen starter med afhentning på dit hotel i Reykjavík. Derfra tager I en lille bus gennem Thingvellir, mod Fridheimar gård, hvor du kan lære dig mere om brugen af geotermisk varme i islandske drivhuse. Nyd den specielle oplevelse af at træde ind i et drivhus med vellugtende tomatplanter - og efterfølgende spise en lækker tomatsoppe omgivet af tomatplanterne.

Derefter begiver I jer til Gullfoss. Det er et imponerende vandfald som falder i to omgange, totalt 32 meter ned i en ravine som er 20 meter bred og hele vandfaldet er 2500 meter langt. Næste stop er det geotermisk aktive gejserområde i dalen Haukadalur, kendt for sine varme kilder og den verdenskendte gejser Geysir og dens mere aktive nabo, Strokkur, som sprøjter kogende vand 25 – 30 meter op i luften hvert femte minut!

Efter at have beundret naturens underværker tager I til Efstidalur gård hvor du kan smage deres hjemmelavede skyr-is, inden det er tid til et varmt geotermisk bad ved Fontana Spa. Fontana, er et anlæg bestående af bade og dampbade som kompletterer hinanden på skønneste vis, for at skabe en naturlig og unik spa-oplevelse. Her kommer I tæt på de geotermisk varme kilder. I får mulighed for at se, høre og mærke luften af naturligt varme kilder samtidigt med at I nyder den behagelige varme.

Efter badet venter en 2-retters middag på den lokale restaurant Lindin, som har specialiseret sig indenfor vildt. Mætte og tilfredse tager I tilbage til Reykjavik med stop langs vejen for at søge efter det magiske nordlys.

 


Pris 2018:
2.480,- (sep. - dec.)

 

Pris 2019:

2.480,- (jan. - apr.)
 

Indgår: Frokost på Fridheimar, skyr-is på Efstidalur og dagens middag og chokolademousse på Linden Restaurant. Entré til Laugarvatn Fontana spa og håndklæde. Guidet tur på engelsk. Afhentning på hotel i Reykjavík.

Periode: 15. september – 1. april: udvalgte ugedage.
Varighed: 10-11 timer.
Aldersgrænse: Min. 10 år.
Børnepriser: Ja.
Øvrig information: Medbring varm tøj, regntøj, gode sko og badedragt. Drikke indgår ikke. Observer at nordlys er et naturfænomen og vi kan derfor ikke garantere at udflugten gennemføres.

 

Book jeres udflugt ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström