Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
ATV & Hvalsafari med gummibåd

(H03)

 

Udforsk Reykjaviks bjerglandskab på et ATV-køretøj og oplev den svimlende fornemmelse af en fartfyldt hvalsafari i jetbåd.


Del 1: ATV-kørsel i Island
Vi begynder dagen med at hente dig ved dit hotel og kører dig derefter til vores lejerbase lige udenfor Reykjavik. Der får du og de andre deltagere instruktioner og en sikkerhedsgennemgang inden vi tager af sted på vores ATV-køretøjer mod bjerget Hafrafjall. Turen varer en time og vi kører forbi Hafravatnsøen, som ligger 14 km fra Reykjavik, og drejer efterfølgende af på en fjeldvej som bringer os op til toppen af Hafrafjall. Fra toppen har du en fantastisk udsigt over Reykjavik og byens omgivelser.

 

Del 2: Hvalsafari med gummibåd
Efter ATV-eventyret tager vi ned til hvalsafaricentret i Reykjaviks havn hvor I bliver budt på en kop kaffe. Hvis I er sultne så er der tid til at tage en hurtig frokost på en af de nærliggende restauranter inden hvalsafarien starter. Efter frokost går I ombord på en specialbygget jetbåd, som hurtigt bringer jer langt ud til søs for at spejde efter hvaler, delfiner og også fugle i deres naturlige miljø.

Jetbåden som rummer højest 12 personer er meget hurtigere og smidigere end de almindelige hvalsafaribåde. Det betyder at man kan søge i et større område og komme rigtig tæt på havdyrene.
Efter bådturen tager vi på sightseeingtur langs Reykjaviks kystlinje og havneområde. Vi besøger også en af Islands mest kendte bygninger, det smukke koncerthus, Harpa.

 

 
Pris 2018:
2.605,-

Indgår: Afhentning på logi i Reykjavík. En times kørsel på ATV. Fyrre minutters tur med jetbåd. Udrustning i form af hjelm, handsker og heldragt. Engelsktalende guide.

Prisen er baseret på 2 personer/ATV. Mod tillæg kan du køre selv.


Periode: 15. april – 30. september; dagligt. 
Varighed: 7 – 8 timer.
Sværhedsgrad: Let, 2 af 5.
Aldersgrænse: 10 år eller mindst 130 cm lang. Passagerer under 18 år skal være i selskab med en voksen.
Krav/Særlige forkundskaber: Gyldigt kørekort for at køre ATV.


Øvrigt: Om vinteren anbefaler vi varm tøj som langærmet undertrøje, lange underbukser, uldhue, fleecetrøje eller Goretex-jakke. Undgå tykke jakker og trøjer da det kan blive trangt under heldragten. Om sommeren anbefales almindeligt tøj. Højhælede sko er ikke tilladt. Medbring gode, holdbare sko. Briller eller solbriller anbefales. Turen anbefales ikke for personer som vejer over 130 kg.

Islandsk vejrgaranti
Det islandske vejr er lunefuldt og uforudsigeligt. Ved dårligt vejr kan gummibådturen med hvalsafari aflyses eller afbrydes. Vores islandske vejrgaranti giver dig i disse tilfælde to alternativer:
• Udskift til en af følgende ture: - Gummibådtur langs kysten og lundesafari eller – Hvalsafari med en almindelig stor båd.
• Pengene tilbage.

 

Book jeres aktivitet ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".

Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström