Kundeservice, hverdage 8-17:  75 12 95 50
DIN INDKØBSKURV

Hjem
Pakkerejser
Hoteller
Billeje
Udflugter
Firmarejser og grupperejser
Om Island
Om os
SØG UDFLUGTER PÅ ISLAND
Søg dagsudflugter fra Reykjavik i perioden
Afrejsedato:

Antal døgn:

Søg udflugt

Startside for Udflugter
Den Blå Lagune
Natur og Historie
Aktivitetsture
Superjeepture
Rideture på islandske heste
Bordbestilling
Top 10!
Hvalsafari & River rafting på elven Hvitá

(G10)

 

Vi starter vores eventyr til søs med en uforglemmelig rejse i en verden med hvaler og havfugle. Lempeligt placeret i Reykjaviks gamle havn bringer vores fartøj dig på 20 minutter tæt på hvaler i deres naturlige habitat. De forskellige typer hvaler, som kan ses omfatter minkhvaler, hvidnæse-delfiner, marsvin og de populære pukkelhvaler. De majestætiske fin- og sejhvaler kan af og til dukke op tilfældigt sammen med spækhuggere. Vi får følgeskab af havfugle som havsuler, lomvier, skarver, rider (tretået måge), arktiske terner og mange flere. Rejsen tager os forbi flere øer, der er beboet af kolonier af lundefugle – en fantastisk mulighed for at tage flotte billeder!

I løbet af bådturen får I serveret en let frokost, inden vi stævner i havn igen, hvor I bliver hentet og kørt til Drumbó Basecamp ved bredden af elven Hvítá. Og her kaster vi os ud i river rafting på Hvítás skummende hvide vand.

Elven har en perfekt balanceret kombination af fredfyldte floddale og adrenalinpumpende bølger og vandfald. Vi river rafter i ca. 7 kilometer på elven, og et bestemt sted kan man prøve at hoppe fra en klippe direkte ned i elven. Turen afsluttes med sauna og hot tub, inden vi vender tilbage mod Reykjavik.
 

 
Pris 2018:

1.690,-

 

Inkluderer: Hvalsafari 3 timer fra Reykjavik samt 7 km river rafting på elven Hvitá med sauna og hot tub efter turen.  Guidning på engelsk.


Periode: 15 maj - 15 September; dagligt.

Længde: 11 timer.
Sværhedsgrad: Let: 2 af 5 mulige.

Aldersgræns: 11 år. (10 år for halvdelen af river rafting ​​turen) 
Tilvalg: Lam grill (efter rafting).
Øvrigt: Turen starter med hvalsafari fra havnen i Reykjavik. Medbring badetøj og håndklæde, vandtæt jakke/bukser og varmt, robust tøj samt skiftetøj.

 

Book jeres aktivitet ved at benytte søgefeltet oppe til venstre "Søg udflugter på Island".
Vulkan Rejser har IATA-licens og har stillet statslig rejsegaranti hos Kammarkollegiet.
Om Vulkan Rejser | Min side | Sitemap
© Vulkan Rejser - Webmaster: Ulf Nordström