weekendresa, äventyr, glaciär, island
blå lagunen, island
glaciär, island
seljalandsfoss, island
reykjavik, island
reykjavik, island, sommar

Eventyrweekend

3-5 Nætter fra 5.455,-

Året runt
3-5 Nætter
fra 5.455,-

01. maj. - 31. aug. fra 5.455,-

01. sept. - 31. okt. afventer priser

 

 

Søg rejse

Spendera några aktiva dagar i den storslagna isländska naturen! Resan börjar med ett uppfriskande bad i Blå Lagunens ljusblåa vatten. Under andra dagen beger ni er till den frusna glaciärtungan Solheimajökull. En magnifik upplevelse på en rå och minst sagt ojämn isyta! Under de sista dagarna finns det tid att lära känna Reykjavík! Mer detaljerad information om resan hittar du under dagsbeskrivningen längre ner på sidan.

Afgange 2021: Hele året; dagligt. 

Dagligt direkte fly fra København og under maj - september også fra Billund mandage og fredage. Forbindelse kan bookes fra andre destinationer i Danmark.


Lige nu! Fri afbestilling frem til 30 dage før afrejse for alle rejser.

Højdepunkter:

Bad i den Blå Lagune
Glacier vandretur på Solheimajökull
Vandfaldet Seljalandsfoss

Indgår og tilvalg

I pakken indgår:

Fly tur/retur til Island inkl. moms og bagage.
3, 4 eller 5 nætter på hotel i Reykjavik.
Morgenmad indgår når der står at det er inkluderet
Transfer Keflaviks lufthavn – Den Blå Lagune – hotel i Reykjavik
Komfort adgang til Blue Lagoon og håndklædelån
En valgfri drink under badet
Glacier vandretur på Solheimajökull
Besøg på Seljalandsfoss
Transfer fra hotellet til lufthavnen ved hjemrejse.
Personlig service fra vores dygtige medarbejdere.
Rejsegaranti gennem den svenske statslige rejsegarantifonden (Kammarkollegiet).
Fri afbestilling frem til 30 dage før afrejse for alle rejser.

Tilvalg:

På dag 3, 4 eller 5 kan I vælge mellem vandring og bad i varme kilder, rideture på islandske heste, hvalsafari, snorkling, superjeepture m.m. - se nedenfor.
Afbestillingsforsikring.
Klimakompensation for flyrejsen.

Om våra priser:

Våra priser visar ett pris per person, baserat på del i dubbelrum. I våra paket använder vi alltid de lägsta tillgängliga priserna för flyg, hotell och aktiviteter. Då priserna varierar med platstillgång så kan det vara förmånligt att jämföra olika datum.

Beskrivelse dag for dag

Day
Dag 1

Ankomst og bad i Den Blå Lagune!

blå lagunen, island

Flyveturen til Island tager 3 timer. Ved ankomst venter en transfer, som kører jer til det afkoblende bad i Den Blå Lagune, hvilket bliver en uforglemmelig start på jeres Islandsophold. Lagunen ligger som en oase midt i et lavafelt lige på vejen mellem Keflaviks lufthavn og Reykjavik. Transfer tager cirka 20 minutter.

Den Blå Lagune er et udendørsbad, som får sit vand direkte fra geotermiske kilder med en dybde på 2.000 meter, og vandet holder en varm og indbydende temperatur på 36-39° året rundt. Her finder I også en indendørslagune og en geotermisk sauna. Der er også mulighed for at booke en kortere massagebehandling. Efter badet går transfer videre til hotellet i Reykjavik. I kan på stedet vælge mellem flere forskellige afgangstider hele dagen. Transfer til hotellet i Reykjavik tager cirka 1 time. Aftenen er til jeres egen rådighed.

Day
Dag 2

Gletsjervandring & Seljalandsfoss!

glaciär, island

Benyt muligheden for at opleve en gletsjer, endda ikke hvilken som helst gletsjer. Denne tur fører os til den frosne gletsjertunge Solheimajökull. En storslået oplevelse, en rå og mildt sagt ujævn isflade, et område i konstant forandring. Vi udforsker gletsjersprækkernes hemmeligheder og deres fantastiske isformationer.

På hjemvejen passerer vi det smukke vandfald ved Seljalandsfoss og Skogafoss. En oplevelse ud over det sædvanlige, noget, mange drømmer om, men som få får mulighed for at opleve. Vi er tilbage i Reykjavík ca. kl. 18:00. Aftenen er til jeres egen rådighed.

Day
Dag 3-5

Reykjavik på egen hånd

reykjavik, island, sommar

Afhængigt af hvor længe I bliver, har I mindst én dag fri til egne opdagelser og udflugter. I kan vælge at tilføje nogle af vores udvalgte aktiviteter og udflugter på disse dage. Nedenfor har vi angivet en liste over de tilvalgsaktiviteter, som vi anbefaler til jeres ophold.

I kan udforske verdens nordligste hovedstad. I kan slentre rundt i byen blandt restauranter, caféer og hyggelige shoppinggader. For de kulturinteresserede er der adskillige museer i byen. Hvis interessen er der, kan i tilbringe aftenen på en hyggelig pub eller på et gyngende dansegulv. Reykjavík kendt for sit hotte natteliv. 

Day
Sista dagen

Hjemrejse

Morgenmad på hotellet. I forbindelser til flyets afgang bliver I hentet på jeres hotel af en transferbus, som kører jer til lufthavnen.

Omdöme av resan

lavagrottor, island
(ingen recension)
Lämna gärna en recension efter din resa!
Vulkanrejser

Tillval

Här hittar du de tillval du kan göra för just den här resan. Vi har handplockat dem för dig så att du kan se till att resan passar dig och ditt resesällskap så bra som möjligt. Du hittar allt i från fartfyllda äventyr till lugnare utflykter. Titta närmare på det du är intresserad av och lägg sedan till ditt tillval när du bokar resan.

<% totalFilter %> filter applicerade

VI HJÆLPER DIG MED DIN REJSE